Zdielam tiež nazor ,že HC je proste viac realnejši , pretože vystrielat do niekoho cely zasobnik a on si lahne na zem s 1% zivota doplni sa mu na full postavý sa a a odtreli vas to mi moc realne nepride a vobec to mi pride ako lamerstvo. Nie ,že by som povedal ,že všetci su lamy čo hraju normal , ale ked chcete skusit niečo tažšie tak jednoznačne HC. Niekomu vyhovuje normal a spotting niekomu HC pretože ma bližššie k realnosti . A to pre koho je HC a pre koho normal musi uznat každy sam . Na jednu stranu rychlejšie zabijete v HC , ale aj rychlejšie zomrete , v normal je to uplny opak ,Oba mody maju svoje + aj - . Pre niekoho je tažšie hrat normal pre niekoho HC 100 ludi 100 chuti .)
Nemožte niekoho označit , že je lama len preto ,že hra radšej HC ako normal mod .Je to len o tom čo vam viac vyhovuje nič v tom neni . Mne vyhovuje na conquest normal , na Tdm,squad rush ,rush jednoznačne uprednostnujem HC .
Ale našiel som aj servery kde sa to podoba HC modu ,ale je to normal , kde je len vypnuty regen Hp čo mi pride ako taky kompromis a zlata stredna cesta

A som rad ,že sa to da nastavit čo je velke + .
K lietaniu: Mne vyhovuje klavesnica + myš , no mam aj gamepad xbox 360. Ovladat sa to dalo ,ale bolo to niečo nove premna , preto som sa len pital ako lietate a či to ma zmysel na tom gamepade .
Viac použivam myš tak sa mne osobne lieta najlepšie myšou + klavesnica . Ale musi sa dat krasne lietat aj gamepadom videl som nejedno video s xboxu jak tam typci lietali paradne ešte lepšie jak na pc niektory .
Moj profil

Davajte aj ostatny odkazy na vase profily , rad by som si zahral aj s niekim ,kto je na fore však nas tu je jak maku tak prečo nie ?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/PETO851svk/