//pre karmistu: ze deti :DDDD uz mi tiahne na 20 pre tvoju informaciu a to ze ti nevadia spoilery je uz tvoj problem, ani si sem nemal liezt, lebo sa stavim, ze ani nemas paru, co to anime je
Anime
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Anime
omg erik, taketo veci davaj do spoileru 
//pre karmistu: ze deti :DDDD uz mi tiahne na 20 pre tvoju informaciu a to ze ti nevadia spoilery je uz tvoj problem, ani si sem nemal liezt, lebo sa stavim, ze ani nemas paru, co to anime je
tak v poslednej dobe som kukol trochu zasa.. konkrétne FMA: Brotherhood, Avatar(síce amerika, ale páčilo sa mi to), High School of Dead a mám rozkukané KissXsis ... posledné dve sú síce už seinen/ecchi, ale prečo nie?
HOTD epizóda 6 je instant boner hraničiaci s hentaiom... no nekúp to
HOTD epizóda 6 je instant boner hraničiaci s hentaiom... no nekúp to
Ti co sledujete Naruta, tak si myslim ze zaziva vrcholne obdobie hlavne co sa tyka animacie, dvojdiel Smrtelny boj strvteho hokage sa snad ani kvalitnejsie spravit nedal a najnovsie Gai vs Kisame tiez pohodicka
. Takymto tempom by sa mohli uberat aj dalsie diely.
-
axxis
Addict
http://myanimelist.net/Janette napísal:Nic konkretneho, len ma zaujima kto co videl .. a mozno nejaky zdroj odkial by som mohla cerpat
najdi co chces a klikni recommendations
-
Daggertail
Light Professional
neviem, ci citas aj mangu, ale cely nasledujuci arc je epicKorag napísal:Ti co sledujete Naruta, tak si myslim ze zaziva vrcholne obdobie hlavne co sa tyka animacie, dvojdiel Smrtelny boj strvteho hokage sa snad ani kvalitnejsie spravit nedal a najnovsie Gai vs Kisame tiez pohodicka. Takymto tempom by sa mohli uberat aj dalsie diely.
inak co hovorite na Fate/Stay Night? pustit sa do toho?
Nepozna niekto nieco na styl Blue Gender ? Je to taky mix co sa mi paci ^^ ale kludne to moze byt rozdelene aj nasledovne
Postapokalypticky svet ...zdevastovany svet, monstra,zombie...ludstvo sa snazi prezit ..
Taka ta hardcore romanca...kde zena je chladna, uspesna, rozumna...a typek je chumaj a ona sa donho nakoniec zamiluje
Postapokalypticky svet ...zdevastovany svet, monstra,zombie...ludstvo sa snazi prezit ..
Taka ta hardcore romanca...kde zena je chladna, uspesna, rozumna...a typek je chumaj a ona sa donho nakoniec zamiluje
-
axxis
Addict
Eden - it's an endless world (sem tam je to trochu roztahane, ale inac je brutalne citanie ), Blame! (vykricnik je sucast nazvu, bez romance zato velmi pochmurna atmosfera, velmi velmi nestandardna kresba ), Shingeki no Kyojin ( nie je to v buducnosti, ale skor fiktivny stredovek ked na ludi utocia titani, uzasna kresba, velmi originalny pribeh i suboje, ktore vyzeraju ako spiderman v nepretrzitej akcii)tarakan napísal:Nepozna niekto nieco na styl Blue Gender ? Je to taky mix co sa mi paci ^^ ale kludne to moze byt rozdelene aj nasledovne
mozno evangelion http://www.csfd.cz/hledat/?q=evangelion sa to da pozerat,mne sa to pacitarakan napísal:Nepozna niekto nieco na styl Blue Gender ? Je to taky mix co sa mi paci ^^ ale kludne to moze byt rozdelene aj nasledovne
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2012, 23:08)
http://9gag.com/gag/3883330 borci vie niekto nazov tohto tu?