Pokroky v sociálnom živote
Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť
Ďakujem, to ma ešte nenapadlo.
ani mňa, až teraz, ale keď sa nad tým zamyslím, je to super nápad aspoň vyskúšať to, možno zbalíte všetci traja niekohoTerepin napísal:Ďakujem, to ma ešte nenapadlo.
Tak počkať, najprv ma vytiahneš von do mesta a potom mi poradíš, aby som zaliezol naspäť domov?
Moment, ja som nepovedala že máš zostať doma, ale že máš isť s nimi dvoma von, veď je to tam jasné napísané, to som vravela o sebe že sidávam pauzu... naozaj skús sa dohodnúť niekedy len s nimi, nech idete spolu von....Terepin napísal:Tak počkať, najprv ma vytiahneš von do mesta a potom mi poradíš, aby som zaliezol naspäť domov?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lol mne to pride tak, ze vo vsektom potrebujes najst problem.Terepin napísal:Tak počkať, najprv ma vytiahneš von do mesta a potom mi poradíš, aby som zaliezol naspäť domov?
Nie, len som zmetený s protichodných rád.
-
Andi_Cibula
Addict
Tebe by vyhovovala asi žena formátu Marie-Curie. Je to tak ?
Ty sa cudujes ze ta ziadne dievca nechce? Vsak v kazdom poste sa lutujes. Myslis ze zeny su zvedave na tvoje depky, alebo ze chcu muza co si nevazi ani len sam seba? Bud sa vyrovnas sam so sebou (dusevne dospejes) a zacnes so sebou nieco robit, alebo navzdy budes len "Attention whore" co sa bude vyplakavat na hojkovi (neviem preco ale mam pocit ze ti to tak vyhovuje).
Robis z uplne normalnych veci (odmietnutie dievcatom) kovbojku ako keby si tym neprechadzalo 99% ludi. Nie si tym vobec specialny ako sa tu snazis 17 stran (skoro 5 rokov!) popisovat.
alebo mozno si len strasne dobry a vytrvaly troll
Robis z uplne normalnych veci (odmietnutie dievcatom) kovbojku ako keby si tym neprechadzalo 99% ludi. Nie si tym vobec specialny ako sa tu snazis 17 stran (skoro 5 rokov!) popisovat.
alebo mozno si len strasne dobry a vytrvaly troll
Nečudujem. Odjakživa som tvrdil, že nie som ani pekný, ani príťažlivý a ani charizmatický. A tie dve mi to povedali priamo do očí. Mám to ignorovať? Nie je problém. A píšem to znovu a dúfam, že naposledy: Nikdy sa nikomu neotváram. Trochu som sa otvoril druhej kamarátke, snažil som sa pôsobiť čo najsuverénnejšie a najsebavedomejšie čo to šlo. Dokonca som o sebe aj klamal, len aby som na ňu urobil dojem! Pripadá ti ako seba ľútosť? Pripadá ti, že som vynaložil málo úsilia? Ja sa pred druhými uzatváram tak, že pokiaľ som jej neposlal správu, tak o mojej existencii pomaly nemala ani šajnu!
"Duševne dospejem"?! WTF? Skús byť TY po 15 rokoch konštantného šikanovania doma, vonku i v škole "duševne vyrovnaný". Zatiaľ čo moji nadržaný spolužiaci na strednej hádzali sexuálne poznámky na učiteľku slovenčiny a chvastali sa, ako sa spili do nemoty ako svine počas víkendu, ja som si plánoval budúcnosť.
Až si prejdeš takým peklom ako ja, potom si môžeš na mňa otvárať ústa.
"Duševne dospejem"?! WTF? Skús byť TY po 15 rokoch konštantného šikanovania doma, vonku i v škole "duševne vyrovnaný". Zatiaľ čo moji nadržaný spolužiaci na strednej hádzali sexuálne poznámky na učiteľku slovenčiny a chvastali sa, ako sa spili do nemoty ako svine počas víkendu, ja som si plánoval budúcnosť.
Až si prejdeš takým peklom ako ja, potom si môžeš na mňa otvárať ústa.
Si myslis ze si jediny, kto nie je supermodel? Wake up
Naco sa snazis hrat sa na niekoho kto nie si? Co od toho cakas? Myslis si ze to nie je vidiet? Neverbalna komunikacia nic? Pripada mi to ako debilita hrat sa na niekoho kym nie si. Naco sa snazis robit dojem na niekoho, komu za to nestojis? Naco je dobra pretvarka? Myslis si ze aj ked v konecnom dosledku take dievca zbalis tak sa budes vediet pretvarovat v dlhodobom vztahu, alebo skor ze ta neprekukne hned na zaciatku? A hlavne stalo by ti to za to?
Dusevne dospievanie nema nic so sikanou. Ja som bol tiez sikanovany, a mal som (a mam) kopec inych vaznych problemov, ktore sa tiez daju nazvat "peklom" (ako asi kazdy normalny clovek na svete). Takisto som na strednej nechodieval kazdy piatok von a neopijal som sa. Ty si myslis ze si svojim zivotom specialny? Ani nahodou, si "specialny" maximalne tym ako k nemu pristupujes.
Naco sa snazis hrat sa na niekoho kto nie si? Co od toho cakas? Myslis si ze to nie je vidiet? Neverbalna komunikacia nic? Pripada mi to ako debilita hrat sa na niekoho kym nie si. Naco sa snazis robit dojem na niekoho, komu za to nestojis? Naco je dobra pretvarka? Myslis si ze aj ked v konecnom dosledku take dievca zbalis tak sa budes vediet pretvarovat v dlhodobom vztahu, alebo skor ze ta neprekukne hned na zaciatku? A hlavne stalo by ti to za to?
Dusevne dospievanie nema nic so sikanou. Ja som bol tiez sikanovany, a mal som (a mam) kopec inych vaznych problemov, ktore sa tiez daju nazvat "peklom" (ako asi kazdy normalny clovek na svete). Takisto som na strednej nechodieval kazdy piatok von a neopijal som sa. Ty si myslis ze si svojim zivotom specialny? Ani nahodou, si "specialny" maximalne tym ako k nemu pristupujes.
-
TommyHot
Addict
Bol som sikanovany chvilu, potom som vytiahol polcolovu roxorovu tycku a hned bolo po sikane.
Ja som pacifista.
Každopádne, jednej veci nerozumiem. Bol som doma a o nič som sa nepokúšal - sprdli ste ma. Šiel som von, snažil som sa zbaliť dievča, byť sebavedomím - a aj tak ste ma sprdli. Tak čo mám k*rva robiť, pričarovať dúhu s trpaslíkmi?!
Každopádne, jednej veci nerozumiem. Bol som doma a o nič som sa nepokúšal - sprdli ste ma. Šiel som von, snažil som sa zbaliť dievča, byť sebavedomím - a aj tak ste ma sprdli. Tak čo mám k*rva robiť, pričarovať dúhu s trpaslíkmi?!
-
TommyHot
Addict
Staci ked sa prestanes lutovat a hladat dovody prieco nie. Radsej hladaj sposoby ako ano.
Tak mi poraď ako zbaliť dievča typu, ktoré hľadám. Zoberiem si ich k srdcu, čestné pionierske.
Terepin napísal:Ja som pacifista.
Opakuješ sa ! Uvedom si to ! Zato, že ťa pár dievčat odmietlo neznamená že máš zasa sedieť doma a nič nerobiť ! Každý Ti tu vypisoval nechaj tomu voľný priebeh a nepokúšaj sa o to... lenže Tebe to zjavne nestačí , čo ak by si to vyskúšal a po pár týždňoch tu napíšeš opäť niečo....
Nedávaj si vysoké ciele, nehraj sa na niekoho kým nie si, nemusíš byť sebavedomý, ja som ? a pozri sa čo sa za všetko za rok zmenilo.... nemysli len nato, sakra, radím Ti, aby si skúsil isť von len s našimi dvoma kamarátmi,ale potom sa robíš že tomu čo Ti poradím nerozumieš, nestačí Ti len vypisovanie , ani toto tu, lebo sprdneš každého so všetkým čo k Tebe povie !
Naco chces hned balit dievcata? Co takto zacat s budovanim kamaratskych vztahov? Nie nutne len s dievcatami.
//Bohuzial podobne rady ako Melani sa ti tu snazia ludia davat uz par rokov, ale ty stale splietas len to svoje. Preto si myslim ze ti bud takyto stav podvedome vyhovuje alebo ze si len troll
//Bohuzial podobne rady ako Melani sa ti tu snazia ludia davat uz par rokov, ale ty stale splietas len to svoje. Preto si myslim ze ti bud takyto stav podvedome vyhovuje alebo ze si len troll
Osobne som neprišiel na iný spôsob, než byť ku dievčaťu milší, než zvyčajne, povedať neklišoidnú lichôtku, usmiať sa na ňu a trochu sa pootvoriť. Ak existujú tajné zbrane z výskumu ako zbaliť ženy, sem s nimi.
-
TommyHot
Addict
Balit hned cudziu zensku si dovoli malo ktory chlap. Co tak si najskor najst kamaratku, s ktorou sa zblizis? Potom uz pojde vsetko same. Samozrejme na to aby si nasiel takuto zensku musis chodit medzi ludi. Niekedy sa mozno aj prekonat a pocuvat tie ich "bla bla bla bla".Terepin napísal:Tak mi poraď ako zbaliť dievča typu, ktoré hľadám. Zoberiem si ich k srdcu, čestné pionierske.
Ja nepotrebujem mať 50 kamarátov zo všetkých kútov Košíc. Mám dvoch najlepších a dvoch vynikajúcich kamarátov, ktorých si nesmierne vážim a ktorí mi v živote veľmi pomohli. A stačia mi. Iní kamaráti majú v telefónom zozname po chu*a kontaktov a mnohých z nich si ani nepamätajú. Takých kamarátov môžem zvysoka okašľať.Waldo napísal:Naco chces hned balit dievcata? Co takto zacat s budovanim kamaratskych vztahov? Nie nutne len s dievcatami.