Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa Jungle »

Zatiaľ tak, ako som ju kúpil...
Prílohy
auticko.jpg
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

parada whisper s ctr budes nadmieru spokojny ;) cakame ta v showroome na hc
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

My sme mali ako prvé auto žigulák ( Ladu)- takú peknú červenú a neskôr opel record : http://en.wikipedia.org/wiki/File:Opel_ ... 081127.jpg no náš bol v krajšej slabozelenej farbe, to bol zážitok keď po mňa prišiel ocko do školy na novom autíčku, vtedy som sa neskutočne ako decko tešila :) teraz máme už od roku 2005 bohužial Hyundai Atos Prime 1.1Dynamic, no plánujeme v novom roku iné, ibaže neviem aké keď Chevrolet Cruse stojí v základnej výbave od 10 500€ no v lepšej je to už o dosť viac...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

@Melani: nechcem rýpať, ale neviem, či je Chevrolet zrovna veľký posun od Hyundai :D
Melani
Light Expert
Light Expert

whisper napísal:@Melani: nechcem rýpať, ale neviem, či je Chevrolet zrovna veľký posun od Hyundai :D

V pohode:) ja beriem každý názor, od toho tu forum je, a takisto príjmem každú radu, no myslím si že Hyundai je ako koréjske auto dosť preceňované, veď kritici ho teraz vychválili do nebies, ako sa vylepšoval napr. tá i30 ja som k nej nevedela prísť na chuť, až sa mi napokon zapáčila, ale hyundai už tak či tak nechcem ... Radšej dlhšie auto typu chevrolet cruse, mne sa osobne veľmi páči aj jazdné vlastnosti nie sú na zahodenie a vyzerá veľmi dobré, model LS ešte lepšie len ten je už omnoho drahší.... Čo mi teda radíš Ty ? Pretože oco mi zrušil môj návrh tým že jeho kolega si to auto kúpil a bolo drahé.... o technike som ešte veľmi neuvažovala, iba pri VW Polo- no toto je opäť malý model a my také nechceme, teda aspoň ja nie. A drahšie auto ako je 11 000€ si už dovoliť nemôžeme
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak si kupte jazdene co ma 50 000km.
Melani
Light Expert
Light Expert

heker napísal:Tak si kupte jazdene co ma 50 000km.

Veď i za takú sumu sa dá nájsť pekné a dobré auto, jazdené oco nechce, nemá s nimi dobré skúsenosti...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

a co fluence ?
Melani
Light Expert
Light Expert

PAuLi3 napísal:a co fluence ?

Jj, keď "prišlo," tiež sa mi páčilo a začala som o ňom uvažovať, no dostala som od iných rady, že to nie je až také dobré auto, takisto som si o ňom čítala v jednej diskusii kde boli ľudia čo ho vlastnili....
majko87
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko87 »

no ja jazdim nieco vyse roka na fluenci a zatial uplna spokojnost...tak by ma zaujimali tie rady?? :)
Melani
Light Expert
Light Expert

majko87 napísal:no ja jazdim nieco vyse roka na fluenci a zatial uplna spokojnost...tak by ma zaujimali tie rady?? :)
Tak, čítala som , že na to že je to typ limuzíny tak stojí dosť málo, i keď má slušnú výbavu, ale vážne až v tej strednej triede, určite by som ho chcela vidieť naživo, oco mi ho zatrhol, preto, lebo je pre neho prilíš dlhé, že až také teraz nechce...
Potom, že môže byť kazivé za tú cenu a že je to niečo také ako Laguna ibaže nie také dobré... a keby som sa vyznala viac do motora a techniky tak by som napísala viac :) Musím sa ešte veľa učiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak niekto hodnoti auto podla toho, ze je moc dlhe, ze za tu cenu sa bude asi kazit, ze teraz take nechce, tak to mi pride nelogicke. To je ako keby som si kupil auto za 70 tisic eur a cakam, ze za tu cenu sa mi vobec nebude kazit a nebude treba ziadny servis.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Škoda Felicia 1.3BMM. :)
Prílohy
felicia.jpg
sigcbm.jpg
sigcbm.jpg (78.15 KiB) 1269 zobrazení
Melani
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Ak niekto hodnoti auto podla toho, ze je moc dlhe, ze za tu cenu sa bude asi kazit, ze teraz take nechce, tak to mi pride nelogicke. To je ako keby som si kupil auto za 70 tisic eur a cakam, ze za tu cenu sa mi vobec nebude kazit a nebude treba ziadny servis.

Ale ja nehodnotím každé auto takto, predsa len keby že si môžem kúpiť ja za vlastné peniaze auto tak sa nato už pozerám úplne inak... nemôžem zato, že ocovi sa už "prejedli" dlhšie vozidlá ako sme mali .... Teraz čo máme menšie tak s ním aspoň máme väčšiu šancu zaparkovať, no nie vždy keďže existujú ľudia ktorí vnímajú tri alebo dve parkovacie miesta za jedno ...
Preto úplne malé nechceme, ale asi ani nechce moc dlhé, veď je si z čoho vyberať...
A ja som napísala len rady ktoré som počula od iných a prečítala si , lebo to chcel počuť Majko.....
Posledná vec,že my nechceme drahé auto a ani ho mať nemôžeme, ocko nechce z bazaru len preto, lebo už si zažil veľa s opravovaním a zatiaľ toto naše malé "čudo" pokazené nebolo :)
majko87
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko87 »

:) zaujimave...no mna to zaujimalo len kvoli tomu, lebo tiez som pocul taky nazor na renaulty od cloveka ktory si mysli ze octavia je najlepsie auto na svete :) a myslim ze vacsina z nich je od takych ludi...nehovorim ze neboli starsie ranaulty poruchove ale myslim ze tato nova generacia nie je este tak vyskusana aby sa dalo hovorit o nejakej velkej poruchovosti...
zatial za ten rok nabehane cez 30t km takze trebalo vymenit olej ale ina porucha ziadna...
Melani
Light Expert
Light Expert

Tak potom som rada, že s ním nemáš problém, pozriem sa na to auto ešte lepšie a uvidím :-) Tie názory neboli od takých ľudí, ale to je teraz jedno... Hlavne že Ty si zatiaľ spokojný :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

@Melani: ak tvoj otec chce niečo menšie a spoľahlivé za cenu cca 11.000 €, podľa mňa je napríklad toto skvelá voľba - určite 100x lepšia, ako Chevrolet... Plná výbava - klíma, palubný počítač, parkovací asistent, elektrické okná a zrkadlá, milión airbagov, decentný vzhľad, záruka od autobazáru a samozrejme spoľahlivosť Toyote vlastná.

Toyota Auris 2.0 diesel - 2009

Toyota Auris 1.6 benzín - 2010
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

whisper.. zbytočne jej budeš písať.. ak jej otec nechce jazdenku, tak ho neprinútiš ničím.. podobná skúsenosť u nás doma. :) Inak Chevrolet... osobne by som nešiel, ale som počul, že ak je kupujúci lekár, právnik, policajt a ešte neviem aká profesia, že dostáva naozaj bombovú zľavu na nové auto (okolo 20%). A ak dobre pamätám z inej témy, jej otec je policajt, takže.....

:)
Melani
Light Expert
Light Expert

whisper napísal:@Melani: ak tvoj otec chce niečo menšie a spoľahlivé za cenu cca 11.000 €, podľa mňa je napríklad toto skvelá voľba - určite 100x lepšia, ako Chevrolet... Plná výbava - klíma, palubný počítač, parkovací asistent, elektrické okná a zrkadlá, milión airbagov, decentný vzhľad, záruka od autobazáru a samozrejme spoľahlivosť Toyote vlastná.

Toyota Auris 2.0 diesel - 2009

Toyota Auris 1.6 benzín - 2010

Ďakujem krásne za tip, určite mu odkážem :)

//autoeditácia príspevku (29 Dec 2011, 17:36)
brm napísal:whisper.. zbytočne jej budeš písať.. ak jej otec nechce jazdenku, tak ho neprinútiš ničím.. podobná skúsenosť u nás doma. :) Inak Chevrolet... osobne by som nešiel, ale som počul, že ak je kupujúci lekár, právnik, policajt a ešte neviem aká profesia, že dostáva naozaj bombovú zľavu na nové auto (okolo 20%). A ak dobre pamätám z inej témy, jej otec je policajt, takže.....

:)

No neviem, on si auto vyberie určite bez môjho názoru, ale chcela by som jeho výber aspoň odsuhlasiť, predsa len aj ja budem snáď neskôr šoférovať...
Fííha, pamätáš si dobre, ďakujem aj Tebe akurát že ocko už policajt nie je :( Takže tú zľavu by sme už nedostali ... škoda, mali sme kúpiť nové predtým ako odišiel do dôchodku , keby som to len vedela skôr....
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Seat Ibiza Sport Coupé r.v.2010 (1.4 16V) (86PS), kožený interiér, klimatizácia,6repro,vyhrevanie predných sedadiel,hmlovky,16" disky,ovládanie rádia pod volantom,palubny PC
Napísať odpoveď