Avermedia DVB-T/S tuner

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Avermedia DVB-T/S tuner

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

čavko mam TV kartu Aver TV Satellite Trinity A707 mam možnosť pripojiť k nej aj CI slot. Avermedia vyraba takí slot s nazvom Aver Satgate lenže už sa nepredáva takže by som sa chcel spýtať , či ked si kupim CI slot od iného vyrobcu či mi to bude fungovat s mojom TV kartou. TV karta ma vystup cez IDE Kabel a čo som pozeral CI slot od Technisatu tak tiež ma taky vystup len neviem či mi to bude fungovat ?? Viete mi poradiť ?? dakujem za odpoved
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Avermedia DVB-T/S tuner

Príspevok od používateľa ramaya »

Skôr si myslím , že nebude.

A navyše do toho CI slotu aj keby nejakým zázrakom fungoval , musíš dať ešte aj nejaký dekodér (Cryptoworks alebo IRDETO) do ktorého pichneš dekódovaciu kartu.
Takže medzi sebou budú musieť spolupracovať 4 komponenty :
- SAT karta
- CI modul
- dekodér
- dekódovacia karta
- plus to všetko bude musieť zvládať obhospodarovať ten Player čo máš priložený k tej tvojej tv karte a to bude asi najväčší problém. Neverím , že to ten player zvládne ...

Ja mám klasickú SAT kartu Skystar2 od Technisatu a používam na pozeranie program DVBDream + softwarový dekodér Acamd. Kartu CSLink mám pichnutú v programátore PHOENIX
http://shop.olmi.cz/zbozi/38-programator-phoenix
Existuje USB aj SERIAL PORT verzia.

Ak ten DVBDream funguje aj na tvojej karte , tak by ti mal na 99% stačiť aj ten PHOENIX a nič iné nepotrebuješ.
Napísať odpoveď