Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
caute, potreboval by som nazov jedného filmu, ktorý už bol aj na markize tak davnejšie možno 4-6 rokov dozadu
ide tam o to že sa stane nejaka katastrofa a nejaký chlap si z tej katastrofi pozera obrazky na pc a všimne si tam nejakeho hlapa s kufrikom, potom si zacne pozerat na neta dalsie obrazky z rôznich nehôd čo sa stali skorej a zistí že ten chlap s kufrikom je na vsetkich tích fotkách a ked sa v tom dalej vrta zisti sa ze ten kufrik je stroj casu a ešte viem že ho musia získať aby ochranili ludstvo pred koncom sveta.
nepoznate niekto prosím?
ide tam o to že sa stane nejaka katastrofa a nejaký chlap si z tej katastrofi pozera obrazky na pc a všimne si tam nejakeho hlapa s kufrikom, potom si zacne pozerat na neta dalsie obrazky z rôznich nehôd čo sa stali skorej a zistí že ten chlap s kufrikom je na vsetkich tích fotkách a ked sa v tom dalej vrta zisti sa ze ten kufrik je stroj casu a ešte viem že ho musia získať aby ochranili ludstvo pred koncom sveta.
nepoznate niekto prosím?
@amidamar - asi je to film Ona je on
@znais - film sa volá Proste sexy - myslím, že tam hrá aj Cameron Diaz
@znais - film sa volá Proste sexy - myslím, že tam hrá aj Cameron Diaz
Hladam jeden film, je to pravdepodobne drama alebo horor (ja som ho bohuzial nevidel, mam to z druhej ruky)
dej sa odohraval na akejsi chate v lese, v zime. Boli tam 2 ženy, akosi sa tam priplietol chlap, bol to muz jednej z zien (ten chlap mal predtym cosi aj s druhou zenou, jej kamaratkou). Z chlapa sa casom vyklul vrah. Aaaa este tam bol pes ;D
(nehnevajte sa za taketo info, vravela mi to priatelka, pozerala to davno a na viac si zial nespomenie)
dej sa odohraval na akejsi chate v lese, v zime. Boli tam 2 ženy, akosi sa tam priplietol chlap, bol to muz jednej z zien (ten chlap mal predtym cosi aj s druhou zenou, jej kamaratkou). Z chlapa sa casom vyklul vrah. Aaaa este tam bol pes ;D
(nehnevajte sa za taketo info, vravela mi to priatelka, pozerala to davno a na viac si zial nespomenie)
-
Ryan Giggs
VIP
Nn, nieje to tento film
nenapadá vás ešte niečo? 
-
17
Light Professional
Caute, hladam film. Slo o americku komediu. Neviem meno ziadneho herca, ale viem, ze sa to volalo zrejme nejako "super fizli" alebo nieco na ten sposob.
Bola tam partia policajtov, ktori vsetko riesili svojsky. Dobre si pamatam len scenku, kedy chytili nejakeho chlapa s priatelkou (tusim na porsche) za prekrocenie rychlosti. A sofer policajtovi povedal nieco v zmysle "Verim ze to je len nedorozumenie. Keby som mohol ja alebo moja priatelka pre vas nieco urobit...". Priatelka (soplusediaca sofera v porshce) bola dost mrdna tak ju policajt zacal olizovat na kapote. Viac si nic konkretne nepamatam.
Vedel by mi niekto poradit? Dakujem.
Bola tam partia policajtov, ktori vsetko riesili svojsky. Dobre si pamatam len scenku, kedy chytili nejakeho chlapa s priatelkou (tusim na porsche) za prekrocenie rychlosti. A sofer policajtovi povedal nieco v zmysle "Verim ze to je len nedorozumenie. Keby som mohol ja alebo moja priatelka pre vas nieco urobit...". Priatelka (soplusediaca sofera v porshce) bola dost mrdna tak ju policajt zacal olizovat na kapote. Viac si nic konkretne nepamatam.
Vedel by mi niekto poradit? Dakujem.
Zdravim. Uz nejaku dobu hladam jeden film. Je to taka ta trochu sibnuta kanadska komedia. Tipek si tam kompletne cely dom vysvietil ziarovkami. Pamätam si ako vysiel z garaze s 2 velkymi gulami zamotanymi s tymi ziarovkami. Este si pametam ze tam bola cela ich rodina dakde odpilit vianocny stromcek. Odpilili tusim celu jedlu velku par metrov. Dakujem moc za pomoc. Dufam ze konecne zistim nazov 
To je ono. Dakujem veeelmo moc 
Caute,nepoznate film s podobnym scenarom ? Niekto vyrasta cely zivot na jednom mieste a po case odide prec (praca,frajerka..) a potom sa opät po niekolkych rokov vrati do svojeho povodneho bydliska.
napriklad tato komedia ma prave tento scenar
@valki250 alebo aj táto komédia The Fighting Temptations http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=8261
-
Ryan Giggs
VIP
Sweet Home Alabama, Garden State, Elizabethtown, Good Year...
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hladam cast family guy kde bola scenka na reklamu hamburgeru kde si chlapik kusol do hamburgeru a sa ocitol na vrcholu hory. Hned na to bola scenka ze pisal dennik ze je na tej hore uz mesiac a nic nejedol 
Vedel by niekto povedat z akeho filmu je tato ukazka?
Hľadám názov filmu :/
Ahojte, potreboval by som zistiť názov filmu ....vôbec nepoznám názov ani rok vydania....poznám len trochu deju z filmu bolo to otom ako jedna trieda alebo skupina týnedžerov ,skôr asi trieda zo školy išli na výlet niekde do Talianska alebo šponielska neviem kde presne a tam sa jeden z týnedžerov zaľúbil do jedného dievčaťa čo bolo snimi na výlete a neskôr aj do jednej Talianky alebo španielky........potom to bolo otom ako spolu chodili a všetko okolo toho ....to dievča bolo dievča z jeho triedy a on sa do nej zaľúbil až na výlete ....
.....potreboval by som názov filmu,ak ste ho už niekedy videli ,pretože to bol výborny film ... ďakujem Vám za všetky odpovede
.....potreboval by som názov filmu,ak ste ho už niekedy videli ,pretože to bol výborny film ... ďakujem Vám za všetky odpovede
-
JeffHardyy
Light Professional
zdravím,hľadám nejaké filmy podobné filmu disturbia kde proste su sledovačky susedov ktorí su vrahovia alebo niečo na ten spôsob
vopred dík
//díki chalani,pozriem sa na to
//díki chalani,pozriem sa na to