The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
no ak si dobre pamätám....
mal by to byť quest pre mages guild... a tam v strede tých blbostí je kryštál... tak ten zahreješ alebo schladíš tým posúvaš tie lúće na správnu úroveň a potom výdeš hore k tej konzole a len budeš toćiť jednotlivými kruhmi kým do nich lúče nebudú svietiť 
presne ako pise iWin..
Spoiler
Pouzi flames alebo frost priamo na to zariadenie v strede miestnosti a potom ho pomocou panelu natoc tak, aby sa luce odrazali.
tak.. momentalne mam "zakys" pri jednom Queste (vid. obrazok)
Spoiler
Jedna sa o Winterhold college
- nasiel som vedla knihu (report). v nej boli odkazy na: Majstra vyvolavania, Akcanium, Arcimaga
- porozpraval som sa s majstrom vyvolavania (ten mi dal nejake info, no ziadny quest sa nevytvoril)
- preskumal som Akcanium, no nic som nenasiel (dialog s tym orkom, co spravuje kniznicu nic neponuka)
- arcimag uz som "bohuzial" ja (hlavny dej za college winterhold mam kukonceny)
..je mozne nejakym sposobom spustit tento quest??
- nasiel som vedla knihu (report). v nej boli odkazy na: Majstra vyvolavania, Akcanium, Arcimaga
- porozpraval som sa s majstrom vyvolavania (ten mi dal nejake info, no ziadny quest sa nevytvoril)
- preskumal som Akcanium, no nic som nenasiel (dialog s tym orkom, co spravuje kniznicu nic neponuka)
-
xH4wK
tiez som tu "rukavicu" objavil a zaujimal sa o co ide...
Spoiler
Toto som nasiel:
If, while facing the "palm" of the gauntlet, you look to your right, you'll see a table with a journal and a key on it. The journal will mention a summoning ritual, and four rings that were taken from the gauntlet, and which are now stored in the Arcaneum.
On the floor around the outer ring, there's a chest called the "Investigator's Chest;" the key from the table by the journal will open this chest, and you'll find the four rings. Go back down to the Midden and use trial-and-error to get the rings on the right fingers - each ring will only go on one finger, so this takes very little time. Be prepared for a bit of a fight, as using the gauntlet summons a rather beastly fellow. I'm not sure if you HAVE to fight him or not, but I did, and he wasn't too bad.
If, while facing the "palm" of the gauntlet, you look to your right, you'll see a table with a journal and a key on it. The journal will mention a summoning ritual, and four rings that were taken from the gauntlet, and which are now stored in the Arcaneum.
On the floor around the outer ring, there's a chest called the "Investigator's Chest;" the key from the table by the journal will open this chest, and you'll find the four rings. Go back down to the Midden and use trial-and-error to get the rings on the right fingers - each ring will only go on one finger, so this takes very little time. Be prepared for a bit of a fight, as using the gauntlet summons a rather beastly fellow. I'm not sure if you HAVE to fight him or not, but I did, and he wasn't too bad.
lumir napísal:tak.. momentalne mam "zakys" pri jednom Queste (vid. obrazok)
Spoiler
Jedna sa o Winterhold college
Spoiler
v kniznice je truhlica a v tej su prstene, ktore ked nasadis na tu ruku tak sa zjavy deadric lord ktory ti ponukne ze ta odmeni ak nieco neviem co.. ho pustis? alebo hozabijes... neviem aky si level ale u mna padol na par rán... ale potom som quickloadol a isiel si po poklad 
tak teda hotovo.. kazdopadne som bol z vysledku sklamany
vdaka vsetkym
vdaka vsetkym
Spoiler
..padol na 1 ranu, co ma dost sklamalo. tak som ho radsej pustil:) poklad som sice nasiel, no cakal som od tohto questu viac (napr. taka spomienka na oblivion = prechod cez branu na plane oblivionu, tam sa poriadne vysantit a ziskat zaujimavy artefakt)
iWin, lumir, Numline1:
Tak som to aj hneď pochopil, no mne to proste nefunguje. Žhavím ten kryštáľ v strede a nič sa nedeje. Rovnako aj s mrazom.
Tak som to aj hneď pochopil, no mne to proste nefunguje. Žhavím ten kryštáľ v strede a nič sa nedeje. Rovnako aj s mrazom.
tak niečo robíś zle proste.. musíš presne ten kryštál... ono to funguje len v istom bode
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 23:58)
a hej na to ako majestátne to vyzeralo celé tak dosť sh!t
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 23:58)
aj ja som presne takto uvažovallumir napísal:tak teda hotovo.. kazdopadne som bol z vysledku sklamany
vdaka vsetkym
Spoiler
..padol na 1 ranu, co ma dost sklamalo. tak som ho radsej pustil:) poklad som sice nasiel, no cakal som od tohto questu viac (napr. taka spomienka na oblivion = prechod cez branu na plane oblivionu, tam sa poriadne vysantit a ziskat zaujimavy artefakt)
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
trocha viac ujeb
-
xH4wK
Som nedavno presiel hlavny quest a som sklamany aky koniec to malo a aky bol hlavny quest kratky, mohli to spravit ovela ovela dlhsie 
tak toto je nenormalne zabite
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2012, 3:23)
dobra je aj slovenská verzia
inšpiráciu majú obaja od tej anglickej verzie
-
lekoklatik
VIP
ludia na akych detailoch mi to pojde na zostave :
amd phenom ii x4 960T - six core unlock
gigabyte gtx 560Ti
8gb ram
amd phenom ii x4 960T - six core unlock
gigabyte gtx 560Ti
8gb ram
-
Space5800
Medium Professional
detrox: srsly? Pochybujem že to rozbeháš. Ak hej tak na minimálnych detailoch. Si sa chcel len pochváliť, čo? 
//ach bože...na ultra...neviem odkial maš tvoje 3/4 ale trúfam si povedať že 90% fóra má horšie PC.
//ach bože...na ultra...neviem odkial maš tvoje 3/4 ale trúfam si povedať že 90% fóra má horšie PC.
Space5800 napísal:detrox: srsly? Pochybujem že to rozbeháš. Ak hej tak na minimálnych detailoch. Si sa chcel len pochváliť, čo?
čo??
ne normalne sa pýtam na akých detailoch..................
čim sa chvalit ?? ved 3/4 fora ma ovela lepšie compy
To sa pytas v kazdom topicu u kazdej hry ako ti to pojde. Oficialne poziadavky si najdes na googli a porovnat si porovnas ci to spustis. Skus tiez youtube a napis tam 560ti skyrim a uvidis. Nikto nevie na akych detailoch ti to pojde a kolko FPS. Si to skus a uvidis. Kym nemas 486 tak je zbytocne sa pytat "ako mi to pojde"
V inej téme si napísal:
Bola to téma s BF3. Píšeš v nej, že všetko hráš na Ultra, ergo mi fakt vyšla len, možnosť, že sa chceš pochváliť. Navyše sa mi nezdá, že niekto, kto si odomyká jadrá nedokáže nájsť požiadavky na Google....
Kód: Vybrať všetko
ten procák teraz mám
mám odomknutých 6jadier a takt mám defaultný ......... pri hrách ho ani nevyužijem naplno..........všetko hrám na ultraRe: The Elder Scrolls V: Skyrim
no všetko hrám na ultra ale len to čo mám a skyrim nemám............Hensym napísal:V inej téme si napísal:
Bola to téma s BF3. Píšeš v nej, že všetko hráš na Ultra, ergo mi fakt vyšla len, možnosť, že sa chceš pochváliť. Navyše sa mi nezdá, že niekto, kto si odomyká jadrá nedokáže nájsť požiadavky na Google....Kód: Vybrať všetko
ten procák teraz mám mám odomknutých 6jadier a takt mám defaultný ......... pri hrách ho ani nevyužijem naplno..........všetko hrám na ultra
požiadavky na google ??
ved tie mi niak neporadia .....ze či to budem hrat na high alebo ultra .......... na systemrequirmentslab som to mal cele zelene ale pochybujem ze to je nieaka nenaročna hra.............................a zas len s tým ze sa chcem pochvalit ??
ani sa nemám čim chvalit ja sa normalne spýtam a vy hned s tým sprostým chvalenim
a ešte ktomu čo si citoval s tým procakom tam bolo riešene to ze či bude tomu dotyčnemu stačit ten procak.........
ak ti to nepojde na ultra.. ale len na high, tak si ju nekupis?