BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak úprimne hawk.
Je to ozaj, fakt zlé...
Ja vidím chybu tam, že dávaš celé gameplay video.
To je proste nezáživné. Dostal som sa po 2hú minútu, potom som si občas pretočil aby som videl toto meme a to bolo tieź veľmi zlé a nasilu.
Neviem, mne sa to nepáči. Je to úplne prázdne, dlhé, nudné...
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

H@wk napísal:Takze tu je druhe moje video z BF3, stravil som pri nom podstatne viac casu ako pri prvom a dufam ze sa bude pacit ! :)

Enjoy !

(Video bolo uploadnute len teraz moze chvilku potvrat nez pojde spustit pripadne pojde vo full qualite, odporucam switch na HD)

wtf teraz som dopozeral video s nahovno kvalitou a teraz ked som znova šiel na yt ta je tam 1080p :D :D :D
som mal kus počkat ale pustim si to znovu potom :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

lekoklatik napísal:Tak úprimne hawk.
Je to ozaj, fakt zlé...
Ja vidím chybu tam, že dávaš celé gameplay video.
To je proste nezáživné. Dostal som sa po 2hú minútu, potom som si občas pretočil aby som videl toto meme a to bolo tieź veľmi zlé a nasilu.
Neviem, mne sa to nepáči. Je to úplne prázdne, dlhé, nudné...
tak navrhni co by to zlepsilo.. nechcem len robit zostrihy prazdnych na seba nenavezujucich killov aj ked sa to mozno paci viac ludom ako pure gameplay s trocha vylepseniami
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Keby to robis s komentarom cez mikrofon tak by sa to dalo pozerat :D Ale takto je to take suche, aspon to je moj nazor...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja neviem. Ono celý gameplay za veľa ozaj nestojí, pokiaľ to nie je nejaký guide alebo niečo podobné.
Tie memo bf videá sú čistá sranda, tam nejde o nič iné, len o to si z niekoho urobiť riť, ale toto bolo kde tu, kde tam, hudba sa nemenila, nič.
To je akoby si natočil jednu tvoju hru a prasol to ako video a kde tu si našiel moment kde ti prišlo vhodné dať to meme.

Či som alebo nie som fanúšik zostrihov, pokiaľ tam nie je akcia 24/7, tak ma to proste nezaujme. Prípadne nejaký brutálny gameplay, alebo neskutočná teamová hra.
Prípadne sa dá ešte spraviť gameplay do nejakej skladby ktorá sadne, a hrať sa s obrazom, farebnosťou, triasť ním kde sa to hodí, a tak...
Toto mi pripomína moje video ( )
ktorým som chcel niekomu ukázať že je vo FEAR 3 lama, pretože sa sťažoval že hitboxy sú zlé.
Akurát že ja som tam neriešil fakt nič iné, len som proste dával headshoty kde sa dalo + som tam dal hudbu, ktorá ma bavila (akurát som ju musel takto "sku*viť", pretože youtube...)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

H@wk: Gameplay bol dobry ale zas to bolo podla mna prilis dlhe. Mal si tam 3 mapy. Mohol si to kludne predelit a dat to na kratsie segmenty :) Bezny clovek na youtube nevydrzi pozerat videa dlhsie nez 3 minuty. Dalej tie meme sa tam vobec nehodili. Ako pisal lekoklatik, bolo to tam dane len nasilu. Ked chces pouzivat meme tak sprav video cisto len o fail momentoch.
Podla mna co tam uplne chybalo bola dobra muzika. Aj ked viem ze to je len klasicke gameplay video. Ale takto je to dost prazdne a bud tam niektori zvyknu davat komentare alebo radsej nejaku dobru hudbu a mozes skusit to trochu zosynchronizovat hudby na zabitia. :)

//Operation Hammer-Time :lol: Toto video nema chybu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

mne sa to video pacilo.. ked si do buducnosti budem chciet kupit BF3, tak mi to posluzi ako fajn navod + oboznamenie sa s mapou.
xH4wK

rochedo napísal:H@wk: Gameplay bol dobry ale zas to bolo podla mna prilis dlhe. Mal si tam 3 mapy. Mohol si to kludne predelit a dat to na kratsie segmenty :) Bezny clovek na youtube nevydrzi pozerat videa dlhsie nez 3 minuty. Dalej tie meme sa tam vobec nehodili. Ako pisal lekoklatik, bolo to tam dane len nasilu. Ked chces pouzivat meme tak sprav video cisto len o fail momentoch.
Podla mna co tam uplne chybalo bola dobra muzika. Aj ked viem ze to je len klasicke gameplay video. Ale takto je to dost prazdne a bud tam niektori zvyknu davat komentare alebo radsej nejaku dobru hudbu a mozes skusit to trochu zosynchronizovat hudby na zabitia. :)

//Operation Hammer-Time :lol: Toto video nema chybu.
No skor ide o to, ze (bude to zniet namyslene) take faily ako su na tych videach sa mne nestavaju takze nemam co nahrat jedine moj gameplay :D
Dalej komentovat by sa dalo, ale to je taktiez take, ze clovek na to musi mat talent.. aby to neskoncilo tak ze prave komentar bude rusivy
sync hudby a zabitia to chce taktiez strihanie killov do hudby a to je casto problematicke nechcem aby z toho vzniklo video len cisto killy a nic viac take spravi ktokolvek ale robit killstreaky a vidiet ako clovek celkovo hra je podla mna lepsie aj ked menej zostrihane a syncnute s hudbou

preto moje videa skor radim do gameplay nie montage
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to v tej tme bol taky svetly moment, kde som sa zasmial. inac dost nezazivne a nasilu pouzite memes, len aby niekde boli : ) nemusis pouzit hned video z poslednej hry. ja som napr. teraz zmazal cez 250GB videa, lebo tam nebolo nic zaujimave, tak budem tocit dalej. vychytaj chyby a sprav lepsie. ja mam vo svojom tiez dlhsie boring pasaze, daco by sa dalo zmenit, skratit, pridat a to ma iba cez 4 minuty :)

+ niektore chyby v anglictine :p
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

inak taka stupidna otazka tu si clovek musi na kazdu zbran otvarat upgrade samostatne ??? :S bo som an recona dostal laser sight na jednu zbran pricom na ostatne to nemozem dat rovnako u supportu
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na kazdu zbran mas vlastne unlocky
xH4wK

i-Cube napísal: + niektore chyby v anglictine :p
co konkretne ? :D

btw karmistovi ktory mi poslal k- na moj prispevok s videom a komentar:
Hrozne a uz sem hlavne nic podobne nedavaj. Je to na urovni prvaka zakladnej skoly. Zasieras len tuto temu.
len odkazem, ze nech sa spameta pretoze to zavana haterstvom pripadne nejakym komplexom, normalny clovek myslim toto nenapise aj ked ako anonym kedze sa nepodpisal.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to v tej tme si mal tusim dont see a shit... nie nahodou cant see.. ? a este volaco, ale nepamatam a nechce sa mi hladat
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

runes: hej pre kazdu zbran sa unlocky pocitaju samostatne.

to hawkove druhe video bolo v pohode. a nemyslim si zase ze vsetky meme boli nasilu, aspon mne tam niektore pasovali. rozhodne lepsie ako prve to som len preskakoval po par minutach kedze tiez nemam moc rad dlhe videa(jedine ak je komentovane) ale radsej postrihane s hudbou.
xH4wK

i-Cube napísal:to v tej tme si mal tusim dont see a shit... nie nahodou cant see.. ? a este volaco, ale nepamatam a nechce sa mi hladat
Ano bolo to tam, ale to JA tam bolo zamlcane akoze "I don't see a shit"
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

diky captain obvious. myslel som CANT, miesto DONT. ziadne I som nespominal :p je* na to uz : )
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked uz sme grammar nazis :D Tak spravny tvar by mal byt: I Cant see shit. :)
xH4wK

tak rochedo ma pravdu mno :p my bad
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

neni niekde napisany dmg zbrani......presnost a ..... fire rate ??
v bfbc2 to bolo v hre ked ste preniesli mišku na zbran
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Napísať odpoveď