Nefungujuca LAN
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nefungujuca LAN
Ahojte,
mam taky problem, ktory sa vyskytol z nicoho nic a neviem si poradit. Problem sa prejavuje tak ze pripojim sietovy kabel do PC(vyskusane viacero PC/NB), pripoji sa k sieti a hned odpoji a takto stale dookola. Ziadne trvale pripojenie. A neviem si poradit, Nejake rady<
mam taky problem, ktory sa vyskytol z nicoho nic a neviem si poradit. Problem sa prejavuje tak ze pripojim sietovy kabel do PC(vyskusane viacero PC/NB), pripoji sa k sieti a hned odpoji a takto stale dookola. Ziadne trvale pripojenie. A neviem si poradit, Nejake rady<
-
hojko
Site Admin
Re: Nefungujuca LAN
Zapnute DHCP alebo mas nastavene pevne IP adresy???
robil si nejake rovnake zmeny na NB aj na PC ? len pre istotu sa pytam...
-
Lukkas
Star
je zapnuty DHCP server, v routri s neho ide do Switchu a od tial k tomu PC, stym PC sa nic nerobilo bolo tam spociatku APcko ale kedze ho uz tam nebolo potreba tak sa zobralo a kabel zapojil priamo do PC po 3ch mesiacoch. A prislo sa na to az teraz ze to je nefunkcne. Mari sa mi ze som skusal aj staticke IPcky ale robilo to to iste.
-
hojko
Site Admin
Vyzera to tak, ze Switch zle prideluje IP, takze by som hladal problem tam.
-
Lukkas
Star
Skusal som pri nom restart, kontroloval som ci vsetky kable z patch panela su dobre, ci sa nieco nestalo ale nebol problem. Nerozumiem tomu pretoze zvysnych asi 15PC ide len na tomto jednom kably to nefunguje. A kedze je ten kabel v stene nemam k nemu ani pristup, po natiahnuti kabla z ineho portu fungovalo vsetko spravne.
Cele je to najzaujimavejsie prave v tom ze z nicoho nic sa to stalo a zacalo to robit tento bordel.
Cele je to najzaujimavejsie prave v tom ze z nicoho nic sa to stalo a zacalo to robit tento bordel.
-
hojko
Site Admin
Nemoze byt problem v kabli, koncovke a podobne???
-
Lukkas
Star
Toto ma tiez napada, ale ako som pisal ku kablu sa nedostanem lebo je v stene (jedine ze by ho rozhryzli mravce alebo mysi ale majitel hovoril ze to je nemozne) So zasuvkou sa nic nerobilo ale planujem ju skontrolovat jedine v nej moze byt chyba a kabel od zasuvky do PC som vyskusal 2-3 druhy a stale rovnako.
-
vladenko007
VIP
Sieťová karta v PC je v poriadku? Lebo môže sa tváriť že áno ale môže byť zlá.
-
Lukkas
Star
pripojim sietovy kabel do PC(vyskusane viacero PC/NB),