Krimpovacie klieste v KE
Krimpovacie klieste v KE
Potreboval by som poradit ohladne Lan kabla. Jeden nemenovany poskytovatel internetu mi v kosiciach zapojil internet zmotali mi 20m kabla pred vchodovymi dverami a odisli..teraz mam problem ten kabel dostat nenapadne cez cely byt a tu je problem. Kabel v pohode dostanem len mi zavadza RJ45 koncovka. Potrebujem ju zhodit pretiahnut kabel cez byt a znova nahodit. Nemam na to kliete a kupovat ich koli jednej koncovke nebudem. Mozte mi niekto poradit kde by sa dali tie klieste pozicat alebo aj niekto z fora ak by mal doma by sme sa nejako dohodli..Dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Krimpovacie klieste v KE
Co tak odstrihnut kabel 1 meter od koncovky, pretiahnut kde treba a potom ten kabel trosku "odhrnut" nozikom, orezat, zmotat vlakna spolocnej farby a oblepit paskou, aby sa neroztrhli??? Nic sa tomu nestane, pokial tam mas 20 metrov kabla, je to normalny kabel, nie opticky.
Ja mam klieste, donesiem ti ich.
Hojko to nieje moc dobre riesenie spojit len kabliky. Kto sa tomu trocha rozumie tak vie preco....
Janto dik za ochotu potreboval som to vcera vyriesit a nasiel som vcera radu ze sa to da spravit aj srobovakom nacvaknut koncovku tak som to spravil zatial tak a funguje to...ak by s tym bol problem tak by som ti napisal a dohodli by sme sa...
DIky moc
Janto dik za ochotu potreboval som to vcera vyriesit a nasiel som vcera radu ze sa to da spravit aj srobovakom nacvaknut koncovku tak som to spravil zatial tak a funguje to...ak by s tym bol problem tak by som ti napisal a dohodli by sme sa...
DIky moc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
luk.y89: Tak mi teda vysvetli, preco to nie je dobre riesenie.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 1:49)
Tak co, bude to vysvetlenie alebo sa ides hrat na mrtveho chrobaka???
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 1:49)
Tak co, bude to vysvetlenie alebo sa ides hrat na mrtveho chrobaka???
hojko, hovorí ti niečo pojem spätný odraz signálu, vznikajúci na takýchto spojoch?
Pri 20m kabli a internete, ktory ma 10, 20 alebo mozno aj 30mbit? Zanedbatelne.
ano aj nie.