Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Ani ja :)
Lenze combi v tejto cene s lepsim motorom nikde neviem najst a tato limitka vyzera ozaj paradne.
Potom ma este napada Focus...tie vak uz mavaju najazdene cez 100kkm....neni to uz prilis?Auto by malo byt s mnimalnymi, najlepsie ziadnym invsticiai aspon 2 az 3 roky...Prepacte mozno za blbsi otazky, ale ja este nesoferujem, tak to neviem ohodnotit.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Veľmi sympatická tá fábia :) čierna farba, väčšie disky, dáke jemné prkotinky a hneď vyzerá k svetu :)

Alfu 147 určite nie. Cenovo sú lákavé, interiér vyzerá neskutočne ak je v koži, ... ale ten servis :/
Možno sa pošťastí, kúpiš dobrý model - nič sa nepokazí.... ale ak, tak sa nedoplatíš. Niektoré z tých bežnejších náhradných dielov
sú až 4-5x drahšie než u škody alebo VW.

http://renault-thalia.autobazar.eu/12-1 ... 67382.html
http://opel-corsa.autobazar.eu/12-id3045041.html
http://opel-astra-caravan.autobazar.eu/ ... 43969.html
http://volkswagen-polo.autobazar.eu/14-i-id3044063.html
http://ford-focus.autobazar.eu/16-tdci-id2952951.html
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Chezter - praveze ja si pod pojmom mestke, rodine auto teda "nakupna taska" predstavujem nieco ako Fabia, Yaris a pod..

mirot106 - zaruku to uz nebude mat ale zo zarukou by som si tazku hlavu nerobil aj ked budes hladat nejake auto zo zarukou tak pri tej cene ta zaruka uz dlho trvat nebude takze to mas v podstate jedno ci je s nou alebo bez.. ci vydrzi do konca mesiaca je tazko povedat vypada dobre bola pridana pred dvomi dnami tak treba pockat a uvidi sa.. teda ak nemozu kupovat teraz..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a taktiez si treba uvedomit fakt, ze ked je auto v zaruke, tak s nim treba chodit do autorizovaneho servisu, cize taka vymena oleja s filtrom odhadom 150e + ked sa bude menit viac veci (pelovy, palivovy, brzdovka, dosticky...), tak kludne este cez stovku navyse
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

150 za olej pri tychto malych autach? Naposledy ma v renaulte stala vymena oleja do thalie snad 40 eur. K tomu predne kotuce + dosticky za asi 120 eur.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tak ja som bol asi pred mesiacom so ceedom, za necelych 270E sa robilo toto:

olej + filter, palivovy, vzduchovy a tusim aj pelovy filter, sviecky

kedze je fabia o triedu nizsia, tak predpokladam, ze to bude trosku lacnejsie, aj kvoli lacnejsej normohodine... no kazdopadne to lacne nebude, napisal som to len odhadom, skusim najst presnejsiu cenu

/// motor car kosice
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

preboha smejo to si bol v ktorom servise?????
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Ceed je predsalen vyssia trieda. Tam musi byt servis a vsetko drahsie. Ale takato servisna za 270 je nehorazna zlodejina. Inak pokial si menil len olej a filtre tak si si to kludne mohol dat spravit v normalnom servise a kia servis by ti potom len dal peciatku, ze to mas spravene. Avsak Kia urcite vymyslela nieco specialne, lebo tipujem, ze ich 7 rocna zaruka vylucuje aj najmensie opravy/vymeny vykonavat mimo kia servisnych miest. A potom ked je clovek viazany 7 rokov zarukou, nechaju si to pekne vsetko zaplatit...v tomto smere je lepsie ak vyrobca ponuka aj bezplatne kondicne prehliadky, kde sa plati len material. Ale to ponuka len malo vyrobcov.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

predpokladam, ze smejo chodi na dopravnu do KE (Motor Car), kde aj ja. Ja som bol pred sviatkami s Pro Ceedom na prehliadke po 75tis., okrem beznych veci mi menili zdne brzdove dosticky, cena 260 EUR, z toho toe dosticky dakych 90. Bezna povinna prehliadka pre Ceed je 150 - 200 EUR.
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

teda nechcem mať nejaké blbé reči ohľadom výberu toho auta, kde to viac menej skončilo pri fabii, ale... to sa ti teda známi poďakujú chlapče!
ak auto má byť do mesta a aj ako rodinné auto, tak by som na malú fabiu zabudol. kor ak majú dve deti. predpokladám, že auto nekupujú na dva roky a počas rokov deti budu rásť a rásť. v počte 4 osoby je už aj batožiny pri cestovaní neúrekom.

celkom trefnú poznámku podotkol smejo. je síce pekné, že chcú čo najnovšie auto, lenže s autom v záruke aby záruka platila treba chodiť na garančky do autorizáku kde ako sám vidíš, je relatívne draho. upustením nároku čo sa týka roku výroby automobilu o povedzme 1-2 roky by bol výber zasa trocha širší, auto väčšie (napr. astra H, C4, megan grandtour), síce možno už bez záruky, ale pri troche šťastia, by im z tých 7K eur za čo sú ochotní kúpiť auto nejaké to euro zostalo na prípadný servis. možno sa väčšie auto nájde aj 2008+. len mne ako rodinne auto fabia nepríde. swift je taká istá žaba ako fabia, na ktorú nadávajú na fóre dokonca aj kupci fungloviek.

k tej fabii limitovanej edícii... "tak to mě poser na holý záda". väčšia chobotina už vo výbere nebola? hrať sa na hogo-fogo s 90k autom postaveným na "hlínách!" v priemere 16", ktoré bude mať úplne zbytočne vyššiu spotrebu, menší komfort, drahšie pneumatiky, ale inak neponúka nič viac oproti tej druhej unlimited ambiente. klobúk dole, toto dokážu slováci žrať fakt asi len vw koncernu.

ak uz budu musiet ist silou mocou do rocnika 2008+ a kupia male auto nech aspon kupia verziu s pripojenym kufrom. fabia combi, clio gt, 207sw a pod.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

GothaR: sorry, nebolo to myslene na ten ram, pisal som to trochu liznuty a nevyjadril som sa jasne...

k teme: v tomto pripade som s kolegom nadomnou, teda az na tych menovanych francuzov :P (to uz by som nebol ja, keby som to nenapisal :D ) namiesto nich radsej spominany fikus fkombajnu, prip. nejake sikovne mpv ako napr. touran...
ArAsHiD
Professional
Professional

Ako tak citam...vsetci mate nejake namietky na francuzske auta.....mozem sa spytat co je na nich zle?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Troška offtopic otázočka, ale aké sú základné resp. povinné parametre pre skúter aby na ňom mohla jazdiť osoba s A1, t.j. tým VP, ktorý sa automaticky fasuje pri B-čku.
Raz pozerám, že je to do rýchlosti 50km, druhýkrát že do 50ccm... Mám v tom zmätok.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

do 50ccm, to ze vytiahne nad km/h, ktore ma uvedene v technicaku nie je problem, kym ta nezmeraju dopravaci:)
potom by si im musel vysvetlovat ako je mozne ze si isiel s motorkou tolko, kolko vlastne ani nevytiahne:D
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Gravity :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbeee: len poopravim, ze k B dostavas skupinu AM, nie A1 :) a je to vo vseobecnosti objem do 50ccm, na konstrukcne konstrukcne rychlosti nepozeraj, v technickaku su umyselne uvedene tak, aby vyhovovali prave skupine AM, hoci realita moze byt ina :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mirot106 napísal:Ako tak citam...vsetci mate nejake namietky na francuzske auta.....mozem sa spytat co je na nich zle?
Nic. 100 nazorov - 100 chuti.

Kazda znacka, nech je uz japonska, nemecka, americka, ci francuzska ma svoje muchy a chyby. Je len na cloveku, ci sa trafi alebo nie.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Náklaďák nám zrámoval rodinnú Nissan Primeru na totálku. Preto zháňame náhradu, cenovo 3-4000e. Ideálne opäť nissan primera, 1.6, 5dverí (5. dvere sú podmienka). Prípadne niečo obdobné ako je primera? Podmienka veľký kufor a 5. dvere.

Viete o niečom? Na autovii je viacero inzerátov, no ako z nich vybrať dobré auto?
ArAsHiD
Professional
Professional

Takze dnes som sa bavil s dotycnim a vsetko mi dovysvetloval.....Vraj to vobec nemusi byt velke auto...on aj chce aby to bolo nieco vo velkosti malej fabie....Davam sem este jedno auto co si sam nasiel a velmi sa mu pozdava....
http://www.aaaauto.sk/sk/citroen-c3/car ... mmax=50000
popripade
http://www.aaaauto.sk/sk/citroen-c4/car ... mmax=50000
Naschval si vyberal francuzov....vraj mu to nejaky kamarat s prace poradil...je to jeho nazor.
Ta C3 vsak vyzera velmi zaujimavo.

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 20:49)
AAA?
Kupovali sme tam auto a nebol snimi problem?Co je na nich zle?
Napísať odpoveď