Operating system not found
Ahojte, chcela by som sa informovať...pred dvoma týždňami mi ešte NB normálne išiel...dnes som ho skúsila zapnúť ale bezúspešne
Najprv mi naskočila chyba že súbor WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM nebol nájdený alebo bol poškodený...Skúsila som reštartnúť a potom mi zasa vyhodil čierny screen s názvon Intel Boot agent - Operating system not found
Pls. poraďte ...
Re: Operating system not found
je toho plny google...
http://support.microsoft.com/kb/321626
aj nejake video
Kód: Vybrať všetko
Tento problém môže nastať v prípade, ak sa vyskytne jedna alebo viacero nasledovných podmienok:
Základný systém BIOS nezistil pevný disk.
Pevný disk je poškodený.
Sektor 0 fyzickej jednotky pevného disku má nesprávny alebo poškodený hlavný zavádzací záznam.
aj nejake video
Nič viac na obrazovke nepíše, len toto?
A ako v Biose zistím či pevný disk funguje?
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 18:06)
Píše presne
Media test failure PXE-EG1
Existing Intel Boot Agent PXE-M0F
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 18:06)
Píše presne
Media test failure PXE-EG1
Existing Intel Boot Agent PXE-M0F
Mám taký dojem, že sa snaží bootovať zo siete. Skús v bootovacích prioritách úplne vypnúť bootovanie zo siete (resp. odtiaľ odstráň sieťovú kartu), pripadne odtiaľ vyhoď "other" a podobne. Alebo skús vypnúť v BIOSe bootovanie zo siete (nie v bootovacích prioritách, ale niekde priamo v BIOSe ako samostatná položka).
Ahoj Denco, tak som to vypla cez BIOS nejako a mi to funguje..Môj postup bol asi nasledovný BIOS/start up/Boot/Boot device List F12 Option/ was set up as disabled..... Vieš mi prosím ťa ešte poradiť či to teraz nejako neovplyvní chod môjho NB alebo aký to má dopad vypnutie tejto funkcie?
Inaaaak veľmi krásne ďakujem za pomoc...
Inaaaak veľmi krásne ďakujem za pomoc...
Pokiaľ bootovanie zo siete nevyužiješ, tak to nemá dopad žiadny.
Ešte raz ďakujem.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ono sa stava ze je zapnute aj bootovanie z USB a mas strceny USB kluc v usbcku tak z neho sa snazi nabootovat a preto vypise tu chybu