BattleField 3
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Neviem co riesia so zmazanim statistik. Jednoducho ban a dovidenia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mnou nahlásený cheater má už ban. 
-
Anubis-artS
Light Expert
dvaja ktorých som nahlásil ho majú tiež ... konečne s tým niečo robia 
-
Hotwire
Addict
btw votekick je totalna kretenska hovadina, vcera sme hrali conquest na caspiane a sme ich totalne ownili lebo to boli lamy, ja s kamosom sme lietali v heline (ja pilot on gunner) a este s jednym typkom co lietal na stihacke sme im sundavali hned tanky a helikoptery a lietadla, a jeden z nich cely cas pi*ov*** na nas az potom zacal iniciovat votekick tak nas ich team vsetkych troch kickol (teda mozno aj viacerych ale ja som bol treti ktoreho kickli hned po tom zo stihacky a mojom kamosovi), neni to podla vas idiotske ze oponenti mozu votekickovat z enemy teamu? :S ved to potom vzdy ked niekto prehrava moze vykickovat najlepsich hracov z druheho teamu a vyhraju...
-
Michaelo
Hardcore addict
Normálne majú nastavený votekick tak aby to kiclo až keď dá viac ako 50% hráčov hlas pre tvoj kick. Takže ak je vás 20 tak musí dať 10 hráčov (spolu s iniciátorom) hlas aby ťa kicklo. inač by si tam zostal. A niekde majú nastavené tak že ak on nenazbiera dosť hlasov aby ťa kickol tak to kickne jeho
(napr ak z 10 ľudí dajú hlas len 3ja (spolu s ním) tak bye bye, ak 4 až 8 tak zostanete obaja)
-
Hotwire
Addict
divne, pochybujem zeby niekto od nas chcel kicknut troch ludi s najvyssim score....jedine nejake decko co ani nevie na co to je...
Operation Airpain 
@SchYzo: preto sa to vola VOTEkick. Vacsinou vsade plati minimalne musi VOTE YES dat 50% hracov. Teda VOTE YES museli dat na vas aj z vasej strany niektory. Ak by Vas team daval VOTE NO nekickne vas nikto.
-
Hotwire
Addict
boha mohli byt aj nejake oficialne servery ktore by spravovali admini z DICE bo takto hrat na sukromnych je total kktina, sundam admina a vykopne ma, stated reason: bb -.- by som ho nakopal stretnut ho nazivo
-
p4ra
Redeemer
Niekto CO-OP teraz? Nick p4ra.
PS: Trosku som pripity, ak to nevadi. LOL
A aby som nezabudol Skill against Cheating.
K- boy mad.
PS: Trosku som pripity, ak to nevadi. LOL
A aby som nezabudol Skill against Cheating.
K- boy mad.
Favorites, favorites...SchYzo napísal:boha mohli byt aj nejake oficialne servery ktore by spravovali admini z DICE bo takto hrat na sukromnych je total kktina, sundam admina a vykopne ma, stated reason: bb -.- by som ho nakopal stretnut ho nazivo
-
webmasterr
Medium Professional
no ja neviem, ale v poslednom case je tych cheaterov dost vela, pomaly kazdy treti server kam sa pripojim sa nejaky najde (hram iba na PB, ranked...ale zase nehravam velmi casto), a vacsinou maju cheaty ktorymi killuju nadialku, takze ani nieje sanca sa k nemu dostat, admin tam samozrejme nikdy nieje, takze mu nema kto dat ban, a takto potom dostavam same prehry, ... alebo najlepsie ked ma pripoji do hry a hodi mi to rovno: Tvoj tym prehral
...to len na margo toho ze sa snazim si vylepsit svoje W/L ratio ale velmi mi to nejde 
-
Hotwire
Addict
ahahaahhahahaa JE TO TAM!
konecne ma niekto nazval cheaterom (v hre)
teraz sa uz mozem citit like a pro? 
dá sa na stíhačkách lietať aj pomocou joysticku? a ak hej, tak je to lepšie ako s myškou, alebo ani nie?
-
Runes
Addict
Nenavidim towebmasterr napísal: alebo najlepsie ked ma pripoji do hry a hodi mi to rovno: Tvoj tym prehral...
A na stihacku je podla mna joystick asi to naj len ten moj je totalne na ... asi preto stal svojho casu 250sk v tescu :DDD
No neviem neviem, chodim aktivne na EAUK forum a tam zase pisu ze joystick je total napi**. Ze tam je velka deadzone a reaguje to blbo atd atd...
-
lekoklatik
VIP
Nejakému hráčovi sa hra bugla a hral bf v 3tej osobe.
koho to nezaujima cele, nech si to prepne na 1:55
koho to nezaujima cele, nech si to prepne na 1:55
Aj mne sa to na tej mape stava po vyskoceni z vrtlniku
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som pozeral že čo za hrozná kvalita zvuku a videa a to je konzola 
Tea: ale jemu to zblblo už po nastúpení do vrtuľníku.
Tea: ale jemu to zblblo už po nastúpení do vrtuľníku.