NVIDIA 3D Vision
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: NVIDIA 3D Vision
No ale teraz citam "To activate the software on your PC, you must have the 3D Vision USB IR emitter connected or have a PC with built-in 3D Vision IR emitter." Na tej stranke pisu ze ak to chcem sprovoznit na tej telke bez pouzitia nVidia okuliarov ale tych samsungackych musim zaprve kupit za 40 dolarov nejaky ich program NVIDIA 3DTV Play , a dalej aj musim mat tu krabicku 3D Vision USB IR emitter cize dalsi xxx € naviac ...
Naproti tomu ked kupit AMD graficku oni nic take nemaju a pojde to naozaj len cez to HDMI nie ??
Aspon tak som sa docital na officialne nVidia stranke co mi postol kolega vyssie.
Naproti tomu ked kupit AMD graficku oni nic take nemaju a pojde to naozaj len cez to HDMI nie ??
Aspon tak som sa docital na officialne nVidia stranke co mi postol kolega vyssie.
Vyskusaj to najprv iba s telkou a okuliarami od samsungu. V PC nic nezapinas ohladom 3D.
Program od nShitie ti treba vtedy ak signal v 3D posielas uz z PC do TV.
Program od nShitie ti treba vtedy ak signal v 3D posielas uz z PC do TV.
-
pishta
Light Professional
Ja este nemam grafiku teraz idem kupit bud nvidia 560OC alebo amd 6950 ... Ale pisu aj na nVidia stranke The 3D Vision IR emitter is required to activate 3DTV Play software on your PC. Hej telka to preraba do 3D ale to nieje nativne a nieje to tak dobre jak ked to 3D robi originalne PC alebo konzola a posiela to ... to je potom uplny orgazmus 
Cize nVidiu asi zavrhujem ... Ati by mala ist normalne bez nicoho ...
Cize nVidiu asi zavrhujem ... Ati by mala ist normalne bez nicoho ...
Samozrejme ze to nebude take ako ked je to uz "3D original". Je to nieco obdobne ako ked sledujes "HD" kanal. Proste to len setobox alebo telka interpoluje pixely na HD kvalitu. Alebo ked das do Blueray prehravaca DVD, on ti z toho pri normalnom prehravani urobi nieco a la HD DVD. Proste vylepsi kvalitu DVD formatu.
Vela zavisi aj od telky.
Ala zo skusenosti (co som videl), to bolo tak ze chalan si kupil ku telke 3D okuliare a posielal obycajny signal z PC do telky a tam to sledoval v 3D. Aku mas velku telku, ci sa to oplati?
Vela zavisi aj od telky.
Ala zo skusenosti (co som videl), to bolo tak ze chalan si kupil ku telke 3D okuliare a posielal obycajny signal z PC do telky a tam to sledoval v 3D. Aku mas velku telku, ci sa to oplati?
-
pishta
Light Professional
Telku mam 55 vcera som porovnaval to 3D originalne co tvorila PS3 a bolo tu super , ked to 3d generovala telka nebolo to nic moc . Nechcelo sa mi investovat pri nVidii dalsich 40€ len za nejaky ich trapny program aby mi to islo aj so samsung okuliarmi a dalsich 120€ za ich trapnu IR krabicku aby to spolupracovalo . U AMD teda aspon jak citam nic netreba a malo by to fungovat so samsung okuliarmi tak uvidime
Najlepsie keby mal niekto osobnu skusenost lebo nikde sa neviem nic docitat o tomto ...
Ja som na to pozeral u svagra. On si kupil telku a okuliare. Pripojil k tomu notebook a islo to. Nic neinstaloval. Len v telke zapol 3D a bavilo. Nemal som to s cim porovnat iba s kinom, ale tam je to predsa len ine. Telku mal UExxD6510. Rozmer presne neviem ale cislo hej lebo som si kupil rovnaky model, ale mensiu velkost.
-
pishta
Light Professional
Hej to potom asi prevadzala ta telka samotna do 3D . Aj tak je to celkom v pohode ale nieje to uplne to prave . Ja mam UE55D8000 a vcera som hral killzone 3 a gran turismo v 3D no to je hotova pastva pre oci musim povedat
Tak ja skusim siahnut po ten AMD uvidime co to da potom napisem jak to dopadlo 
Ja by som do ATI nesiel.Nieco som nasiel ze existuje nejaky emulator s ktorym ti netreba ten IR transmiter.Co som sa docital potrebujes ho len kvoli tomu lebo musi byt pichnuty do usb nic ine to nerobi.takze nemusis kupovat ziadny softvare ani Nvidia 3D bundle za 120 euri.Za vyskusanie nic nedas a bol by som zvedavy ci to naozaj dobre funguje http://3dvision-blog.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=997
Bol by tento monitor vhodny pre NVIDIA 3D Vision ?? http://www.alza.sk/27-lg-d2770p-pz-d305083.htm dik za dopoved.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie. musí to tam písať že nvidia 3D vision