to ako si dal? šak toľko hráčov ani nemôže byť na jednom miesteAnubis-artS napísal:dnes sa mi podaril celkom fajn kill ... 11 hráčov naraz vďaka c4... zatial moj rekord
BattleField 3
Re: BattleField 3
-
Anubis-artS
Light Expert
náhoda na grand bazzare , na jeden "kameň" som naukladal tri nálože, išiel som za roh a počkal som kým pôjde niekto okolo, tým miestom sa chodí dosť často.... no a išlo pár hráčov, tak som to odpálil a bolo ich tam 11 
A vsetko teamkill ze?Anubis-artS napísal:dnes sa mi podaril celkom fajn kill ... 11 hráčov naraz vďaka c4... zatial moj rekord
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nikto nevie???SchYzo napísal:btw ludia ako si pridam do profilu veteran status? toto ze BF3 veteran, BF2 veteran, atd
-
Anubis-artS
Light Expert
lol, bohuvďaka nieTeaPack napísal: A vsetko teamkill ze?
Ja som zacal davat dneska s c4 a maximalne 2
na metro 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odpovedal som ti. Napíš na EA support a pridajú ti to.SchYzo napísal: nikto nevie???
myslím, že na serveroch by sa nemali kombinovať "obyčajný" hráči a klany. akurát dnes na mapke Metro v režime Conquest sme boli približne 14:14, ale približne polovica súperov, ak nie aj viac boli klany. pár minút po začiatku obsadili všetky pointy a zatlačili nás na rodisko. padali sme ako muchy. nebola šanca. klany by mali mať nejaké vyhradené servre, alebo niečo podobné a tam nech bojujú medzi sebou
Co tu nariekas? Hraci klanu su rovnaki ako aj ty, len hraju viac teamovo.
V BF3 mám menší problém s myškou Logitech M500 a to taký, že mám neakú zlú odozvu na bočné tlačítka 4 a 5. Niekedy zareagujú okamžite, no dosť často sa stáva, že musím stačit aj 2-3 krát než sa vykoná požadovaná akcia. V iných hrách aj vo Win myška funguje okamžite, tak neviem kde môže byť problém.
A ešte mi napadlo nedá sa neako zmeniť, aby mierenie pravým tlačítkom myši fungovalo na kliknutie tak ako v BC2 a nie, že ho musím držať.
A ešte mi napadlo nedá sa neako zmeniť, aby mierenie pravým tlačítkom myši fungovalo na kliknutie tak ako v BC2 a nie, že ho musím držať.
heker napísal:Co tu nariekas? Hraci klanu su rovnaki ako aj ty, len hraju viac teamovo.
Presne tak. Hre chybaju tymove prvky. comrose je nefunkcia, voip neexistuje, squad leader je len na okrasu... takze ked kazdy hraje sam lone wolfa a hraje len na K/D a ignoruje vlajky tak nech potom prehraju a drtia ich v zakladni. A aj tak.... metroll lol.
lubmar: v nastaveni mas to mierenie a podobne veci. Odozva neviem, mne reaguju na mojej myske vsetky okamzite.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Osobne by som preferoval servery, kde by sa hralo teamovo. Tzn. vratane TeamSpeaku alebo VoIP. Lebo toto lone wolf gamesenie ma uz tak moc nebavi.
-
lekoklatik
VIP
trololol
Mario Kart.
Trošku infantilné, ale celkom zaujímavo urobené
Mario Kart.
Trošku infantilné, ale celkom zaujímavo urobené
Chlapci preco ja jediny si nevidim ping a ostatnym playerom vidim? Tusim sem niekto daval screen a aj on to tak mal to nejde zmenit, ping je pre mna dolezity...
A este ktore konkretne graf. nastavenie je najvacsi zrut na grafiku? Aby som vedel co zredukovat pretoze, este stale som neni spokojny so svojimi FPS-kami
.
A este ktore konkretne graf. nastavenie je najvacsi zrut na grafiku? Aby som vedel co zredukovat pretoze, este stale som neni spokojny so svojimi FPS-kami
Mne dost pomohlo vypnutie Motion blur. Mojim stastim je, ze ten efekt v FPS hrach neznasam 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
anti-aliasing vypnúť, motion blur vypnúť, ambient occlusion bud SSAO alebo off a všetko ostatné na high
Najvacsi bude mat HBAO/ssao alebo ako sa to vola + potom antialiasing. Motion blug robi obraz plynulejsim cize so zapnutym sa ti to moze zdat plynulejsie.
Inac som urobil nejake to video a pridal som aj par obrazkov/zvukov len tak zo srandy. Len 4 minuty
Inac som urobil nejake to video a pridal som aj par obrazkov/zvukov len tak zo srandy. Len 4 minuty
Kym nevydaju Patch ktory to vyriesi tak svoj Ping vidiet nebudes. A ako napreduje cela hra tak podla mna o tom mozme len snivat.Korag napísal:Chlapci preco ja jediny si nevidim ping a ostatnym playerom vidim? Tusim sem niekto daval screen a aj on to tak mal to nejde zmenit, ping je pre mna dolezity...
A este ktore konkretne graf. nastavenie je najvacsi zrut na grafiku? Aby som vedel co zredukovat pretoze, este stale som neni spokojny so svojimi FPS-kami.
Btw Demize99 uz nadalej nerobi rozhodnutia nad BF3-jkou. Uz ho presunuli na iny projekt. Tipujem ze BC3.
rochedo:
A co sa deje, nejaky pruser ohladne BF3? Ja som to moc nesledoval, len teraz som si to kupil, kazdopadne mi to pripada razantnejsie a hratelnejsie ako napr. taky BC2.
A co sa deje, nejaky pruser ohladne BF3? Ja som to moc nesledoval, len teraz som si to kupil, kazdopadne mi to pripada razantnejsie a hratelnejsie ako napr. taky BC2.
Ani nie tak pruser ako to ze v podstate hra ma este kopu chyb. Cele sa to hybe ako beta verzia. Konzolovy interface uz pravdepodobne nikdy nebude opraveny. Som zvedavy na Februarovy patch.