Nejde vypnúť ani vymazať program
Nejde vypnúť ani vymazať program
Dobrý deň. Chcem sa spýtať na akom princípe funguje Avast že sa v procesoch nedá vypnúť, alebo niektoré súbory sa dajú vymazať len cez safe mode? Je nato dajaký kód v C#? Ďakujem.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde vypnúť ani vymazať program
Avast sa odinstaluje ako ostatne programi = uinstal.
Spoiler
S tvojich prispevkov sa mi zda ze sa snazis spravit skodlivy program, nerob to, najme ked nevies programovat.
Snaží sa o to dosť nenápadne
A pridáva k tomu maďarčinu 
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 19:52)
Jeho zoznam:
Spustenie po zapnutí - hotovo
Presunutie do nejakej zatratenej zložky - hotovo
Vypnutie avastu - v diskusii
Vymazanie dll, poškodenie registrov, odpočúvanie portov, sledovanie klávesnice - nenačaté
zahladenie stôp - nenačaté
zmena ip + tajna chodba, ked nakluse policia - nenačaté
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 19:52)
Jeho zoznam:
Spustenie po zapnutí - hotovo
Presunutie do nejakej zatratenej zložky - hotovo
Vypnutie avastu - v diskusii
Vymazanie dll, poškodenie registrov, odpočúvanie portov, sledovanie klávesnice - nenačaté
zahladenie stôp - nenačaté
zmena ip + tajna chodba, ked nakluse policia - nenačaté
-
black evil
Light Star
Richy, a čo chceš spraviť?
Inak aj ja by som bol zvedavý ako sa dá vypnuť dáky antivirák alebo ,ako ho obísť, nieje to na nič nelegálne, len skôr pre zaujímavosť.
Inak aj ja by som bol zvedavý ako sa dá vypnuť dáky antivirák alebo ,ako ho obísť, nieje to na nič nelegálne, len skôr pre zaujímavosť.
Akonáhle sa o toto pokúsiť nejakým spôsobom, ktorý si prečítaš na fóre, antivir ťa zruší.black evil napísal:Richy, a čo chceš spraviť?
Inak aj ja by som bol zvedavý ako sa dá vypnuť dáky antivirák alebo ,ako ho obísťú
Tak teda tu to máte opravené.
Ako nepýtal som sa ako vypnúť avast, ale aký je programovací kód c/c++/c# ktorý vlastne zapríčiňuje že sa neda vypnúť.
A vypnúť ten avast aj iné antivírusy viem, ale písať to sem nebudem.
Ako nepýtal som sa ako vypnúť avast, ale aký je programovací kód c/c++/c# ktorý vlastne zapríčiňuje že sa neda vypnúť.
A vypnúť ten avast aj iné antivírusy viem, ale písať to sem nebudem.
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Funguje to tak ze je vytvorena sluzba, kt sa po vypnuti opat zapne a ta kontroluje ci je zapnuta aj desktopova cast, a po jej vypnuti ju opat zapne...
Výhovorka typu "píšem to z mobilu" ja stará ako Amerika. Aj tak ti to nepomohlo. Počul si už o PSP?
Tým PSPčkom myslím kodifikačnú príručku.
Tomuto som nepochopil. To je tvoja vec čo ješ na raňajky.ServerApp napísal:A ja si každé ráno na raňajky dávam záchodové kefy.![]()
Akože písať viem, nebol som na PC tak preto bez diakritiky.ServerApp napísal:Výhovorka typu "píšem to z mobilu" ja stará ako Amerika. Aj tak ti to nepomohlo. Počul si už o PSP?
Tým PSPčkom myslím kodifikačnú príručku.
"ServerApp" Načo sem píšeš? To čo robím je moja vec, vy čo robíte je vaša vec ja sa do vás nestarám tak vy sa nestarajte do mňa. Ja som len to chcel to čo som sa vás pýtal nič viac, nič menej.
Nestarám, nestarám. Dobre, už viac nepíšem. Len sa jednoducho musím rehotať, keď vidím sa úpenlivo snažíš popierať to že robíš vírus. Do správ píšeš veľmi inteligentné vety, a čo je zvláštne, v poslednom príspevku si skoro prešiel z maďarčiny do slovenčiny.
BTW myslíš že sme tu všetci úplní debili? Edit vie používať každý. A teraz bavíš múdreho.
BTW myslíš že sme tu všetci úplní debili? Edit vie používať každý. A teraz bavíš múdreho.
Sa ti to nepáčilo tak som to opravil.
Kde je niečo napísané po maďarsky?
Kde je niečo napísané po maďarsky?
Ty si zjavne nepochopil že narážam na tvoj štýl písania. Blbá štylistika, blbá gramatika....
táto diskusia mala jediný prínos, a to že si sa aspoň trochu posnažil podeditovať svoje príspevky.
táto diskusia mala jediný prínos, a to že si sa aspoň trochu posnažil podeditovať svoje príspevky.
-
black evil
Light Star
Aspoň sa niečo naučil