privyrabanie
privyrabanie
zdar urcite vela z vas tu studuje a urcite niektory si viete aj popri skole privyrobit nejake peniaze ... cim si privyrabate alebo poradte mi nieco lebo potrebujem peniaze a neviem scim alebo co robit dik
Re: privyrabanie
Brigáda v Tescu & Co.; sklady; nočné služby v hoteloch; asistenti v administratíve; roznáška pizze; fotografovanie....
nemate viacery napady respektive ako si privyrabate ?
roznasanie letakov
no ako inak chceš? Proste si nájdi nejakú brigádu na pár dní do mesiaca....
Ďalšie nápady? Skús ako prostitút....crank139 napísal:nemate viacery napady respektive ako si privyrabate ?
Ruleta 
stávkovanie
j to rovno automaty co ...
begbeee ty si jaky vtipkar nenormalny nesi snopkov syn ?
begbeee ty si jaky vtipkar nenormalny nesi snopkov syn ?
Koho?
Neviem akú odpoveď užívatelia ako ty v takýchto témach čakáte. Ty sám najlepšie vieš, čo vieš robiť a aké sú možnosti v tvojej oblasti.
Dostal si asi 10 serióznych tipov a vyrukuješ, čo ešte? No ak sa ti nepáčia vyššie spomenuté, tak prepáč. Ale ver mi, že v dnešnej situácii si veľa nenavyberáš a mal by si "šáhnout" po prvej príležitosti.
Ešte ma napadá:
Ak ti nevadí zo seba robiť ko*ot, tak skús call-centrum alebo OVB.
Neviem akú odpoveď užívatelia ako ty v takýchto témach čakáte. Ty sám najlepšie vieš, čo vieš robiť a aké sú možnosti v tvojej oblasti.
Dostal si asi 10 serióznych tipov a vyrukuješ, čo ešte? No ak sa ti nepáčia vyššie spomenuté, tak prepáč. Ale ver mi, že v dnešnej situácii si veľa nenavyberáš a mal by si "šáhnout" po prvej príležitosti.
Ešte ma napadá:
Ak ti nevadí zo seba robiť ko*ot, tak skús call-centrum alebo OVB.
Este moze demontovat kanalizacne poklopy a odovzdavat ich v zberni surovin
.
//
Niekto sa nam tu urazil 
//
no ved praveze v mojom okoli nemozem nic najst tak preto som tu pytal o radu 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nemáte kanále, alebo čo?...
ja som nenarazal otom zbere zeleza 
odomna tu minus karmu urcite nemas
odomna tu minus karmu urcite nemas
Pozri Crank, ked napises odkial si, mozno ti niekto skor poradi. Inac tu dostanes iba zopar vseobecnych rad.
teraz je celkom moda privyrabat si vythavanim bankomatov z tesca 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako spomenul borec hore, kúp si Porsche Cayenne a kradni bankomaty, alebo choď nosiť dynamit do uránových baní na Sibír. Testovanie liekov tiež nie je na zahodenie...
A teraz seriously, chalan Ti v prvom príspevku zhrnul všetko "bežné" ak sa Ti to nepáči, googli po klikačkách a pod. somarinách...
A teraz seriously, chalan Ti v prvom príspevku zhrnul všetko "bežné" ak sa Ti to nepáči, googli po klikačkách a pod. somarinách...
Ešte mi napadlo darcovstvo spermií
Prípadne nejaká manuálna práca na stavbe, pomocné práce (vačšinou sú to ale víkendovky). Alebo (ale to je už riešenie na rozmyslenie) sa spoj s nejakou partiou čo robí v lese a chodievaj s nimi - buď uhadzovať, vysádzať, alebo ak sa chceš mega nabaliť kúp si pílu a si za vodou 
inventury po nociach, vyskladnenie a dokladanie do regalov v Hornbachu, baumaxe a pod...