Sekajúci zvuk pri AVI>DVD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gepeto
Amateur
Amateur

Sekajúci zvuk pri AVI>DVD

Príspevok od používateľa Gepeto »

Ahoj.

Mal som isté .AVI video, to som si cez program Free Video to DVD Converter prekonvertoval na DVD formát (vznikol mi priečinok AUDIO_TS (prázdny, ale pre istotu som ho tiež napálil) a VIDEO_TS (mal pár pre Win nespustiteľných súborov)).

Potom som to napálil na isté prepísateľné DVD cez Ashampoo 6 FREE. DVD som dal do nášho prehrávača a spustil a konečne to šlo v pohode... Až na malý detail. Zvuk sekal a docela dosť.

Čím to, prosím, môže byť a ako to napraviť? Mám dať rýchlejšie/pomalšie napaľovanie (mal som to na 4x) alebo je chyba pri konvertácií? Alebo to mám dať rovno na neprepísateľné DVD?
James Dark
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sekajúci zvuk pri AVI>DVD

Príspevok od používateľa James Dark »

najprv uved akym programom si to konvertoval.... a pak napaluj len 8x rychlostou pretoze DVD prehravace a DVD mechaniky v PC su rozdielne... a skusal si to aj cez PC? napr. jednoduchym softom na prezeranie filmov DVD Shrink?
Gepeto
Amateur
Amateur

Na počítači som to skúšal, nesekalo to. Skúšal som to cez jednoduchý WinMedPlay.

Mal som na výber len 4x rýchlosť, čo som si neskôr všimol, teraz skúšam konvertovať s lepšou kvalitou, či mi to náhodou neumožní aj 8x.

A konvertoval som to cez Free Video to DVD Converter, to je názov toho programu. Niekto sa tu totiž už pýtal na to ako skonvertovať AVI na DVD a tento program freeware mu bol odporučený.
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hej hej ten program poznam... no ale napalovat sa 8x rychlostne cez ashampoo da.. staci vybrat ako chces dany disk napalit teda akou rychlostou... ako som ush vravel nemozno porovnavat DVD mechaniky v DVD prehravacoch a PC.... mechaniky v PC maju ine kodovanie ako tie v dvd prehravacoch......
Gepeto
Amateur
Amateur

Aha, vďaka. :)

//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 11:25)
Aha, tak to bude tým kódovaním, neviete, prosím, ako zistím aké mám môj DVD prehrávač kódovanie a aké kódovanie má dané video?
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

to vediet nepotrebujes... kodovanie je nieco ako algoritmus ktorym pracuje mechanika.. skratka laser v mechanike DVD prehravaca nieje ako laser v mechanike PC ... ak chces prezerat filmy aj v DVD prehravacoch rozhodne napaluj len 8x rychlostou... niektore mechaniky totiz nepodporuju ine rychlosti.. ale 8x rychlosti su najviac pouzitelne...
Gepeto
Amateur
Amateur

Tak teraz mám iný problém. Podarilo sa mi to normálne napáliť, avšak mám viac tých videií. Keď dám v Ashampe napálenie tých Vup, BUP a iných divných súborov, tak vyberiem ten priečinok VIDEO_TS s nimi a je to, lenže nemôžem vybrať viac tých priečinkov.... A mne je zbytočné dávať jedno video o veľkosti 1 GB na dvojvrstvové DVD o veľkosti 7 GB a neviem ako napáliť viac takých na jedno DVD...
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a mas tie videa komprimovane? ak prerabas klasika Avi formaty do DVD kvality tak to budes mat do 4.2GB... skus pouzit daky iny program na konvertovanie avi do DVD... a pak sa ozvi ci to pomohlo.... skus napr. ConvertX to DVD alebo http://www.instaluj.cz/dvd-nastroje
Gepeto
Amateur
Amateur

Ten ConvertX vytvára automaticky to menu, to by mohlo dosť pomôcť, ďakujem skúsim a veľká vďaka za čas :)
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

za malo..
Gepeto
Amateur
Amateur

Tak už je to v pohode až na tú vodotlač čo je skoro cez celú obrazovku, takže si budem musieť ten program asi kúpiť ale inak to ide....
James Dark
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

skus vygooglit crack na to ...
Napísať odpoveď