najviac
17:50 - Po tom, akosa prevažná časť účasníkov protestu rozišla, začali policajti približne zvyšných 300 ľudí vytláčať z priestoru pred Národnou radou. Ľudia začali skandovať: Policajný štát.
tak si pokričali, pohádzali banány.... a môžu ísť domov.... a čo tým kto reálne dosiahol???? NIČ.... psy štekajú a karavána ide ďalej.... Tomuto spôsobu protestu skutočne nerozumiem.... pokiaľ niekto chce vyčistiť Augiášov chliev (a v podstate politiku ako takú) zvaný parlament, tak treba hádzať po policajtoch nie banány, ale ručné granáty....
Inak čo sa dá reálne dosiahnuť jednou demonštráciou ? Väčšinou nič. To by musel byť sústavný nátlak, demonštrácie masové, v desaťtisícoch ľudí - a ani to nemusí nič znamenať.
A bolo by podla teba lepsie keby to mali vsetci slovaci uplne nasalame a na demonstraciu prisli 3ja aktivisti?
Takych mudrlantov jak ty milujem. Naco snaha, aj tak sa nikam nedostaneme. No tak rezignujme, to urcite nieco zmeni.
// Ked ludia uvidia v telke, ze na demonstracii bolo 2000 ludi, povedia si ze nabuduce sa pridaju aj oni. A mozno to prerastie do takych rozmerov, ze sa nieco bude skutocne diat. Nehovorim hned o defenestracii tych grazlov v parlamente ale niekde treba zacat.
Lahostajnost nas nikam neposunie.
mi-chau napísal:A bolo by podla teba lepsie keby to mali vsetci slovaci uplne nasalame a na demonstraciu prisli 3ja aktivisti?
Takych mudrlantov jak ty milujem. Naco snaha, aj tak sa nikam nedostaneme. No tak rezignujme, to urcite nieco zmeni.
Šak to, tisíc rokov si Slováci nechali srať na hlavu, tak prečo by to menili teraz ? Tých pár rokov do moslimskej kolonizácie ešte vydržíme a potom nám to bude fuck.
tak si pokričali, pohádzali banány.... a môžu ísť domov.... a čo tým kto reálne dosiahol???? NIČ.... psy štekajú a karavána ide ďalej.... Tomuto spôsobu protestu skutočne nerozumiem.... pokiaľ niekto chce vyčistiť Augiášov chliev (a v podstate politiku ako takú) zvaný parlament, tak treba hádzať po policajtoch nie banány, ale ručné granáty....
Ti policajti za nic nemozu. Politikom treba ukazat silu, presne takymto sposobom sa podarilo zvrhnut komunizmus aj bez nasilia. Treba sa len ukazat v hojnom pocte. Suhlasim s mi-chauom, ze jeden uspesny protest s vysokou ucastou dokaze podporit nerozhodnych v tom, aby nabuduce prisli.
Policajti ako takí vždycky ochraňujú daný režim, sú strážnym psom, či demokracie, totality, nazvať to môžeme ako chceme. Policajti a obranné zložky zvyknú mlátiť či strieľať do ľudí, dialo sa to vždy a deje sa to aj dnes.
Čiže, nerobil by som z nich chudákov, ktorí si len ťažko zarábajú na chlieb. Svoju profesiu si vybrali dobrovoľne a vedia, k čomu môže prísť. Rešpekt bude mať taký policajt/vojak, ktorý v zlomovej chvíli odhodí štít a pridá sa na stranu demonštrantov.
Na namesti nejak do 1000 ludi..
Ked sme presli k palacu, tak cca .. hmm .. 1500-2000 urcite, mrte ludi, pohadzali sme si bananiky, sli sme na palisady a tam.. proste z parlamentu som sa pozrel dole a plne ulice ludi, kam som dovidel, tam sa to vyhrotilo na snad 4-5 tisic
SME: špinavá kampaň proti Sulíkovi, keď do neho kopali článkom hádam každú hodinu
SME: špinavá kampaň proti lekárom, keď sa z nich snažili vyrobiť zradcov národa
SME: Gorila - nemôžeme informovať o každom podozrení....
ono vsetcia su teraz z toho napichani ze ake to veci vyliezli z gorily a pod zdrojov, ale to sa deje v slovenskej politike uz minimalne 20rokov ako nieco uplne bezne. Osobne si myslim ze 99percent ludi ide do politiky len aby sa nabalili, a to vsetko ostatne su len pekne recicky na obalamutenie más.
Takze ak by aj vsetcia terajsi politici odisli tak ti novy budu o chvilu uplne rovnaky, mozno aj horsi..
Vies preco budu rovnaky alebo horsi? Lebo im to kazdy dovoli a vedia ze sa im nic nestane. Musia sa spravit kroky aby sa politici bali robit nieco take.
Jj jeto dobre, lepsie ako nic a lepsie ako keby dosli traja ludia. Aj ked to nic nezmeni, ale aspon vidia ze ludom to neni jedno. Aj ked to asi davno vedia.