Gorila
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gorila
treba pozriet, pekne video.
Najviac ma zaraza, ako musel ten chlapik dat dole pred tym policajtom masku.....
podarené video. Hodí sa k tomu aj tá pesnička.
Mmartin: Klasická šikana. Neviem ako je to presne u nás, ale v mnohých krajinách je už zakázané maskovať tvár. Je to záležitosť posledných rokov, slúži to na kontrolu. Opakujem, totalitné praktiky.
http://www.facebook.com/events/237819612964619/
kto sa hlasi do sluzby?
kto sa hlasi do sluzby?
Pinhead napísal:http://www.topky.sk/cl/10/1297372/Demon ... zkoodenci-
tak si pokričali, pohádzali banány.... a môžu ísť domov.... a čo tým kto reálne dosiahol???? NIČ.... psy štekajú a karavána ide ďalej.... Tomuto spôsobu protestu skutočne nerozumiem.... pokiaľ niekto chce vyčistiť Augiášov chliev (a v podstate politiku ako takú) zvaný parlament, tak treba hádzať po policajtoch nie banány, ale ručné granáty....
Škoda že už dnes nemôžem karmovať výborný postreh. Akurát so záverom nesúhalsím policajti sú niekedy nechcene prostitútky vlády, aká vláda taká polícia. Takže polícia sa dá zmeniť zmenou vlády.
Ale v tomto prípade zasa raz niekto iba využil masu na robenie nepokojov. Tak to vyzerá keď jeden psychopat si buduje kariéru na dosluhujúcich psychopatoch. Občianskymi nepokojmi sa nerobí nič iné, len sa ničí štát. Vláde ani tým ktorí smrdia grošom takéto protesty neublížia, takéto protesty a potíčky s políciou aj s granátami môžu ublížiť štátu a ľuďom samotným, keď sa rozbije štát, stratí každý Slovák pevnú pôdu pod nohami a bude sa musieť spoľahnúť len sám na seba. To bude anarchia a raj pre psychopatických degenrátov, ktorí budú zabarikádovaní na uliciach súperiť o moc. Už v dierach asi slintajú v túžne po takomto scenári.
mmartin nasiel si nas niekde ?
len 2 moje, vid na fb moju profilovku a cover..ShepDog napísal:mmartin nasiel si nas niekde ?
Nase spolocne nikde, a to som doost hladal.
-
P3Bo
Guru wannabe
§ 1Mmartin napísal:Najviac ma zaraza, ako musel ten chlapik dat dole pred tym policajtom masku.....
(1) Občania majú právo pokojne sa zhromažďovať.
§ 7
Povinnosti účastníkov zhromaždenia
(4) Účastník zhromaždenia nesmie mať svoju tvár zakrytú spôsobom znemožňujúcim jeho identifikáciu, ak je proti nemu vykonávaný služobný zákrok príslušníkmi Policajného zboru a príslušník Policajného zboru ho na odkrytie tváre vyzval.
-
94jakub
Guru wannabe
A je aj Mestská polícia Policajný zbor? Nezdá sa mi.
http://komentare.sme.sk/c/6233667/tri-p ... orile.html
Wow, keď treba verejnú mienku trošku schladiť, nie je dôležité pre SME ani Piano.
Wow, keď treba verejnú mienku trošku schladiť, nie je dôležité pre SME ani Piano.
No, to je sice fajn, ale za cely cas co som tam bol som si nevsimol ani jeden jediny dovod k policajnemu zakroku. Teda, nebol dovod ho k tomu vyzivat. A navyse, ako pisal kolega hore, bol to len mestsky.P3Bo napísal: § 1
(1) Občania majú právo pokojne sa zhromažďovať.
§ 7
Povinnosti účastníkov zhromaždenia
(4) Účastník zhromaždenia nesmie mať svoju tvár zakrytú spôsobom znemožňujúcim jeho identifikáciu, ak je proti nemu vykonávaný služobný zákrok príslušníkmi Policajného zboru a príslušník Policajného zboru ho na odkrytie tváre vyzval.
SME to robi celkom beznebegbeee napísal:http://komentare.sme.sk/c/6233667/tri-p ... orile.html
A aj Shooty poslusne kresli v zaujme vedenia: http://komentare.sme.sk/c/6235285/shooty.html
-len si neviem presne celkom dobre predstavit ako to spravit aby politici nepaktovali s velkopodnikatelmi, to tu bolo aj bude vzdy. A pravne to dokazat je este tazsie, takze je problem91pato310 napísal:Vies preco budu rovnaky alebo horsi? Lebo im to kazdy dovoli a vedia ze sa im nic nestane. Musia sa spravit kroky aby sa politici bali robit nieco take.
nakoniec za to niekoho aj pravoplatne odsudit- oni nie su padnuti na hlavu, vedia si kryt chrbat..
A keby aj nahodou nejakeho politika za korupciu na par rockov zavreli /comu davam asi tak 0,1perc. sancu/ tak mu to aj tak za tie nahrabane miliony stoji, zabezpecil nielen seba ale aj svoje deti a vnukov do konca zivota.
apropo k tomu zakazu zakryvanie tvare na demostraciach si myslim ze je to spravna vec, nakolko keby ten zakaz neexistoval, tak by to lahko zneuzivali provokateri a z povodne pokojneho protestu by polahky spravili krvavu melu
-
P3Bo
Guru wannabe
Nie je, sú zamestnancami obce94jakub napísal:A je aj Mestská polícia Policajný zbor? Nezdá sa mi.
takže by na to nemal byť oprávnený len tak sám od seba. V prípade ak ten človek spáchal priestupok tak áno§ 9
Oprávnenie požadovať preukázanie totožnosti
(1) Príslušník obecnej polície je oprávnený vyzvať osobu
a) pristihnutú pri spáchaní priestupku,
b) od ktorej je požadované vysvetlenie podľa § 10 ods. 1, alebo ak ide o hľadanú osobu, aby preukázala svoju totožnosť; osoba je povinná výzve vyhovieť.
(2) Ak odmietne osoba uvedená v odseku 1 preukázať svoju totožnosť alebo ak ju nemôže preukázať ani po predchádzajúcom poskytnutí potrebnej súčinnosti na preukázanie svojej totožnosti, je príslušník obecnej polície oprávnený predviesť takúto osobu na útvar obecnej polície za účelom zistenia jej totožnosti.
(3) Ak osoba pri plnení služobných úloh alebo v súvislosti s ním preukáže svoju príslušnosť podľa osobitného predpisu, 9a) odsek 2 sa nepoužije.
§ 10
Oprávnenie požadovať vysvetlenie
(1) Príslušník obecnej polície je oprávnený pri plnení svojich úloh požadovať potrebné vysvetlenie od osoby, ktorá môže prispieť k objasneniu skutočností dôležitých pre odhalenie priestupku a zistenie jeho páchateľa. Príslušník obecnej polície je oprávnený vyzvať osobu, aby sa ihneď alebo v určenom čase dostavila na útvar obecnej polície za účelom vykonania úkonov potrebných na objasňovanie priestupkov.
Tak to je pravda, ze ty si sa necitil byt nebezpecnym elementom protestu, ale byt policajtom - tiez som nervozny z ludi s maskami & kuklami a pod. Bez toho zakona by taky Kotlebovsky protest nabral iny rozmer.Mmartin napísal: No, to je sice fajn, ale za cely cas co som tam bol som si nevsimol ani jeden jediny dovod k policajnemu zakroku. Teda, nebol dovod ho k tomu vyzivat...
Troška offtopic, ale rozmýšľal som o tých nehoráznych odmenách, čo si dávajú politici, tak prečo neurobiť zákon tak (viem, utópia, že by to odhlasovali súčasní)...
Jednoducho štát a ministerstvá sú rozpočtové organizácie, t.j. majú nejaký rozpočet na rok s ktorým hospodária. Zodpovední pracovníci by mohli rozdeliť na odmeny len napr. 10% z toho čo ušetria. Čiže čím viac ušetria, tým väčšie odmeny.
Jednoducho štát a ministerstvá sú rozpočtové organizácie, t.j. majú nejaký rozpočet na rok s ktorým hospodária. Zodpovední pracovníci by mohli rozdeliť na odmeny len napr. 10% z toho čo ušetria. Čiže čím viac ušetria, tým väčšie odmeny.
A toto chces pretlacit ked si nechcu zrusit ani nezmyselnu priestupkovu imunitu? Ako vravis, utopia.
-
P3Bo
Guru wannabe
Žiaden dôvod na to nepotrebuje. Tak ako píše mi-chau to že ty vieš, že si mierumilovný neznamená, že tak aj vyzeráš. A ten zákon je jednoducho všeobecný nie je zhromaždenie ako zhromaždenie a predsa identifikácia je fakt len preventíva ak by sa náhodou niekto trestne stíhaný alebo pod. nachádzal v dave.No, to je sice fajn, ale za cely cas co som tam bol som si nevsimol ani jeden jediny dovod k policajnemu zakroku. Teda, nebol dovod ho k tomu vyzivat. A navyse, ako pisal kolega hore, bol to len mestsky.