Nevera a smutok

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Nevera a smutok

Príspevok od používateľa Dunlop »

lenže netreba hádzať všetky do jedneho vreca...
Táto ako vidíš to za hlavu nehodila, a vyšla s pravdou na povrch s vedomím že stratí toho koho má rada. Vidíš tam ten rozdiel?
Stotožňujem sa s Testovym príspevkom
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No buď sa s ňou rozíď úplne, alebo sa znovu dajte dokopy. Nerob pauzu medzi tým. Teraz má u teba nalomenú dôveru, teda ak jej ešte dôveruješ. Vrátite sa do vzťahu, ale bude to chcieť veľa zapierania. Už to nebudeš vnímať tak, ako predtým. Znovu pôjde niekam s kamarátkami, alebo na chatu alebo hocikam a buď jej to budeš vyčítať a obmedzovať ju, alebo ju pustíš a budeš sa zožierať tým, čo práve robí. Takže jej to poriadne vysvetli, teraz určuješ pravidlá ty. Ak chcete ostať vo vzťahu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

v tvojom pripade nie je podla mna vhodne obracat sa na masu ludi (forum)...

+ aj tak si dostal len rady typu: bud/alebo (co si vedel aj ty sam)
+ ostatni su ovplyvneni vlastnymi skusenostami - zvacsa negativnymi - a snazia sa sa presadit to, co kedysi sami chceli urobit.. no nemali na to gule / vajecniky
+ nikto nepozna vasu spolocnu minulost; co ste spolu prezili, dosiahli.. ci to bol vztah intenzivny alebo len obcasne kino/diskoteka. takze toto rozhodnutie je cisto na tebe
+ nemate deti a ani spolocny majetok / dlhy, co znacne zjednodusuje tvoju situaciu a dovoluje ti rozhodnut podla toho, co citis. nie podla toho, ako si to skalkulujes..

a este jeden spoiler na zaver..
Spoiler
svet sa nezruti, nech sa rozhodnes akokolvek. teda... ten nas na 100% nie:)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ale zasa na druhej strane, ak si si s touto osobou predstavoval svoju budúcnosť, tak to prehodnoť, pretože človek, ktorý nemá zásady a je ľahko ovplyvniteľný nebude príliš dobrý partner a to sa nedotýka len sexuálnej sféry...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

suhlas s lumirom.. ty ju poznas a vies, co ste spolu preskakali za 3 roky. vo vlastnom vnutri si musis vyriesit, ci jej dokazes odpustit..teda ci to pozitivne (povedzme tvoje city k nej) presahuje to negativne, co spravila. ci si ju este dokazes vazit a nevyhodit jej to na oci pri nejakej krize.. ci to spravi niekedy znovu, nevie nikto, ani ona sama..
1. ked sa s tym nedokazes vyrovnat, zbytocne sa budes do niecoho nutit, aj keby ti vsetci na fore napisali, ze je to v pohode..
2. ked jej das sancu, nic nestratis, jedine moze utrpiet tvoje ego (z pohladu ostatnych)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

V takomto pripade kaslat na ego, to je posledna vec co by ma trapila, ze co na to povie okolie. Ak su to skutocni kamarati, tak to pochopia a nebudu sa do toho miesat. Mozno jeho kamarati o tom ani nevedia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Rozchod.

Opitosť nie je žiadne ospravedlnenie a keď sme pri tom, pri nevere neexistuje žiadne.
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

Neexistuje, ale keby som aj casom bol schopny odpustit, neviem nie som si isty ci je len dobra herecka teraz alebo ju to ozaj mrzi, kazdopadne je to dalsia dobra skola chovania zien pre mna
hughito
Redeemer
Redeemer

Však práve preto netreba odpustiť a treba to ukončiť.
bikeman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bikeman »

neviem co riesis. Koli takej blbosti ze by sa holka s inym vyspala by som sa urcite nerozchadzal. Rozbit vztah na takej banalite, nie je podla mna moc rozumne. Clovek nie je monogamny, ale promiskuitny, a jednoducho kazdy to robi skazdym, stym sa zmierte.

Vidim to sam v okoli, slusne kamosky, ze ruku do ohna by som za ne dal ake musia byt verne a nakoniec som zistil ze kazda je*e skazdym. Tak isto aj ked vidim prietelky mojich kamaratov, ake su stastne akych maju milujucich malnzelov, keby vedeli ako je*u kade tade neviem co by na nich vraveli :)
Ako cest vinimkam to hej poznam aj takych, ale vo vacsine pripadov zahyba skoro kazdy.

Je to iba vec uhla pohladu na vsetko. Ja som nikdy toto neriesil, ked ma raz niekto lubi tak ma lubi a ked spi obcas sniekym inym neriesim, pretoze je to len fyzicka potreba. Podvadzanie je podla mna ked by zacala lubit niekoho ineho , nie ked lubi mna a spi s inym. To podvadzanie podla mna nie je.

S troma mojimi byvalimi som spaval aj s mojim kamosom, holkam sa to len pacilo.
Momentalne chodim s holkou co na taketo veci nie je. 100ludi 100choti, kazdy je na nieco ine a kazdy sa pozera na danu vec inak ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj tak sa dá, pokiaľ to niekomu nevadí.

"Kde si bol v noci, miláčik ? "
"Áá, len som prefikol jednu peknú babenku."
"Ok, čo si dáš na raňajky ? "
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

bikeman napísal: S troma mojimi byvalimi som spaval aj s mojim kamosom, holkam sa to len pacilo.
Čo je toto za generáciu?
Keď sex s inou osobou považuješ za banalitu a príde ti to normálne... Normálne to nie je, bežné možno áno.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Je to jeho nazor a u vacsiny tento nazor tazko najde pochopenie. Tazko bude hladat aj partnerku s podobnou ideologiou.
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

v skazenej dobe, skazene hodnoty, ostava sa len prisposobit, alebo byt za debila, myslim ze je strasne vela vztahov kde jeden ci druhy partner absolutne netusi o nevere alebo nejakom ulete svojej polovicky a kazdemu vyprava aky ma super vztah a jemu by sa nieco take nestalo, tiez som to tak mal, uz zacinam mat viacmenej v hlave jasnejsie, mal som hlupu ideologiu
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

bikeman: Ak si myslíš, že je to úplne bežné tak ti k tomu veľa povedať nemôžem...to hraničí s kandaulizmom prinajmenšom a normálne to určite nie je ako tu bolo povedané.Možno bežné áno.To aká je dnešná doba skazená, no áno zvykli sme si.Väčšina ľudí sú ako zvery len je**ť a je**ť a je jedno kedy, kde, s kým.Sú ale napr. aj ľudia ktorím sa to hnusí.Mne určite.Nie sme zvieratá aby sme sa oddávali pudom a vrhali sa kdekoľvek na kohokoľvek lebo máme "potrebu". Ale čo už budem rozprávať, v dnešnom svete už hodnoty vymizli...
bikeman
Amateur
Amateur

zeky napísal:bikeman: Ak si myslíš, že je to úplne bežné tak ti k tomu veľa povedať nemôžem...to hraničí s kandaulizmom prinajmenšom a normálne to určite nie je ako tu bolo povedané.Možno bežné áno.To aká je dnešná doba skazená, no áno zvykli sme si.Väčšina ľudí sú ako zvery len je**ť a je**ť a je jedno kedy, kde, s kým.Sú ale napr. aj ľudia ktorím sa to hnusí.Mne určite.Nie sme zvieratá aby sme sa oddávali pudom a vrhali sa kdekoľvek na kohokoľvek lebo máme "potrebu". Ale čo už budem rozprávať, v dnešnom svete už hodnoty vymizli...
Ano nie sme zvery ale nie sme ani monogamny, ale sme promiskuitny. Narodili sme sa a boli stvoreny aby sme to roobili kazdy s kazdym a nie aby sme zili a sukali s jednou osobou do konca zivota. To ze v jednej casti sveta je to normalne a druhej nie to je uz ina vec. Ja to beriem ze je to normalne, aj ked uz takto dlhsie nefungujem kedze mam holku ktorej sa to zda "nenormalne", viem sa prisposobit.

Osobne som toho nazoru ze je proste hlupost sa rozchadzat s niekym koho milujem len koli takej blbosti ze sa sniekym vyspi. Treba sa aj na nasledky pozerat, ak je to niekolko rocny vztah, tak niekolko rokov zivota zahodis a lasku, len koli takej blbosti ? ja by som to osobne nikdy neurobil a ani neurobim.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a ta tvoja sucasna vie o tomto tvojom svetonazore? ak nie mala by si precitat tie sracky co sem pises :smt096
bikeman
Amateur
Amateur

predstav si ze vie o tom ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tak to gratulujem a zelam vam nech vam to spolu vydrzi heh...a kludne si prizvite aj susedov na grupak, sak co je to len sex. ako pises, kazdy je*e s kazdym :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

V tomto ma bikeman pravdu, aspon suhlasim s nim v tomto. Zhrniem to takto.
Manzelstvo:
Premna umelo vytvorena kravina clovekom, aby sa ludia, ktory sa veeeeelmi lubia mohli volat rovnakymi priezviskami a liezt si na nervy..Bravo.
Co sa tyka sexu, tak je to v style: Si si ma zobral, tak teraz mas povinnost sa mi v posteli venovat a milovat* ma do smrti, lebo sme manzelia.
Pride mi to proste ako upisanie sa diablovi. A az v manzelstve podla mna moze byt nevera (vid nazov temy).

Vztah:
Dvaja ludia, ktory sa niekde stretli, maju sa radi a travia spolocne cas. Niesu nicim viazani, su to proste ludia, ktorym je s tym druhym dobre. Len k tomu vsetkemu si vsugerovali do hlav, ze sme vo "vztahu", alebo "chodime spolu". Bohuzial obom v tom momente prepne a myslia si, ze patria sebe a z toho dovodu mozu spavat* spolu. Inak by proste nemohli? Preco by nemohol clovek ist za druhymi dievcatami a potesit seba a ich tiez? Vsak nic nepodpisal. Niesu manzelia. Preco by sa mal citit teda chlap vinny, ked si uzije s inou? Vsak nic s tym nespravil. Ranil city dievcatu s ktorym je vo vztahu? Co to vobec znamena :)

Hodi mi sem niekto dake pravidla vztahu (chodenia spolu), kde je deklarovane, ze ten druhemu patri a musi byt poctivy a nemoze spavat s inymi*? Nevravim o manzelstve, kde si to slubuju, ale vztah?

Sam viem, ze by som nedokazal s jednou dievcinou do konca zivota byt a len jej sa v posteli venovat*. Cloveku sa to zunuje. Moze ti s tou osobou byt super a neviem co, ale v posteli je to osobitna kapitola. A nie nieje to dobou. Si myslis, ze v minulosti sa toto nedialo co sa deje dnes? Prosiiim ta aspon nesrandujte :) Len vtedy neexistovali facebooky, mobily a podobne zalezitosti, kde sa dokazali taketo veci na povrch dostat jednoduchsie a organizovat jednoduchsie.
Len tam boli lepsie vztahy medzi ludmi a nepodrazali si kolena kvoli kravinam ako v dnesnej dobe.
Umna bohuzial laska ci lubenie nikdy nemala cenu. Povazujem to za ludsku slabost.

A sorry za tento prejav, ale mam taky den, to vypustit :P

//Slova kde je * su upravene, nakolko boli moc buranske..
Napísať odpoveď