Gorila
Re: Gorila
Pokial to robil teda bez umyslu propagacie vlastnej strany, tak fajn. Ale pochybujem. Kazdopadne rozhovor by som istotne privital.
Predrazene ako vsetko. Este aj na umyvani okien sa musi niekto nabalit.begbeee napísal:
Akože páni, toto je ešte sranda: http://tv.sme.sk/v/23281/piati-ludia-ci ... hodin.html
Sa necudujem ze to robia 10tky hodin ked jeden maka a ostatni sa prizeraju. A za toto berie 4,60 na hodinu
Akože to je vrchol. A tá plošina ? No zbohom.
VRCHOL JE TOTO!
"Toto tu nemôžete ukazovať..." Kokoooos.
Mihály, klasa, najväčší aktivista. 
To je jedno, kto to je, ale podľa čl.83 (3) ústavy SR sú schôdze zákonodarného zboru verejné.
Navyše potom ich vyvedenie zdôvodňovali tým, že rozhadzovali plagáty, čo nebola pravda, lebo tie spadli až keď mu ich z ruky vytrhli.
Navyše potom ich vyvedenie zdôvodňovali tým, že rozhadzovali plagáty, čo nebola pravda, lebo tie spadli až keď mu ich z ruky vytrhli.
Nejdeme ich obhajovat, ale urcite nespadli. Bolo vidno, ze ich tam umyselne hodil.begbeee napísal:tie spadli až keď mu ich z ruky vytrhli.
Tak to áno, tie plagáty cielene odhodil. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
EXKLUZÍVNE: Rozhovor s Jánom Rejdom o kauze Gorila
Pozrite si exkluzívny rozhovor, ktorý natočila televízia TA3 ešte v nedeľu večer 29.1.2012 s bývalým policajtom Jánom Rejdom (vyšetrovateľom kauzy Gorila). Možno povedal v prvom rozhovore priveľa a tak ho znova zaviazali mlčanlivosťou.
Edit: Vcelku zaujimavy rozhovor s Rejdom, povedal toho dost vela, otvorene a bez cenzurovania. Co ma vsak zarazili na konci rozhovoru bolo, ze oznaci NBU ako vysokoprofesionalov a ze sa od nich chodia ucit experti z celeho sveta - v tom momente ma napadlo, ci sa chodia ucit heslo "nbusr123".
Expolicajt Rejda pre Gorilu odstúpil z kandidátky
Pozrite si exkluzívny rozhovor, ktorý natočila televízia TA3 ešte v nedeľu večer 29.1.2012 s bývalým policajtom Jánom Rejdom (vyšetrovateľom kauzy Gorila). Možno povedal v prvom rozhovore priveľa a tak ho znova zaviazali mlčanlivosťou.
Edit: Vcelku zaujimavy rozhovor s Rejdom, povedal toho dost vela, otvorene a bez cenzurovania. Co ma vsak zarazili na konci rozhovoru bolo, ze oznaci NBU ako vysokoprofesionalov a ze sa od nich chodia ucit experti z celeho sveta - v tom momente ma napadlo, ci sa chodia ucit heslo "nbusr123".
Expolicajt Rejda pre Gorilu odstúpil z kandidátky
Dnes to zase dávali na TA3, čo dodať..prehnitosť, špina, otras. Reforma nie je možná.
http://www.topky.sk/cl/100535/1297756/N ... la-zmizol-
pi*olina sa zdekovala? kus podozrive brat dovolenky ked mam maslo na hlave
zachvilu budu dovolenkovat vsetci pentaci na dobu neurcitu
/zevraj to tu uz je tak sorry nevsimol som si
pi*olina sa zdekovala? kus podozrive brat dovolenky ked mam maslo na hlave
zachvilu budu dovolenkovat vsetci pentaci na dobu neurcitu
/zevraj to tu uz je tak sorry nevsimol som si
-
Rammer
Light Professional
Ide vam to video z TA3, co postol hojko???
Mne to vzdy po chvili sekne a dalej nejde, mam Firefox a najnovsi flash player.
Ja už dávno na rozprávky neverímhughito napísal:Ty nie ?
Apropo, jeden blog. Ktorý, nemá zacieľ tu nikoho odrádzať od protestu, ale ako som už skôr písal, myslím si že Gorile chýba hlavne ucelená a jasná myšlienka a zatiaľ je to skôr všeobecné a bezcieľne vyjadrenie nespokojnosti. Ale aj to je plus, vzhľadom na doterajšiu úroveň občianskej spoločnosti na Slovensku. Aby som to skrátil, protestovať treba ísť, určite je proti čomu, ale treba vedieť aj za čo.
http://tomasforgac.blog.sme.sk/c/288060 ... orile.html
Vo všetkom nesúhlasím, ale aspoň čo to správne naznačil.
Mne to robi pri uplne vsetkych videach na TA3 a len na TA3 okrem tohtoRammer napísal:Ide vam to video z TA3, co postol hojko???
Videli ste, ako zeleni na #OccupyWallStreet policia mlatila nevinnych? Ako na #OccupyOakland zatkli stovky nevinnych?
Tak.. Nasi sa pridali k nam
http://www.topky.sk/cl/10/1298032/
Respekt
Hughito asi zostane sklamany
Tak.. Nasi sa pridali k nam
http://www.topky.sk/cl/10/1298032/
Respekt
Hughito asi zostane sklamany
Jalové prehlásenia. To je všetko ?
Inak, koľkí z nás zajtra idú ?
Inak, koľkí z nás zajtra idú ?
Ja urcite.. Dovolim sa vyjadrit aj za Sovieta, ktory povedal, ze zrejme ano, uvidi, ako mu to cas dovoli. Pojde aj shepdog odtialto pokial viem... Ty ides? Kam? BA?
RK moto-protest podľa mňa dosť fiasko. Skôr zaujal Hort vo videu o sociálnych službách, keď opäť ukázal aroganciu moci.
BTW schválenie 600 mld. € je nonsens. Na tom sa dohodlo pár ľudí, v živote by to neprešlo v žiadnom referende či by bola účasť 10% alebo 100%..
BTW schválenie 600 mld. € je nonsens. Na tom sa dohodlo pár ľudí, v živote by to neprešlo v žiadnom referende či by bola účasť 10% alebo 100%..