Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Viacmenej sa približuje obdobie, kedy všetky dôležité zápasy budú vychádzať podľa očakávania...aspoň ako to ja vidím...blíži sa totiž play-off, mužstva hrajú o čo možno najvýhodnejšie postavenie, posilnili mnohé z nich..napr. tps turku získali na hosťovanie Juraja Mikuša..dnes skoroval a mal aj nejakú tu asistenciu...Turku ešte zďaleka nemá nič isté, v bráne Ilvesu chytala tímová dvojka..tak preto som TPS veril.....Plzeň je druhá v tabuľke a posledné zápasy sa jej vôbec nevydarili, avšak Slávia poslala do Třinca najlepšieho strelca Tomáša Kurku, a tiež nejakého obrancu, teda dá sa povedať, že rezignovali a budú hrať o záchranu....Slovan sa tiež posilnil, ked som videl čísla nového brankára, ktorý chytal v tejto sezone aj za Karpat Oulu tak som vedel, že bude oporou a navyše nový tréner a nepominul entuziazmus z výmeny/nového štýlu....
Poprad ide evidentne na titul, Martin opustil najproduktívnejší hráč a s Popradom sa nemôže predsa rovnať, či sa to niekomu páči alebo nie, kvalita je evidentná...
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

prečo takyto prispevok nenapišeš ešte pred tym ako sa to hra ?:) myslim,že taketo analyzy pred zapasom nie su na zahodenie

//autoeditácia príspevku (04 Feb 2012, 11:58)
tak nočne tikety,ktorym som daval najmenšiu šancu ma zachranili :)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... g%2FRKo%3D
a tu je dalši
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... qMu0g1M%3D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ja dnes hrám takto
Prílohy
stavka.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Horuci tip na leto, konkretne na jul a na Tour de France. Tento rok sa ide miernejsia TdF, tri casovky, biednejsie kopce, celkovo by zavod mohol sediet zdatnejsim casovkarom, ktori dokazu odjazdit aj co to do kopca. SportingBet ponuka zaujimave kurzy, tak kto chce skusit obetovat par eur, kludne aj jedno euro, tak s kurzom 1000 to pojde hravo, tip Fabian Cancellara :)

Cela ponuka: http://www.oddschecker.com/other-sports ... nce/winner
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No neviem, či sa práve Cancellara nebude šetriť na OH, aj keď zase za euro to je jedno. Ale keď sme kurzoch 1000, tak mňa skôr zaujal aj po výkonoch z minulej TdF Phillipe Gilbert (v Bet Victor). Aj keď nie je taký dobrý časovkár, tak zase jedna je tímová časovka a tam mu Velitsovci a s Tonym Martinom môžu pomôcť. Aj Keď pôjde asi na Petra Velitsa, Tonyho Martina alebo Leviho Leipheimera. Ale zase do TdF je ďaleko a myslím, že sa kurzy až tak nezmenia a niekedy v júni budeme múdrejší. :)

Je zaujímavé, že Sagan je podľa SK väčším favoritom ako Cancellara so Gilbertom, kurzy na neho sú od 150 do 350...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Schalke sa zlaklo ze by nahodou islo na titul? :D
z 5 zapasov mi jeden utiekol a dalsie 2 by sa mi hrali a vyzeraju byt uz rozhodnute,
ked mi utecie zas len jeden tak uz nepodavam :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Pretoze Sagan uz na Tour de California pred rokom a najma na Vulte ukazal, ze je vsetstrannym jazdom. Cancellara je v tomto podcenovanym a moze prekvapit, skor sa pojde na neho ako na Sagana, ale kto vie. Kurzy sa menit este mozu, najma po Svajciarsku, Taliansku a zavode Pariz-Nice, ktore su pred TdF. Takze si to podat teraz za par eur, nieco nakombinovat a uz len cakat. Aj tip na Tonyho Martina by nemusel byt zly, i ked tam uz nie je kurz 1000.
Sagittarius
Guru
Guru

Ja som mal skôr na mysli tip na Gilberta a na toho je kurz 1000 a ostatnými menami som len ilustroval situáciu v tíme. :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ja sa tam asi regnem, na kazdeho koho tusim , ze by to mohol vyhrat podam euro a budem dufat v lete :)
Sagittarius
Guru
Guru

Musím sa ospravedlniť, za to, že moje nesprávne informácie týkajúca sa Phillippa Gilberta boli zavádzajúce. :) Som si myslel, že Lotto sfúzovalo s Quick-Stepom a že Gilberta bude v tom tíme. Ale 1. Quick-Step nesfúzoval s Lottom, len minuloročný hlavný sponzor Lotta Omega Pharma prišiel k Quick-Stepu a tím sa volá Omega Pharma-QuickStep. Tím Lotto ostáva v pelotóne v Pro Tour. 2. Gilbert prestúpil do BMC.

Ale zase dôvod, že tím má dobrých časovkárov a tí mu môžu pomôcť pri tímovej časovke ostáva, len obsadenie sa zmenilo. Problémom by mohlo byť, že má tíme obhajcu titulu Evansa, ale zase Cancellara má v tíme od dneška asi najväčšieho favorita Tour Andyho Schlecka.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Slovensko-Švajčiarsko 2.46 4.00 2.20 - čo poviete na dvoječku? pri tých absenciach...ide o hokejový turnaj v Minsku

//veď aj ja píšem že by som dal na Švajčiarov...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Svajciarsko ma kvalitnu ligu, maju tam prevazne rovnake zostavy stale, nemaju tam obmeny, pracuju s mladezou 10-15 rokov a ich vykony su lepsie a lepsie. Slovensko ma kazdym turnajom vymenenu polovicu hracov, menime trenerov ako ponozky, menime aj hracov, chyba praca s mladezou. Rozhodne by som na nas nepodal, podal by som na Svajciarov.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

vcera som za 10€ vyhral 70€, tak som dnes "prebytocnych" 60€ investoval na 2 tikety po 30€...
jeden mi od... Lyon :? Lyon P.Slonoviny a Bayern vedie 0:2
druhy vyzera nadejne :) Montpellier Celtic vedie 0:3 tak dufam ze Barcelona aspon udrzi 1:0...

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 21:56)
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/7012143

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2012, 22:55)
tak aspon 1 tiket :) ale aj tak skoda toho Lyonu, mohol som zajtra kupit novu grafiku :D
Sagittarius
Guru
Guru

Čo hovoríte na tipovanie parlamentných volieb na Slovensku? Niké vypísala kurzy už minulý týždeň, Fortuna tento. Takisto ich má vypísané aj Doxxbet.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Jasny vitaz pri tom kurze, tak to akurat tak za par milionov podat a bez manipulacneho. Zaujimavejsie by boli dvojice, teda kto lepsie skonci, ale do volieb sa vela veci este zmeni, vid. napriklad rozpad Matovicovej kandidatky a podobne. Preto by som to netipoval, je to o inom, ako ked sa Realu zrani Ronaldu. Pre mna je to hlupost tipovat, je to opakovanie sa po zahranicnych stavkovych, trebars ako pred rokmi BWin, ked vypisoval stavky na volby, na Oscarov, ci Nemecko ziska titul v MS alebo bude clovek skor na planete Mars a podobne...
Sagittarius
Guru
Guru

Jasné, že tipovať na víťaza sa neoplatí, keď napr. na Niké a Fortune je manipulačný poplatok. Takže sa na tom dá iba prerobiť. Ale sú aj iné udalosti, na ktoré sa dá tipovať. Napr. tie spomínané dvojice strán, počet percent, lepší v preferenčných hlasoch, atď. Ale zase aj celkové poradie by sa dalo tipovať napr. na 1-2, 1-3, 1-4, ... ale takých reálnych kurzov na poradie nie je veľa (buď sú príliš veľké alebo príliš malé)... Pravdaže sa chystám tipovať len tak zo zábavy, nie nejaké vysoké sumy...také by som netipoval, aj keby som veľký bank...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

eeeej na tie volby veru ze si vsadim, aspon 10e, da sa tam vsadzat aj po 1e ? :D
10 takych zaujimavych by som dal, tipujem ze kurzy by tam lietali pri kazdom 10-50 takze preco neskusit

stve ma ale ze ani v nike ani vo fortune su neni zapasy UFCcka, na ktore by som potom dalej daval, to je asi jediny sport(mma) v ktorom sa vyznam :(
Sagittarius
Guru
Guru

Ako na všetko, v niké aj vo Fortune od 50 centov. V Doxxbet neviem, ale určite sa dá aj najnižšia suma. Ale kurzy 10-50 nájdeš len pri celkovom poradí, nájdeš tam aj kurz 9999 a na Doxxbete aj cez 10000 :D ...ale to nemá zmysel :)
Veď si pozri kurzy a uvidíš, či sa ti niečo pozdáva. :)

Môj tiket, len pri ilustráciu, lebo je za 50 centov, v ten týždeň pred voľbami uvidím ako sa bude situácia vyvíjať a podám možno niečo za viac. :) https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1511608986/6885

A čo je to UFC?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

sdku ze dostane viac jak 9.4 ? :o to by som nedaval
sns tiez nie :smt059

http://uk.ufc.com/
Sagittarius