Gorila
-
Sagittarius
Guru
Re: Gorila
A pridal by som aj spoločnosti patriace J&T. Aj keď sa to netýka gorily, ale myslieť si, že medzi J&T a Smerom to bolo iné je naivné... 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
hughito pises o nasili, nemam k tejto myslienke odpor... ale...
na to treba vela ludi co dokazu zautocit, stiahnut sa, nabit
a znovu zautocit... treba k tomu aj "stavebny material"
a hlavne nemat medzi sebou ludi co by nerobili nic zle a dostali zadarmo...
myslim ze ak bude pokracovat nenasilna forma protestu tak pocet ludi bude
stupat, ci to bude mat efekt to nikto nevie ale nasilie by u nas len uskodilo...
my sme neni balkan, kde ma vela ludi nasilie v krvi, nemame take pocty
ani taku horucu krv na to aby sme dosiahli napr to, ze po gayparade
(Belehrad alebo Split, nepamatam uz presne...)
povie policajny hovorca, ze uz ich chranit na dalsej nebudu aby neriskovali zdravie
policajtov...
na to treba vela ludi co dokazu zautocit, stiahnut sa, nabit
a znovu zautocit... treba k tomu aj "stavebny material"
a hlavne nemat medzi sebou ludi co by nerobili nic zle a dostali zadarmo...
myslim ze ak bude pokracovat nenasilna forma protestu tak pocet ludi bude
stupat, ci to bude mat efekt to nikto nevie ale nasilie by u nas len uskodilo...
my sme neni balkan, kde ma vela ludi nasilie v krvi, nemame take pocty
ani taku horucu krv na to aby sme dosiahli napr to, ze po gayparade
(Belehrad alebo Split, nepamatam uz presne...)
povie policajny hovorca, ze uz ich chranit na dalsej nebudu aby neriskovali zdravie
policajtov...
Zas to nechápte tak, že vyzývam na ozbrojený boj alebo niečo podobné. Uvedomujem si, že je to nereálne. Upozorňoval som len a to, že je podľa mňa úplne nezmyselné odsudzovať nejaký hodený kameň, vajco, zbúranú zátarasu - to sú malichernosti.
-
Sagittarius
Guru
Vajíčka a zátarasy sú jasné. O kameňoch by som polemizoval. Ale druhou otázkou je dôvod, či sú tie kamene naozaj hádzané z protestu alebo tí, čo hádžu kamene prišli protestovať, aby hádzali kamene...
Aj tieto úvahy považujem za bezpredmetné. Je to dav, vždy sa tam vyskytne nejaký živel (tým nechcem povedať, že každý kto ho hodí, je človek, čo prišiel len kvôli tomu, to by som negoval sám seba), takže to je irelevantné.
Ktohovie, čo by sa stalo, keby som na FB nahodil do skupiny Kauza gorila anarchist cookbook. Bolo by viac horúco, možno doslovne.
Ktohovie, čo by sa stalo, keby som na FB nahodil do skupiny Kauza gorila anarchist cookbook. Bolo by viac horúco, možno doslovne.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
celkom to vystihol:
http://brestovansky.blog.sme.sk/c/28843 ... tu-c1.html
http://brestovansky.blog.sme.sk/c/28843 ... tu-c1.html
No podľa mňa dobre hovoríte všetci, len to treba dať dokopy.
Bojkot finančných skupín je samozrejmá vec, časté pokojné protesty by tiež mali byť a teraz k tomu násiliu... Musí byť, ale musí byť použité účelne. T.j. je zasadnutie parlamentu? Demonštrovať tak, aby sa báli vyjsť z budovy... Nejaký protest pred Pentou? Trošku im vyvetrať... atď.
Tlak bude vytvorený vtedy, keď sa Dzurinda bude báť ísť na ulicu, aby nedostal trebárs len vajcom do chrbta (lebo on dobre vie, že teraz je to vajce, zajtra to môže byť šuter) a nie, že teraz sa vyváža ako Gottwald na vlaku a "žoviálne sa zdraví so železničiarmi..."
Bojkot finančných skupín je samozrejmá vec, časté pokojné protesty by tiež mali byť a teraz k tomu násiliu... Musí byť, ale musí byť použité účelne. T.j. je zasadnutie parlamentu? Demonštrovať tak, aby sa báli vyjsť z budovy... Nejaký protest pred Pentou? Trošku im vyvetrať... atď.
Tlak bude vytvorený vtedy, keď sa Dzurinda bude báť ísť na ulicu, aby nedostal trebárs len vajcom do chrbta (lebo on dobre vie, že teraz je to vajce, zajtra to môže byť šuter) a nie, že teraz sa vyváža ako Gottwald na vlaku a "žoviálne sa zdraví so železničiarmi..."
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
teraz som si spomenul co mi raz jeden dochodca hovoril:
"chlapci, treba im zneprijemnit zivot, par skupiniek nech
nabehne na par statnych budov a povytlka tam okna ale
dalsie skupinky musia pockat pri policajnych budovach kym
policajti odidu na vyjazd k povytlkanim oknam a potom
povytlkaju okna aj na policajnych budovach..."
nepamatam si to uz doslovne, bolo to asi pred pol rokom
ale asi to bol nejaky vojnovy zaskodnik
"chlapci, treba im zneprijemnit zivot, par skupiniek nech
nabehne na par statnych budov a povytlka tam okna ale
dalsie skupinky musia pockat pri policajnych budovach kym
policajti odidu na vyjazd k povytlkanim oknam a potom
povytlkaju okna aj na policajnych budovach..."
nepamatam si to uz doslovne, bolo to asi pred pol rokom
ale asi to bol nejaky vojnovy zaskodnik
http://www.sme.sk/c/6245401/fedor-gal-l ... vizie.html
Inak čo poviete na Gálove výplody?
Ako sa da zbavit korupcie v politike, v spolocnosti?
Mier a laska
Ludia serme na protesty, ved hlavne my sme na vine. Bojujme radsej v nasich srdciach.„Problém sa netýka len systému a režimu. Týka sa každého jednotlivca. Sám seba sa musím opýtať, či som korumpoval lekára, učiteľa, dopravného policajta a tak ďalej. Ak si odpoviem áno, som aj ja ten, kto nesie zodpovednosť za celkovú klímu na Slovensku. Slovensko je periférna krajina, ktorá sa musí usilovať o to, aby nebola guberniou. Guberniou neprestane byť, ak bude desaťtisíc ľudí hulákať na námestí. Začať musíme sami od seba. Svetoví budeme kreativitou a nie hlasivkami.“
Mier a laska
Gál a všetci tí matadori z 89 sa mi riadne znechucujú. Priposratosť, moralizovanie, fetiš z novembra 89, nič pozitívne z ich strany. Mne to príde, že oni sú sú s týmto stavom spokojný, resp. si nechcú priznať, že to, čo tak slávne "vybojovali," stojí za také isté hovno, ako obdobie pred 89.
Naladte si STV1, vyzera to na zaujimavu debatu. Zatial je tam Lipsic, tema protestov asi..
Podla mna to niesu ziadne vyplody. Pan Gal ma pravdu, jeho myslienky davaju dost jasnu logiku. Normalne ma chyta panika ze za tymi protestmi je sam FICO a vy ovecky ste mu zase naleteli. Ach, boze chranbegbeee napísal:http://www.sme.sk/c/6245401/fedor-gal-l ... vizie.html
Ak aj za nimi Fico je, kazdy trosku inteligentny s minimalnym politickym prehladom si da dokopy, ze Fico je pan Goril.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bobala: To myslíš vážne?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Konecne viem co tam vravel
"Tocte to, tocte toto, Toto je normalne do p*ce, toto je normalne, ze na slovensky stat utocia...
Vidis, tu je krasne vidno manipulacia...Soviet napísal: Konecne viem co tam vravelcas 12:11
"Tocte to, tocte toto, Toto je normalne do p*ce, toto je normalne, ze na slovensky stat utocia...
Na markize je vidno akurat tak "... DO pi*e ..." pricom povedal nieco uplne, uplne ine.
9.20 sikovny
Keby som bol medzi policajtami asi by som spravil to iste.
Keby som bol medzi policajtami asi by som spravil to iste.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
skor ty si paranoidna ovecka co sa boji fica viac ako vsetkych ostatnych politikov dokopy...Bobala napísal: Podla mna to niesu ziadne vyplody. Pan Gal ma pravdu, jeho myslienky davaju dost jasnu logiku. Normalne ma chyta panika ze za tymi protestmi je sam FICO a vy ovecky ste mu zase naleteli. Ach, boze chran
mne to je jedno ci je politik modry, cerveny alebo duhovy... vsetko su to hajzli....
ty kludne pokracuj v tom co robis, hlasaj ze za vsetko moze fico a my sme mu naleteli
Toho chlapika na 9:50 si pamatam.. Som nemyslel, ze je az taky fas ..
...
Na G1 bol a docela dost burcoval ludi nech sa preburaju cez tazkoodencov do parlamentu, taka mierna provokacia, a teraz toto.. Tss tss..
Na G1 bol a docela dost burcoval ludi nech sa preburaju cez tazkoodencov do parlamentu, taka mierna provokacia, a teraz toto.. Tss tss..