Gorila
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Gorila
keby tam niektori radsej drzali hubu alebo neskakali po zabranach...
to je zase materialu na zostrihanie a "informovanie" ludi co tam neboli,
chceli ist na dalsi protest a mozno prave to ich odradi...
to je zase materialu na zostrihanie a "informovanie" ludi co tam neboli,
chceli ist na dalsi protest a mozno prave to ich odradi...
Strašenie Ficom - túto agendu opäť šíri SDKÚ, včera som počul Žitňanskú, dnes Mikloša, je mi zle. Našťastie im to už neprechádza.
Aby mohli strašiť Ficom, museli by predstavovať alternatívu.
Však to akože predstavujú - kecy o dokončení reforiem a pod. omáčky. Naozaj my je z toho zle - aj z toho Mikloša. On je takisto skvelý rečník a vie zaobalovať - to už tam nevedia niekoho skutočne posadiť, ktorí ho vymaže ? To isté zo strany moderátorov. Veď keby človek počúval len jeho, tak nadobudne dojem, že SDKÚ sú najlepší a najviac zaangažovaní v tom, aby sa to vyšetrovalo. Dokonca minule kdesi vyhlásil, že Gorila nie je kauza SDKÚ, ale SMERu.
Reformy sú bullshit, môže tým kŕmiť niekoho, kto žere seno. Nech mi povie niekto nejakú úspešnú reformu, navyše reformy už prebehli a znova ideme reformovať...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
15:00 TA3 naživo tlačovka Dzurindu ku kauze Gorila.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
15:00 TA3 naživo tlačovka Dzurindu ku kauze Gorila.
Reformy by mali byt povinne. Politici dobre vedia co robit aby reforma presla/nepresla. Polovicka ludi hlasovat nepojde a potom sa stazuju. Keby to bolo povinne bolo by to o inom 
Suvisi to s viacerimi temami ale momentalne to patri asi najviac sem.
Rozbíjať výklady, ničiť, plieniť majetok vás samotných /štátny/, súkromný /svojich spoluobčanov/ môže len opica z Afriky.
Navyše pri tom čo sa tu píše to môže smerovať až k občianskej vojne a totálnej anarchii. Komu by také dačo vyhovovalo? Iste len pár psychopatom.
Tak sa mi zdá že niekto chce cez masy oklamaných ľudí rozvrátiť štátne zriadenie SR. Vyzerá to ako by tu niekto plánoval to čo sa dialo a bude diať v Grécku. Totálny chaos, nefunkčná infraštruktúra, nemocnice, potýčky, vyčínanie vagabundov, strach a teror. To bude výsledok celého... Ale to už takto začína vyzerať aj v iných krajinách európy.
Zaujímavé je najmä, že protestujúci akosi zabudli na hlavného vinníka v Gorile a tým nie sú politici ale PENTA a jej uplácanie, machinácie a úplatkami zmanipulované teda protizákonné skupovanie nášho majetku.
Prečo protestujúci nežiadajú aby penta vrátila čo nadobudla neprávom?
Navyše pri tom čo sa tu píše to môže smerovať až k občianskej vojne a totálnej anarchii. Komu by také dačo vyhovovalo? Iste len pár psychopatom.
Tak sa mi zdá že niekto chce cez masy oklamaných ľudí rozvrátiť štátne zriadenie SR. Vyzerá to ako by tu niekto plánoval to čo sa dialo a bude diať v Grécku. Totálny chaos, nefunkčná infraštruktúra, nemocnice, potýčky, vyčínanie vagabundov, strach a teror. To bude výsledok celého... Ale to už takto začína vyzerať aj v iných krajinách európy.
Zaujímavé je najmä, že protestujúci akosi zabudli na hlavného vinníka v Gorile a tým nie sú politici ale PENTA a jej uplácanie, machinácie a úplatkami zmanipulované teda protizákonné skupovanie nášho majetku.
Prečo protestujúci nežiadajú aby penta vrátila čo nadobudla neprávom?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No veď to aj boli psychopati...Tí, čo tam robili brajgel, boli fanúšikovia futbalových klubov, kdesi to aj niekto špecifikoval, že zo Spartaka a Slovana. Neviem síce, či je to pravda, pretože sa mi ťažko verí, že sa tie dva tábory dali kvôli niečomu dokopy, ale vzhľadom na dizajn ľudí, ktorých som tam vo videu videl, to asi od pravdy ďaleko nie je...V každom prípade násilie ničomu nepomáha, veď sme to aj mali možnosť vidieť, keď počas prvého protestu zahádzali dvor banánmi a skorumpované úrady odhadli sumu na upratanie bordelu na 5000 eur.
-
Soviet
Darca
Ach ten Dzurinda co akurat keca na TA3 ohladne gorily dava zas raz raidne hefty. Nenecha zo seba robit zlodeja 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
lipsic myslim na stv spominal fanusikov...seth82 napísal:No veď to aj boli psychopati...Tí, čo tam robili brajgel, boli fanúšikovia futbalových klubov, kdesi to aj niekto špecifikoval, že zo Spartaka a Slovana. Neviem síce, či je to pravda, pretože sa mi ťažko verí, že sa tie dva tábory dali kvôli niečomu dokopy, ale vzhľadom na dizajn ľudí, ktorých som tam vo videu videl, to asi od pravdy ďaleko nie je...V každom prípade násilie ničomu nepomáha, veď sme to aj mali možnosť vidieť, keď počas prvého protestu zahádzali dvor banánmi a skorumpované úrady odhadli sumu na upratanie bordelu na 5000 eur.
urcite ze tam boli aj fanusikovia, ale tak isto by si tam nasiel aj napr. studenta, antifaka, nacka atd.
jednoducho povedane obcana, myslim ze nikto tam nesiel prezentovat pravicu, lavicu alebo spartak, slovan.
k tej nenavisti, ked sa este chodilo na reprezentaciu tak zvycajne bolo primerie medzi slovenskymi fan skupinami...
JJ to mozem potvrdit aj ja, kamos vasnivy fanusik spartaku spolu s jeho kamaratmi tam narobili peknu neplechu policajtomseth82 napísal:No veď to aj boli psychopati...Tí, čo tam robili brajgel, boli fanúšikovia futbalových klubov, kdesi to aj niekto špecifikoval, že zo Spartaka a Slovana. Neviem síce, či je to pravda, pretože sa mi ťažko verí, že sa tie dva tábory dali kvôli niečomu dokopy, ale vzhľadom na dizajn ľudí, ktorých som tam vo videu videl, to asi od pravdy ďaleko nie je...V každom prípade násilie ničomu nepomáha, veď sme to aj mali možnosť vidieť, keď počas prvého protestu zahádzali dvor banánmi a skorumpované úrady odhadli sumu na upratanie bordelu na 5000 eur.
-
seth82
Darca
Nemyslel som to tak, že tam reprezentovali konkrétne kluby, skôr som to myslel tak, že to boli im typické živly, ktoré zvyčajne po zápasoch vystrájajú blbosti a vyhľadávajú násilie. Pretože väčšina ľudí sa po oficiálnom ohlásení skončenia protestu rozišli, iba pár stovák sa zasa rozohnilo...Musia pochopiť, že to nemá zmysel, pretože robenie bordelu pred parlamentom a palácom Seatoviča nemá žiaden efekt, práve naopak, médiá ako SME sa toho veselo chytia a robia z komára somára, aby odradili od účasti ďalších, pretože Gorila sa dosť týka ich mecenášov z SDKÚ.
Sak to su ludia co tam neisli koli protestu ale isli robit bordel umyselne, stavim sa ze ajkeby tam nebola policia.
Tak odkaz svojmu vasnivemu kamaratovi, ze nabuduce, ked uz sa chcu zapojit, tak bohate staci v miere.. Lebo toto je take, ze ide dieta do mesta, vyprovokuje policajta, dostane na pi*u, odvezu ho, vypocuju, rodic mu vynada, zaplati pokutu za chlastanie, dieta si sadne za net a ide...Korag napísal: JJ to mozem potvrdit aj ja, kamos vasnivy fanusik spartaku spolu s jeho kamaratmi tam narobili peknu neplechu policajtom.
Caaaau.. Kks by si neuveril, som rozje*al jedneho fizla uplne jak pan.. Skoda, ze si nebol, dostavali na pi*u kur*y zelene...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
netvrdim, ze tam nikto z fanusikov nebol, ale tie reci na stv, kde lipsic povedal,
ze stovky fanusikov spartaka a slovana su prehnane a trochu mi to pripada,
ze chcu hodit vsetko na zlych chuliganov...
moj osobny nazor je, ze cim menej nasilia tam bude, tim lepsie pre demonstrantov
a neopak horsie pre media a politikov, ktory ncakaju na meterial k zdiskreditovaniu
demonstracie...
Korag: keby to bol kamarat tak na neho nekydas, a pises, ze s kamaratmi, este napis,
ze to mali zorganizovane a dorazis to
podla mna si chcel len svojim prispevkom zaujat...
ze stovky fanusikov spartaka a slovana su prehnane a trochu mi to pripada,
ze chcu hodit vsetko na zlych chuliganov...
moj osobny nazor je, ze cim menej nasilia tam bude, tim lepsie pre demonstrantov
a neopak horsie pre media a politikov, ktory ncakaju na meterial k zdiskreditovaniu
demonstracie...
Korag: keby to bol kamarat tak na neho nekydas, a pises, ze s kamaratmi, este napis,
ze to mali zorganizovane a dorazis to
podla mna si chcel len svojim prispevkom zaujat...
Ja mam v pi*i, zas az taky kamarat to nie je
, on sam sa tym chvali na fb tak co jeho sracky.
seth82: Prosím ťa, keď si tam nebol, tak buď zdržanlivý v tých hodnoteniach.
Oficiálne sa protest skončil pred úradom vlády, ale masy ľudí sa pohli pred prezidentský palác a následne pred parlament - už neoficiálne. Opakujem, žiadne stovky, ale masy, tisíce ľudí.
Prišli sme pred parlament, cca za 15 minút sa strhli zátarasy, ale potom bol opäť dlho dlho pokoj. Okolo 19-30 som odtiaľ odišiel a krátko nato, to policajtov prestalo baviť, tak to rozpustili a vyzvali na opustenie priestorov. V tej dobe tam zostalo už len fakt niečo okolo 200 ľudí - cca. Vtedy sa začalo aj to hádzanie kameňov a pod záležitosti, lebo sa pohlo vodné delo aj policajti, čo vyburcovalo prítomných.
Oficiálne sa protest skončil pred úradom vlády, ale masy ľudí sa pohli pred prezidentský palác a následne pred parlament - už neoficiálne. Opakujem, žiadne stovky, ale masy, tisíce ľudí.
Prišli sme pred parlament, cca za 15 minút sa strhli zátarasy, ale potom bol opäť dlho dlho pokoj. Okolo 19-30 som odtiaľ odišiel a krátko nato, to policajtov prestalo baviť, tak to rozpustili a vyzvali na opustenie priestorov. V tej dobe tam zostalo už len fakt niečo okolo 200 ľudí - cca. Vtedy sa začalo aj to hádzanie kameňov a pod záležitosti, lebo sa pohlo vodné delo aj policajti, čo vyburcovalo prítomných.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a sme domaKorag napísal:Ja mam v pi*i, zas az taky kamarat to nie je, on sam sa tym chvali na fb tak co jeho sracky.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2012, 16:11)
inak neviem ako mozes potvrdit nieco co si cital na facebooku...