"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Aj o programoch iných toho veľa nevieme, takže by som problém nevidel. Ja mám skôr strach, že by to boli stratené hlasy a tým pádom najväčšia časť z nich odovzdaná Smeru.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ukazuje sa, ze Anicka odobrala SNS dostatok hlasov na to, aby sa ani jedna strana do parlamentu nedostala, gratulujem a posielam kvety (aspon podla Polisu)
http://volby.sme.sk/c/6240873/kdh-v-pri ... -sdku.html

podla Focusu: Smer 41,4, KDH 9,4, SDKU 8,2, SaS 7,6, Most 7,2, OLaNO 6,8, SNS 5,6 (%)
podla Polisu: Smer 41,5, KDH 11, SDKU 7,7, Most 7,7, OLaNO 7,2, SaS 6,3 (%)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pekne, KDH aj SMER ukazuju ze maju vernu volicsku zakladnu a SDKU smeruje na msetisko dejin :) Celkom ma prekvapuje uspech OLaNO a tesi ma, ze SNS konecne smeruje mimo parlamentu. Snad sa na nich zabudne rovnako rychlo ako na SMK.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Včera to bolo dobre rozobraté na TA3 v Klube3 (myslím ich prieskum). Jasne sa ukázalo, že SDKÚ zasiahla Gorila úplne katastrofálne, najväčší odliv voličov. Myslím, že to smetisko dejín je celkom reálne, jedine, že by kompletne obmenili nomenklatúrne kádre.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Podla mna nehrozi, ze by Dzurinda odisiel a myslim si, ze skonci rovnako ako Meciar. Je to preto, lebo z SDKU radsejudia odidu a zalozia si vlastne strany, bude to pre nich jednoduchsie ako snaha vytlacit Dzurindu s Miklosom.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

lol SAS ma v hojkovskom prieskume 36 percent, zasa budete nariekať koho ste si to zvolili. Sulík bol poradcom dzurindovských "opičích" vlád aj predtým a ututlaná kauza liberálny dom hovorí jasne kam SAS kráča.
beardie
Redeemer
Redeemer

no skus, kam?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Necháme sa prekvapiť. Niekto volí SAS, ktorá nie je úplne čistá a niekto volí komunistických pohrobkov a bývalých eštébákov, že, Ivan?...
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Tak ale potom koho volit ked uz ani ich nie? Minimalne polovica vlady ma co do cinenia s gorilou, mozno aj viac, 99% tusim ovladaju jasteroludia (joke :D) a najnovsie je moznost ze tuto stranu financuje Americka AKPD, skor sa IvanSk cudujem, ze ti nie je divne ze uz skoro 20 rokov davaju ludia hlasy Smeru, ja fakt neviem ako im mozu dat ludia po tom vsetkom svoj hlas.
Proste cela myslienka demokracie len klame ludi a dava im istotu, ze vzdy maju slobodnu volbu zvolit si to co je pre nich dobre, ale pritom su tieto strany ludom podstrcene a aj ked je zvolena nejaka strana, co by adekvatne mohla posluzit statu a ludom, nakoniec sa znova pride na to ze okradaju stat. Ako bolo povedane aj v inej teme, preto je tu len moznost vybrat si z toho vacsieho zla to mensie. Nic viac.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

seth82
Napísal: 05 Feb 2012, 20:56
Necháme sa prekvapiť. Niekto volí SAS, ktorá nie je úplne čistá a niekto volí komunistických pohrobkov a bývalých eštébákov, že, Ivan?...
Neviem o kom hovoríš? Ja som chcel voliť SĽS ktorá jediná mala vždy snahu zjednotiť celú národnú scénu a vyvoriť silný národný blok, ktorý by pokojne mohol mať ja 20 percent aj radikálov, aj umiernených tak by to bolo najlepšie, radikálov by krotili umierenení. A o charater ľudí v SĽS sa neobávam pretože SĽS aj tieto voľby chcela prijímať medzi svoje rady schopných ľudí, teda každý kto by mal záujem kontrolovať priamo by kontrolovať mohol a mohol by pridať aj svoju ruku k dielu. Bohužiaľ nakoniec SĽS do volieb nejde a som presvedčený že po voľbách sa ani jedna národná strana do parlamentu nedostane práve kôli tomu že všetky národné strany sú sprivatizované jedným jednotlivcom - Slotova SNS, malíkovej strana, Kotlebova ĽSNS.
Hrstka ľudí okolo Slotu robí zlé meno celej SNS a vylučuje ju zo spolupráce s kotlebovou stranou, to isté Malíková.
Jednotlivci a ich potreby stoja pred potrebami národa. Keby v SNS bolo normálne vedenie nemuseli by Kotlebovci zakladať vlastnú stranu.

Práve kôli takémuto chápaniu strany ako majetku jednotlivca sa národná scéna rozpadla a posledné voľby ukážu že aj zanikla.

Teraz v najťažších časoch by sa mali národné strany zbaviť takých postavičiek a pozlučovať, nie sa ešte štiepiť.

A či niekto bol komunista alebo nebol je mne úplne ukradnuté, pokiaľ prikladá ruku k dielu a snaží sa o dobro veci.
Komunistov boli na Slovensku milióny len po revolúcii, naraz každý bol nepriateľ režimu a odbojár. Česť tým tisícom ktorí boli prenasledovaní. Tisíce však niesú milióny.

Vačšina Slovneska a vačšina rodín má nejakú tú komunistickú minulosť, pretože mnohí aj museli mať. Nie je dôležité či niekto bol komunista ak nepáchal za komunizmu druhým škody/ ja som za to aby tí čo druhým škodili za komunizmu boli potrestaný aj dnes/ ale či chce pracovať v prospeh národa teraz.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, SĽS. Chvalabohu, do volieb nejdú, ďalší komunisti na kandidátke by boli skvelí, citujem svoj vlastný príspevok z minulosti "Konečne si sa prezradil, že koho si volil a koho voliť budeš. To je ten Andrej Trnovec, ktorého otec Július bol Agent Rovník v ŠTB? A ten Viliam Zopp, ktorý bol kandidát tajnej spolupráce ŠTB? Gratulujem =D Fakt sa nemusíš hanbiť za svoj hlas..." A že ti je jedno, že niekto bol komunista? Skvelé, to nám môže v dnešnej dobe byť v tom prípade jedno, či je kandidát bývalý odsúdenec za vraždu, kradnutie, etc...Analógia sa s komunizmom celkom zhoduje. Jedna vec je byť v komunistickej strane, pretože sa to vyžadovalo a druhá vec je byť na spisoch ŠTB a tí zo SĽS tam sú.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

//Davam za pravdu beardiemu, prispevky premazane.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Pán admin zmazal moje príšpevky kde som dokázal že Seth klame o Šťbáckej minulosti SĽS.
Keď tak ste mali zmazať aj sethov klamársky príspevok. Ale ten tu visí naďalej.

Pán admin toto je Vaša predstava pravdy a spravodlivosti na hojku povedzte mi v čom sa líšite od dnešných politikov ? Nie ste náhodou rovnaká fajta?

Seth ako darca /penta/ má vždy pravdu však? :lol:

Pán admin, keby som vás sterol, na ulici zrejme by ste ani nezdvihli zrak.

Prečo jednoducho nezabanujete moj profil ako predtým za nič? Však sa ukážte v plnej kráse.

Ešte raz Seth klamal že otec Trnovca je v ŠTB pretože žiadny taký dôkaz neexistuje. A druhý krát klamal keď povedal že Viliam Zopp bol ŠTB čo je druhá lož.

Zrejme na Vás po konzultácii podám trestné oznámenie za ohováranie. Lebo už ma fakt vážne znepokojuje Váš čudný prístup.
beardie
Redeemer
Redeemer

Prečo jednoducho nezabanujete moj profil ako predtým za nič? Však sa ukážte v plnej kráse.
predtym si bol zabanovany za urazky a duplicitny ucet, uz si zabudol? nehraj sa na neviniatko
napis mu to do SS alebo to vloz do spravnej temy, tu je to offtopic
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Ja už nič písať nebudem leda tak cez súd. Potom uvidíme kde má kto gule.
beardie
Redeemer
Redeemer

no uz konecne maj tie gule a podaj oznamenie, budeme ti na kolenach dakovat

//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 12:34)
k veci:
http://hnonline.sk/slovensko/c1-5462515 ... litelnosti

SMER 41.5, KDH 10.8, Most 8.2, SaS 5.9, OLaNO 5.6, SDKU 5.3 (%)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1. Nevedel som, že tu niekto niečo zmazal, bol som mimo. To len tak pre tvoju informáciu.
2. Klamem? Takže pozrime sa na to, hej? http://bur.blog.sme.sk/c/51560/Tiene-minulosti.html

SĽS

1. Jozef Sásik 48 21.03.1958
21.03.1958 12314 SÚKROMNÍK preverovaná osoba
5. Viliam Zopp 67 02.12.1938
02.12.1938 36434 Sloboda kandidát tajnej spolupráce (zaujímavé je, ako to majú opísané na webe, že)
43. Július Kubík 66 03.05.1940
03.05.1940 19205 kauf kandidát tajnej spolupráce
03.05.1940 37981 Žeňa kandidát tajnej spolupráce

http://stbezo.info/z48.htm

IvanSk - Za prvé - prestaň KLAMAŤ a prekrúcať moje príspevky. Citujem samého seba "To je ten Andrej Trnovec, ktorého otec Július bol Agent Rovník v ŠTB? A ten Viliam Zopp, ktorý bol kandidát tajnej spolupráce ŠTB?" a ešte "druhá vec je byť na spisoch ŠTB a tí zo SĽS tam sú." - NAUČ sa čítať, Ivan, prestaň dezinterpretovať moje príspevky a ešte ma tu budeš vyhlasovať za klamára, keď ty sám na základe svojich debilných konštrukcií a totálnej neschopnosti chápať písanému textu jasne zavádzaš a prekrúcaš?

Dávaj si pozor na drísty o zažalovaní, pretože sa ti to nemusí vyplatiť. Nemám s pentou nič spoločné, to, že som darca, je prd platné (iba primitívi to dokážu nekonečne využívať ako argument), aj napriek tomu som už v minulosti mal basu, tak ako ty. Neviem, o čom si písal, predpokladám, že tvoj predchádzajúci príspevok smerovaný na mňa bol plný urážok mojej osoby, viem si to živo predstaviť, že koľko krát si ma nazval klamárom, iba na základe tvojej neschopnosti prečítať si poriadne môj príspevok, v ktorom som nikde nespomenul, že členovia SĽS BOLI V ŠTB. To len tak, aby ti vyjasnil fakty, ktoré cez tvoje červené oči plné nenávisti voči môjmu nicku úplne ignoruješ a namiesto toho si vytváraš vlastné.

Ale nedá mi to - na základe čoho ma chceš zažalovať? Pozor, Ivan, zákony poznám určite lepšie ako ty, vyhrážaním sa so súdmi a žalobami u mňa neuspeješ, možno u nejakých mladších jedincov áno. Predpokladám, že by si tu veľmi rád vytiahol trestný čin ohovárania, ktorý, citujem: Skutková podstata trestného činu ohovárania je upravená v zákone č. 140/1961 Zb. Trestnom zákone, v znení neskorších predpisov. Podľa paragrafu 206 ods. 1 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, najmä poškodiť ho v zamestnaní, narušiť jeho rodinné vzťahy, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu.
Skutková podstata naplnená nebola, pretože za prvé - napísal som iba pravdu a skopíroval som údaje z voľne šíriteľných zdrojov, a za druhé - žiadnu ujmu na zamestnaní, rodinných vzťahoch, alebo inú vážnu ujmu som nikomu nespôsobil (možno tak tebe, na tvojej hrdosti a pýche).

Len aby som na teba nevytiahol Zákon č. 300/2005 Z.z., §360 za tvoje pozvánky do Prešova, hej?

Takže toľko k tomu - a čo sa týka spolupráce a preverovaných osôb - vieš ako sa hovorí? Niet dymu bez ohňa. A čo sa týka samotného Trnovca: TRNOVEC ANDREJ A., RNDr., adresa: adresa: 02/ 443 729 39, 02/-443 729 39, [email protected], narodený 23. 6. 1963 v Bratislave v rodine Júliusa Trnovca a Márie rodenej Dobiašovej - viď obrázok dole.

Na záver - prestaň sa tu vyplakávať a dávať do spojitosti veci nespojiteľné, pretože už nevieš ako znevážiť moju osobu. Celý svet nejde proti tebe, neboj sa, ale na rozdiel od Propu ti tu našťastie poniektorí dokážu oponovať, na čo si odtiaľ samozrejme nebol zvyknutý.

//A ešte mi nedá k SĽS, samotný pregrciavač Trnka ju chcel za jej kontroverznosť a istej náklonnosti rozpustiť http://www.cas.sk/clanok/135359/trnka-c ... tleba.html Takže asi tak.
Prílohy
sls
sls
rovník
rovník
Gothar
Moderátor
Moderátor

Toto si rieste v osobitnej teme, pripadne cez sukromne spravy alebo na sude.

//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 14:33)
beardie napísal: k veci:
http://hnonline.sk/slovensko/c1-5462515 ... litelnosti

SMER 41.5, KDH 10.8, Most 8.2, SaS 5.9, OLaNO 5.6, SDKU 5.3 (%)
Pekne, aspon je vidiet, ze pravicovi volici zlodejiny neodpustaju, len skoda, ze sa tak nespravaju aj ficovolici.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To áno, Ficovolič je úplne imúnny.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Aj tak bude mať Fico menej, tak 36%. Tieto prieskumy stoja za figu borovú. Jedine čo sa dá z toho vyčítať je pokles SDKÚ a ak dajú 99% ešte nejaké peniažky do kampane tak možno sa tam aj dostanú :D.
Napísať odpoveď