Radsej si to daj prec lebo pan hlavny tu zasa bude pisat cervenym ako nestrpi tickety za male sumySagittarius napísal:Ako na všetko, v niké aj vo Fortune od 50 centov. V Doxxbet neviem, ale určite sa dá aj najnižšia suma. Ale kurzy 10-50 nájdeš len pri celkovom poradí, nájdeš tam aj kurz 9999 a na Doxxbete aj cez 10000...ale to nemá zmysel
Veď si pozri kurzy a uvidíš, či sa ti niečo pozdáva.
Môj tiket, len pri ilustráciu, lebo je za 50 centov, v ten týždeň pred voľbami uvidím ako sa bude situácia vyvíjať a podám možno niečo za viac.https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1511608986/6885
A čo je to UFC?
Stavkovanie
-
evilbanana
Medium Star
Re: Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
A ja ten dal sem iba ako ukážku, nie že by som sa ním chcel pochváliť. Mohol sem síce dať print screen bez ukážky vkladu, ale teraz je to už jedno.
Myslím si, že keď som to takto napísal, neporušuje to pravidlá tejto témy...
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 0:35)
Ale aby som ten tiket nedával sem len tak. Pridám sem aj zdvôvodnenie toho môjho tiketu, čo písal na iné fórum.
Trocha ho popíšem ako vidím tie šance teraz (tiket podaný 2.2.):
SDKÚ - pod 9,4 % - ja som podal s kurzom 1,80, momentálne je kurz 1,50. Podľa to vyzerá, že odhad bol zatiaľ celkom dobrý, lebo aj prieskumy a hlavne tipujúci, podľa čoho mohla niké zmeniť kurzy, mi dal za pravdu. Strana sa vo všetkých prieskumoch pohybuje pod touto hranicou. V poslednom dokonca mala 5,3 %. Aj keď je dosť možné, že sa opäť prejaví efekt tzv. skrytých voličov SDKÚ, tak podľa nebude taký veľký aby ich dostal nad túto hranicu. K tomu strana vďaka kauze Gorila a jej reakciám na ňu nemá veľmi kam stúpať, nemá prečo prilákať ďalších. Osobne tipujem ich výsledok v týchto voľbách na 7-8 percent a ak sa v strane niečo prevratného nestane, tak v ďalších voľbách sa nedostane do parlamentu vôbec, ak sa ešte predtým nerozpadne. Možno by som hodnotu videl aj v tom súčasnom kurze.
OĽaNO - nad 6,5 % - vtedy kurz 1,80, teraz 2,37. No v tu sa ten kurz zmenil najviac. Je jasné, že je to kvôli obchodu viacerých ľudí z kandidátky. Čo na jednej strane určite hlasy zoberie, ale určite hlasy aj pridá. Otázkou je len aký bude rozdiel medzi týmito dvoma veličinami. Ja by som sa prekvapujúco priklonil k tomu, že im to dokonca v konečnom dôsledku hlasy pridá, aj keď aj opak beriem reálne. Takže možno aj keď aj môj nejaký imaginárny kurz stúpol voči pôvodnej hodnote, lenže určite nie je na 2,37, čiže v tomto kurze vidím tiež hodnotu.
SNS - pod 5 % - vtedy za 1,80, teraz 1,75. Tu sa kurz drží prakticky v rovnakej hladine. Osobne si myslím, že SNS sa do parlamentu nedostane vďaka tomu, že v súčasnosti konkurentov v dvoch národných, resp. nacionalistických stranách NaS a ĽSNS a z hľadiska politiky voči EÚ jej hlasy môžu zobrať aj SaS, resp. OĽaNO.
Smer (počet poslancov) - nad 70,5 - vtedy za 1,80, teraz za 1,70. Podľa všetkých prieskumov za posledný štvrťrok to vyzerá takto. A keďže predpokladám, že do NRSR sa dostane 6 strán (Smer, KDH, SaS, SDKÚ, Most a OĽaNO) a všetky ostatné budú mať pravdepodobne pod 10 percent a Smer bude mať okolo 40 percent, tak tento výsledný počet poslancov pre Smer vyzerá reálne. Ďalšie hranice ako 75,5 alebo 89,5 už tak reálne nevidím.
Hrušovský - Lipšic (viac preferenčných hlasov) 2 - vtedy za 1,40, teraz za 1,15. Ako je jedno aj tu kurz klesol a klesol na hodnotu, kde už nemá zmysel o ňom rozmýšľať. Lipšic je dlhodobo obľúbenejší ako Hrušovský a veľa ľudí KDH len vďaka nemu a jeho údajnej frakcii v strane. Takže ak sa nejako nepredpokladane nevyostrí antikampaň voči nema viac hlasov ako Hrušovský bude mať.
Dzurinda - Žitňanská (viac preferenčných hlasov) 2 - vtedy 1,65, teraz 1,50. Dzurinda je jednoducho dlhodobo asi najneobľúbenejší politik na Slovensku a aj medzi vlastnými voličmi nejakou obľubou neoplýva. Žitňanská je symbol boja proti Harabínovi, patrí medzi tých obľúbenejších politikov v SDKÚ. Takže si myslím, že Žitňanská sa pred Dzurindu prekrúžkuje.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 0:35)
Ale aby som ten tiket nedával sem len tak. Pridám sem aj zdvôvodnenie toho môjho tiketu, čo písal na iné fórum.
Trocha ho popíšem ako vidím tie šance teraz (tiket podaný 2.2.):
SDKÚ - pod 9,4 % - ja som podal s kurzom 1,80, momentálne je kurz 1,50. Podľa to vyzerá, že odhad bol zatiaľ celkom dobrý, lebo aj prieskumy a hlavne tipujúci, podľa čoho mohla niké zmeniť kurzy, mi dal za pravdu. Strana sa vo všetkých prieskumoch pohybuje pod touto hranicou. V poslednom dokonca mala 5,3 %. Aj keď je dosť možné, že sa opäť prejaví efekt tzv. skrytých voličov SDKÚ, tak podľa nebude taký veľký aby ich dostal nad túto hranicu. K tomu strana vďaka kauze Gorila a jej reakciám na ňu nemá veľmi kam stúpať, nemá prečo prilákať ďalších. Osobne tipujem ich výsledok v týchto voľbách na 7-8 percent a ak sa v strane niečo prevratného nestane, tak v ďalších voľbách sa nedostane do parlamentu vôbec, ak sa ešte predtým nerozpadne. Možno by som hodnotu videl aj v tom súčasnom kurze.
OĽaNO - nad 6,5 % - vtedy kurz 1,80, teraz 2,37. No v tu sa ten kurz zmenil najviac. Je jasné, že je to kvôli obchodu viacerých ľudí z kandidátky. Čo na jednej strane určite hlasy zoberie, ale určite hlasy aj pridá. Otázkou je len aký bude rozdiel medzi týmito dvoma veličinami. Ja by som sa prekvapujúco priklonil k tomu, že im to dokonca v konečnom dôsledku hlasy pridá, aj keď aj opak beriem reálne. Takže možno aj keď aj môj nejaký imaginárny kurz stúpol voči pôvodnej hodnote, lenže určite nie je na 2,37, čiže v tomto kurze vidím tiež hodnotu.
SNS - pod 5 % - vtedy za 1,80, teraz 1,75. Tu sa kurz drží prakticky v rovnakej hladine. Osobne si myslím, že SNS sa do parlamentu nedostane vďaka tomu, že v súčasnosti konkurentov v dvoch národných, resp. nacionalistických stranách NaS a ĽSNS a z hľadiska politiky voči EÚ jej hlasy môžu zobrať aj SaS, resp. OĽaNO.
Smer (počet poslancov) - nad 70,5 - vtedy za 1,80, teraz za 1,70. Podľa všetkých prieskumov za posledný štvrťrok to vyzerá takto. A keďže predpokladám, že do NRSR sa dostane 6 strán (Smer, KDH, SaS, SDKÚ, Most a OĽaNO) a všetky ostatné budú mať pravdepodobne pod 10 percent a Smer bude mať okolo 40 percent, tak tento výsledný počet poslancov pre Smer vyzerá reálne. Ďalšie hranice ako 75,5 alebo 89,5 už tak reálne nevidím.
Hrušovský - Lipšic (viac preferenčných hlasov) 2 - vtedy za 1,40, teraz za 1,15. Ako je jedno aj tu kurz klesol a klesol na hodnotu, kde už nemá zmysel o ňom rozmýšľať. Lipšic je dlhodobo obľúbenejší ako Hrušovský a veľa ľudí KDH len vďaka nemu a jeho údajnej frakcii v strane. Takže ak sa nejako nepredpokladane nevyostrí antikampaň voči nema viac hlasov ako Hrušovský bude mať.
Dzurinda - Žitňanská (viac preferenčných hlasov) 2 - vtedy 1,65, teraz 1,50. Dzurinda je jednoducho dlhodobo asi najneobľúbenejší politik na Slovensku a aj medzi vlastnými voličmi nejakou obľubou neoplýva. Žitňanská je symbol boja proti Harabínovi, patrí medzi tých obľúbenejších politikov v SDKÚ. Takže si myslím, že Žitňanská sa pred Dzurindu prekrúžkuje.
Keď sa zaregistrujem do Nike, tak môžem si staviť hneď alebo musím čakať až kým mi nepríde domov Nike karta? Peniaze by som si poslal cez platobnú kartu. Má s tým niekto skúsenosť? 
-
Sagittarius
Guru
Nemusíš, ja som prvý síce vkladal cez pobočku, ale bez karty. Stačí ti len variabilný symbol (číslo zmluvy). a to ti vygeneruje hneď to registrácii.
Akurat ma Ruske tenisky Zvonareva a Sharapova stali 50 e , co by ste odporucili , aby sa mi v dohladnej dobe tie peniaze vratili ?
Dal som menej zapasov za viac penazi , rano mi skrečovala Zvonareva , povedal som si podam znova a za viac že už to musi vyjst a nevyšlo ...
Dal som menej zapasov za viac penazi , rano mi skrečovala Zvonareva , povedal som si podam znova a za viac že už to musi vyjst a nevyšlo ...
-
Sagittarius
Guru
50 € si nevyhral alebo prehral? Ak prehral a chceš to to, čo najrýchlejšie vrátiť späť, moja rada je prestať stávkovať. Ak si ich len nevyhral, tak rada síce ostáva, ale nie je to až tak pálčivé.
A druhá rada je tá, čo som sem napísal už veľa krát, nepýtaj rady na tipy, nikto ju nedá ak ju budeš pýtať, môžeš len čakať, že sem niekto napíše vlastné tipy, a ak sa ti budú páčiť a budeš s nimi súhlasiť, môžeš podať.
Toť všetko...
A druhá rada je tá, čo som sem napísal už veľa krát, nepýtaj rady na tipy, nikto ju nedá ak ju budeš pýtať, môžeš len čakať, že sem niekto napíše vlastné tipy, a ak sa ti budú páčiť a budeš s nimi súhlasiť, môžeš podať.
Toť všetko...
nedávaj menej zápasov, dávaj jeden zápas!
50 eur som prehral , nečakal som niake konkretne tipy , skor co robit , ci podat znova , podat za menej rad by som ich ziskal spať ... Povacsinou som vzdy daval malo penazi a viac zapasov , lenze z toho neverim ze sa da zbohatnut , skor je to taka zabavka , preto som skusil dat viac penazi , menej zapasov ale nevyšlo mi to 2x posebe tak som už ostražitý no ...Sagittarius napísal:50 € si nevyhral alebo prehral? Ak prehral a chceš to to, čo najrýchlejšie vrátiť späť, moja rada je prestať stávkovať. Ak si ich len nevyhral, tak rada síce ostáva, ale nie je to až tak pálčivé.
Toť všetko...
-
Sagittarius
Guru
Tak si skús prečítať napr. toto: http://www.kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=21021 . A našiel by si určite viac takých článkov alebo príspevok na nete. Nehovorím, že sa práve ja tým riadim, ale pochopíš, že to celé nie je až také jednoduché... 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tipy na Tour de France na leto. Nestihol som kurz 1000, pretoze po ohlaseni distancu pre Contadora kurzy ihned padali, ale nevadi, este su tam slusne hodnoty. Ivan Basso je tam len do poctu, ale tak clovek nikdy nevie.
-
Sagittarius
Guru
Pre karmadarcu: Najskôr som myslel, že som tú karmu dostal za tie analýzy k voľbám, ale kliknutí na príspevok som zistil, že to bolo za iný. Keďže si písal o analýzach. A áno, tie predošlé neboli väčšinou správne(ziskové), a preto som s nimi prestal. 1. ma to nebavilo písať, keď sa mi nedarilo. 2. som nechcel ostatných zavádzať, kedže sa mi nedarilo. A toto by som ani nenapísal, keby som nešiel písať o inom. No aj tak si myslím, že tipovať šport a tipovať voľby je niečo iné, takže máš pravdu len z jednej strany.
Ale k veci: Nechápem, čo bolo zlé na to príspevku, v ktorom som odpisoval Talianovi. Veď tam je len odkaz, síce na iné fórum, ale v tom fóre (v tej téme) sú príspevky, ktoré však súvisia s tým, o čom písal Talian, resp. na čo sa pýtal. Tie príspevky nie sú moje, ale z veľkej časti s nimi súhlasím. Ale ja som chcel len naznačiť, že to celé nie je také jednoduché ako to vyzerá. To je všetko, čo som chcel k tomu napísať. To, že ty vidíš pod tými slovami možno niečo iné, nie je môj problém.
Ale k veci: Nechápem, čo bolo zlé na to príspevku, v ktorom som odpisoval Talianovi. Veď tam je len odkaz, síce na iné fórum, ale v tom fóre (v tej téme) sú príspevky, ktoré však súvisia s tým, o čom písal Talian, resp. na čo sa pýtal. Tie príspevky nie sú moje, ale z veľkej časti s nimi súhlasím. Ale ja som chcel len naznačiť, že to celé nie je také jednoduché ako to vyzerá. To je všetko, čo som chcel k tomu napísať. To, že ty vidíš pod tými slovami možno niečo iné, nie je môj problém.
Ked tu uz Sagittarius spominal tie volby, tak som si pozeral ponuku vo fortune a celkom ma zaujala ponuka: SSS (mojsejova) 1.-7. miesto - kurz 50. Myslim ze to nie je uplne nemozne a nejakych ludi svojimi recami dokaze urcite presvedcit aby ju volili + uz sa nikomu nebude chciet volit sdku, smer a podobne gorily takze nejake tie percenta urcite nazbiera. Ja to urcite skusim aspon za nejake 2-3 eura, pri tom kurze to za to stoji 
Nebude mat ani pol percenta.
Tak je mozne aj to (aj ovela pravdepodobnejsie)
ale vravim, dam to len za nejaku smiesnu sumu, na nahodu. Popri tom si urcite spravim este nejaky schopnejsi tiket. Na volby som zatial daval raz (cez minule volby) a vtedy som na tom aj celkom zarobil.
-
DanielDevil
Addict
zajtra konečne prvé zápasy LM v tomto roku a celkom zaujímavé, pre stávkovú jasný favoriti no ja neverím že uspejú
kurzy postupne (1,X,2,1X,X2)
Leverkusen-FC Barcelona 7.54 4.11 1.42 2.66 1.06 -Barca v poslednej dobe nemá formu a Bayer bude asi vychádzať z dobre obrany, ako aj v poslednom zápase proti útočne ladenému Dortmundu kde dostali len 1 gól, doma dokázali poraziť v skupine LM Chelsea, Valenciu aj Genk, tak prečo nepotrápiť aj Barcu?
Ol. Lyon-Apoel Nikózia 1.43 4.11 7.26 1.06 2.62 -Lyon v LM doma prehral s Realom, remizoval s Ajaxom a vyhral nad Záhrebom, Apoel všetky zápasy v skupinovej fázy LM remizoval a to so Zenitom, Šachtorom aj Portom a myslím že neprehrá ani zajtra
Takže čo podať? Najlepšie bude hrať tieto zápasy na sólovky, s najmenším rizikom asi v prvom prípade 1x a v druhom x2 ale nebál by som sa hrať ani čisté X-ká za slušnejšie kurzy, stačí ak výjde jeden a a zisk bude pekný...prípadne pre najodvážnejších zahrať zápas Lev - Bar na jeden tiket X a na druhý 1, ak výjde aspoň jedna varianta tiež budete ziskový...a v zápase Lyon - Apoel to isté len vo forme X a 2
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2012, 21:03)
plus nejaké tipy na víkend
K lautern - M gladbach 2 2.30
Hertha Berl. - Dortmund (hc/1:0) 2 2.23
Norimberg - 1.FC Köln (2.5) počet gólov -(mínus) 1.80
West Brom. - Sunderland 2 3.00
Norwich - Manch. Utd. 2 1.55
kurzy postupne (1,X,2,1X,X2)
Leverkusen-FC Barcelona 7.54 4.11 1.42 2.66 1.06 -Barca v poslednej dobe nemá formu a Bayer bude asi vychádzať z dobre obrany, ako aj v poslednom zápase proti útočne ladenému Dortmundu kde dostali len 1 gól, doma dokázali poraziť v skupine LM Chelsea, Valenciu aj Genk, tak prečo nepotrápiť aj Barcu?
Ol. Lyon-Apoel Nikózia 1.43 4.11 7.26 1.06 2.62 -Lyon v LM doma prehral s Realom, remizoval s Ajaxom a vyhral nad Záhrebom, Apoel všetky zápasy v skupinovej fázy LM remizoval a to so Zenitom, Šachtorom aj Portom a myslím že neprehrá ani zajtra
Takže čo podať? Najlepšie bude hrať tieto zápasy na sólovky, s najmenším rizikom asi v prvom prípade 1x a v druhom x2 ale nebál by som sa hrať ani čisté X-ká za slušnejšie kurzy, stačí ak výjde jeden a a zisk bude pekný...prípadne pre najodvážnejších zahrať zápas Lev - Bar na jeden tiket X a na druhý 1, ak výjde aspoň jedna varianta tiež budete ziskový...a v zápase Lyon - Apoel to isté len vo forme X a 2
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2012, 21:03)
plus nejaké tipy na víkend
K lautern - M gladbach 2 2.30
Hertha Berl. - Dortmund (hc/1:0) 2 2.23
Norimberg - 1.FC Köln (2.5) počet gólov -(mínus) 1.80
West Brom. - Sunderland 2 3.00
Norwich - Manch. Utd. 2 1.55
-
Sagittarius
Guru
Aj ja si myslím, jedine žeby tých 23 percent na TA3, či koľko neboli len recesisti.test napísal:Nebude mat ani pol percenta.
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2012, 23:42)
U stávkových kancelárií Unibet a Bet-at-home som si všimol dosť čudné kurzy na víťaza Slovenskej Extraligy, hlavne čo sa týka 5. - 10. miesta súčasnej tabuľky. Posúďte sami.
Mužstvo Bet-at-home Unibet
Slovan 2,10 2,20
Košice 2,35 2,45
Poprad 5,75 6,00
Skalica 6,25 6,50
Trenčín 6,50 7,00
Zvolen 11,00 12,00
B.Bystrica 13,00 14,00
Martin 40,00 40,00
Nitra 125,00 125,00
Žilina 200,00 200,00
Pohľad do tabuľky, však hovorí toto:
1. Košice 95
2. Slovan 95
3. Skalica 92
4. Poprad 89
5. Trenčín 70
6. Žilina 69
7. Zvolen 65
8. B. Bystrica 61
--------------------------
9. Martin 52
10. Nitra 45
Do play-off zostáva 7 kôl. Prečo má potom Žilina kurz 200 a Nitra prakticky bez šance na play-off 125, Martin, ktorý svoju šancu, čím ďalej stráca 40 a jej tabuľkoví susedia Trenčín 7, Zvolen, ktorý prehral osem zápasov za sebou 12 a Bystrica 14. Je jasné, že kurzy sú staršieho dáta, ale aj tak to vyzerá ako keby na Žilinu celú sezónu zabudli. Nemyslím, že Žilina vyhrá ligu, ale určite nemá u mňa kurz 200 a určite nemá 5-násobne menšiu šancu ako Martin a viac ako 20-násobne menšiu ako Trenčín (ktorý má o bod viac). Takže jedine, že by brali pre základnú a potom už kurzy od Trenčína nižšie nemajú zmysel, ale podľa ostatných líg by to mali byť kurzy na víťaza play-off. Mimochodom kurzy na iné ligy sú +/- správne, síce som ich tak podrobne neskontroloval, ale určite tam nie je takáto chyba. Ostatné SK neponúkajú stávky na víťaza extraligy, iba Tipsport, ktorý má na Žilinu kurz 50, čo je stále dosť, ale je to oveľa bližšie k realite, pre porovnanie na Martin má 150, na Nitru žiadny, na Bystricu 30 a na Trenčín a Zvolen 20. Takže podľa tohto by sa nejaký malý peniaz možno aj oplatilo na Žilinu v Unibete alebo Bet-at-home staviť.
Ináč k Mojsejovej po predposlednom prieskume (Focus pondelok, Polis mal utorok) klesol ten kurz z 50 na 5.
-
hojko
Site Admin
Sagittarius: To budu kurzy na zakladnu cast.
-
Sagittarius
Guru
Uvidíme.
Dal som na 46 centov a uvidím, kedy to bude vyhodnotené, ak to bude hneď po základnej časti, tak to bola základná časť. Ak nie, tak to bolo asi play-off. A zase nikde nie je zaručené, že ak aj Žilina vyhrá, že kurz neoznačia za zle vypísaný a tých 46 centov mi vrátia. 
Chcel by som si previesť nejaké EUR-á z účtu Niké na môj účet prevodom, ale nejde mi to..môže to byť tým, že som si dobíjal konto Niké pred necelými 24-mi hodinami ? Píše mi to Nedostatočná výška konta (povinný minimálny zostatok na konte je 1 EUR)., ale to mi píše aj pri nižších sumách..keď prevádzam..možno má s tým Niké teraz nejaký problém, vám sa to dá previesť ? Vďaka.
Ja som este stihol na Mojsejovu 50 kurz a dal som este mozno na prekvapkanie SAS a OLaNO. I ked volim jednoznacne Noriku
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ibY1FKE%3D http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... BPI0ohU%3D http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... gRHVROA%3D