Ak by mal niekto invite a nestal by o nu a chcel by niekoho potesit a vylepsit si karmu v osobnom zivote tak ju moze podarovat mne, budem velmi vdacny ( mozem ponuknut/poslat kupony na zlavy zo steamu... )
ono maximalne online co som videl bolo asi 25 000 tisic uzivatelov (ale cisla sa postupne zvysuju a musia zvacovat kapacitu serverov postupne, co dost stoji cash) tak preto ju hra iba zlomok dotarov. tipujem ze tak 60 K ma key na svete, takze neni to lahke ziskat key. Mne osobne sa vyplatila znamost
Gangy napísal:Ale nevrav. Tak ja to zoberiem kludne aj draho, som zvedavy.
Nech sa paci. Najdi si niekoho kto chce za to paypal. Vacsinou za to pytaju 40$ ale ked sa dohodnes tak ty kupis hru a potom s nim vymenis. Ale bacha. Su to traderi a trade na steame je predrazeny preto ja som si nasiel slovakov ktorym som to vymenil za lacnejsie hry a na trade som za to dostal 3x drahsie hry. http://forums.steampowered.com/forums/f ... php?f=1189
Dota realnu hodnotu nema. Je to na pristupe uzivatelov. Na steam trade samozrejme to ma hodnotu dost vysoku ale ked si najdes niekoho ktoremu je trading ukradnuty tak ti to kludne vymeni za lacnejsiu hru. Teraz na steam trade ma najvacsiu hodnotu CS:GO
ja mam odohratych cca 200hier a z toho som 5hral cisto sam a povedal som si uz nikdy viac ale ked hrame aspon 3 spolu tak ti hry stoja zato aj ked to prehrame
Ahojte. Viem,ze je kopec ziadosti o key na dotu ale vyskusam to aj ja. AK by sa nahodou nasla nejaka ta dobra dusa a mala v umysle darovat uz spominany key, bola by som viac nez rada, keby som tym stastlivcom mohla byt prave ja Pre kontakt uvadzam svoje steam ID: d3r3na, staci si ma pridat a pokecame. V kazdom pripade dakujem.