kupa-predaj

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
crank139
Medium Star
Medium Star

kupa-predaj

Príspevok od používateľa crank139 »

zdar mam moznost kupy nejakeho znackoveho oblecenia za lacno a mam ho aj komu predat... mozem takto predavat odkupeny tovar dalej ci potrebujem nato nejake povolenie a pod. ? lebo niekde som cita ze ked si tymto privyrobim napr nejakych 150e tak mozem lebo je to nizka suma alebo nieco podobne viete otom viac ? dik
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa-predaj

Príspevok od používateľa Kibo »

Môžeš si tak prilepšiť aj bez s.r.o. či zakladania živnosti, ale len dovtedy, kým na Teba neprídu alebo Ťa niekto nenatrie DÚ...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Jedine ako bazár / použité veci ...

To by bolo na dlhé debaty či sa to môže, koľko sa môže ... ako sa dá čo obísť a čo nie :/
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V takomto prípade je dosť ťažké dokazovať, či ide o použitú vec alebo novú. Odstránim vysačku a nikto nevie, či som to niekedy nosil alebo nie. Niečo ako doklad o kúpe nehrá žiadnu rolu, pretože nie som povinný odkladať si pokladničné bločky z každej somariny, ktorú kúpim. Ale tuto Kibo a Lubenečko majú pravdu. Hlavne treba byť v tom opatrný. Tovar neponúkať len tak hocikomu, nespraviť si z toho nápadný biznis. Ponúkať to skôr svojim známym a tí ak chcú, to roznesú ďalej s tým, že nebudú rozprávať od koho to majú a pod. Poznám z okolia niekoľkých, čo chodia nakupovať na Ukrajinu a u nás to predávajú. Prinesie dve veľké cestovné tašky a behom týždňa má všetko rozpredané.
Napísať odpoveď