Doteraz som tipoval viac zápasov za menej peňazí, avšak málokedy to vyšlo. Takže som začal tipovať tak, ako sa má tipovať. Málo zápasov za viac peňazí a snáď sa bude dariť.
St. Etienne - Lorient / 1 DNB (zápas bez remízy): St. Etienne hralo na diaľku o 3. miesto s Lille, ktoré hralo u poslednom Sochaux. Lorientu sa vonku vôbec nedarí. Od začiatku sezóny vyhrali iba jeden jediný krát a to hneď v prvom kole na pôde Paris SG, ich bilancia vonku bola
1-
4-
7. Naopak St. Etienne prehralo doma dva krát, s Paris SG a Lille, ich bilancia doma bola
7-
3-
2. Domáci však mali nakoniec trochu problémy. Lorient vyhrávalo 0:1 po premenenej 11ke, St. Etienne otočilo dvoma gólmi, Lorientu sa podarilo vyrovnať a St. Etienne rozhodlo dvoma gólmi až v závere stretnutia, v 88. minúte si strelu domácich zrazil do vlastnej siete Manga a na 4:2 upravil v nadstavenom čase Aubameyang.
Manchester City - Porto / počet gólov 1.5+: Tu sa nie je myslím treba veľa rozpisovať. Pôvodne som chcel hrať počet gólov 2.5+, ale zbytočne som neriskoval, nikto nemohol vedieť, ako bude zápas prebiehať. City vyhralo prvý zápas v Porte 2:1, čiže Porto muselo v tomto druhom zápase otvoriť obranu a útočiť. Plány im prekazil už v 18. sekunde Agüero, ktorý vstrelil rýchly gól. Pre mňa víťazný gól zaznamenal Džeko v 76. minúte. City dorazili oslabené Porto o vylúčeného Rolanda gólmi Silvu (84') a Pizarra (86') a zaslúžene tak postúpili do osemfinále EL.
Celtic Glasgow - Dunfermline / handicap 0:1: Zápas prvého s posledným, navyše Celtic hrali doma. Čo ma trochu odrádzalo od tejto stávky bolo to, že Celtic dve kolá dozadu hrali doma proti predpredposlednému Inverness a dokázali vyhrať iba 1:0, čím mi vtedy odpísali jeden tiket (tiež som hral hcp 0:1). A ako som pozeral tento zápas, tak hostia môžu ďakovať svoju brankárovi, že neprehrali 10:0, pretože veľa šancí vychytal a hráči Celticu veľa ďalších šancí spálili. Nakoniec však pre mňa minimálne dvojgólové vedenie udržali.
Čo sa týka vkladu, nebudem ho zverejňovať. Každý si môže domyslieť podľa kurzu, či som to podal za 5 EUR alebo za podstatne viac. Myslím si, že aj tak nie je podstatný, ide o samotné zápasy. A pre špekulantov ako Mengy, či je tiket naozaj podaný alebo je to len e-tiket spoznáte podľa začiatočných čísiel tiketu.
29xxxxxxxxxxxxxx - tiket podaný cez internet
2xxxxxxxxxxxxxxx - tiket podaný na pobočke
999xxxxxxxxxxxxx - e-tiket
A ešte ak by niekomu vadil tento príspevok, či už kvôli tomu, že som neukázal celý tiket alebo je nebodaj nedôveryhodný, tak mi ho zmažte. Keď tu svoj príspevok nenájdem, budem aspoň vedieť, že sem nemusím písať. Avšak neporušujem žiadne pravidlá tejto témy, viď. príspevok
http://www.hojko.com/post1660730.html#p1660730.