nie je dôležite len to aky ma vstup televizor, ale aj aky ma vystup PC. Pokiaľ ma aj PC HDMI, tak taky kabel bude ok. Rozlišenie monitora či tv na to nema žiaden vplyv.pepuss napísal:Čaute chcela by som si prepojiť TV s PC monitor má rozlíšenie 1600x900 (20 palcový samsung). Neviem presne aké rozlíšenie má Tv ale je to Full HD (LG 32 palcov) Tv má aj USB aj HDMI výstup. Bude mi na to stačiť napr tento kábel? http://www.shark.sk/canyon-hdmi-5m-vide ... 9-pin-m-0/
Aky kabel na prepojenie TV a notebooku???
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aky kabel na prepojenie TV a notebooku???
Jááj hej sekla som sa:D hej myslim si ze Pc ma HDmi vystup nema ani pol roka pozrem to.
Ok dakujem nic viac k tomu nepotrebujem? Nejake rozmery alebo pripadne nejaky software?
A este mam otazku. Co znamenaju tie piny? Pise sa tam 5 metrový s 19pinovými HDMI konektormi.
Ok dakujem nic viac k tomu nepotrebujem? Nejake rozmery alebo pripadne nejaky software?
A este mam otazku. Co znamenaju tie piny? Pise sa tam 5 metrový s 19pinovými HDMI konektormi.
-
Ryan Giggs
VIP
Nič viac k tomu nie je treba. Zapojiť kabel a zvoliť v tv patričny vstup. Pripadne ak by to z nejakeho dôvodu nešlo, je to treba nastaviť v ovladačoch GK. Väčšinou to však naskoči automaticky.
Existuje aj 29 pinove HDMI, ktore dokaže prenašať 3D video, ethernet atd. pre tuto potrebu to však nie je dôležita a potrebne.
Inak ak nie je vyslovene nutny 5 metrovy, volil by som kratši. Ak je PC niekde blizko TV, je to zbytočnosť.
Existuje aj 29 pinove HDMI, ktore dokaže prenašať 3D video, ethernet atd. pre tuto potrebu to však nie je dôležita a potrebne.
Inak ak nie je vyslovene nutny 5 metrovy, volil by som kratši. Ak je PC niekde blizko TV, je to zbytočnosť.
Ok dakujem ten kabel to bol ako priklad.