Itunes library

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Itunes library

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Zdravím,
chcem sa len spýtať, je potrebné mať v prípade že chcem mať itunes na 2rôznym PC celú itunes knižnicu v obi2 PC aby sa mi nevymazávali pesničky,a pod. v prípade že davam synchronizovať z druhého PC ? ak to nieje potrebné ako na to aby mi to proste len pridávalo nové veci ktoré chcem a zároveň nevymazávalo tie, ktoré má iba jeden z PC v knižnici a druhý nemá ?

ďakujem za odpoveď :plus:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Itunes library

Príspevok od používateľa johny541 »

Neorientujem sa v tom, ale skúsim ti dať tip. Čo zatiaľ viem, tak iTunes takúto možnosť nepodporoval, ale s príchodom iCloudu sa dá možno zdielať aj obsah medzi dvomi iTunes ( osobne pochybujem, ale nájdi si o tom niečo).

Pokiaľ to nepôjde, tak ak máš obidve PC pripojené na jednu sieť, tak existujú rôzne programy na synchronizovanie priečinkov. Takto by si si vedel dať synchronizovať priečinky jednej iTunes knižnice s druhou a mal by si to stále aktuálne. Ja osobne používam Synkron na dokumenty, ale určite existuje aj niečo lepšie. Toto bolo prvé čo som našiel, vyhovovalo mi to, tak som si to nechal. Použi google a niečo nájdeš.

Ale pokiaľ ti ide iba o to, že budeš mať fyzicky hudbu iba na jednom počítači a v druhom nič, tak to asi nepôjde.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Itunes library

Príspevok od používateľa DAMON88 »

nejde mi o to nemať na jednom nič a na druhom všetko. ide o to že raz som na jednom Pc a stiahnem si pesničky a podobne veci tam a raz na druhom a nechce sa mi to prenášať a zapĺnať zbytočne druhý PC.. ale ďakujem za tipy niečo pohladám :)
Napísať odpoveď