-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
gingo: Online je, ked ma celeny kruzok.
-
audiotrack
VIP
ako hojko pisal, kto je online ma zeleny kruzok. Kto je cez mobil ma znacku mobilu a ti co su offline a ukazuje ich medzi online netusim, asi su to ti s ktorymi najviac pises. Tiez som si vsimol ze par takych tam mam, ale chat pouziivam zriedka a ked tak cez skypegingo napísal:mam taku otazku ze jak je mozne ze niektori ludia su tam na chate zaobrazeni vkuse 24 hodin denne len tam nieje ta zelena bodka cize ako keby neboli online ale su tam jednoducho furt... to su prihlaseni cez mobil alebo co to vlastne je?
-
demovic_svk
Medium Star
vytvoril som si stránku na FB a chcel by som ju poslat aj inym ako mojim priatelom...ako sa to da prosim vas ?
-
DanielDevil
Addict
skopčíš URL adresu a pošleš správou, mailom...
zaplat si reklamu
-
audiotrack
VIP
a budeš dúfať, že ťa nenahlásia za spam
-
demovic_svk
Medium Star
aha ďakujem...spamovat urcite nebudem ...
-
hojko
Site Admin
Nová aplikácia pre Facebook prezradí priateľom vaše denné plány
Pripominam aj F.B.Purity na schovavanie kvizov a nepotrebnych aplikacii z prehladu noviniek, momentalne vo verzii 6.6.1 z 20. februara 2012: http://www.fbpurity.com/install.htm
Pripominam aj F.B.Purity na schovavanie kvizov a nepotrebnych aplikacii z prehladu noviniek, momentalne vo verzii 6.6.1 z 20. februara 2012: http://www.fbpurity.com/install.htm
ako si nastavím aby nikto nevidel koho mám v priateľoch ? ani moji priatelia.
Zoznam priateľov - Upraviť - Iba jaPee.Em napísal:ako si nastavím aby nikto nevidel koho mám v priateľoch ? ani moji priatelia.
no tak to mám nastavené a priatelia vidia mojich priateľov.
-
DanielDevil
Addict
neexistuje aby to videli keď to máš nastavené tak, aby si to videl iba ty, mám to tak napr. aj ja, niektorí známi, takže to funguje 
Počujte, ako sú teraz tie nové galérie fotiek, to zobrazovanie, tak neviem odoslať koment ku fotke. Pokiaľ je jedna a vidím zmenšeninu na ploche,
tak napíšem text a dám odoslať. Ale keď chcem komentovať rozbalenú fotku ... tak nevidím nikde možnosť na odoslanie komentu. Enter ma len posunie o riadok dole,
nefunguje mi ako odoslanie.
tak napíšem text a dám odoslať. Ale keď chcem komentovať rozbalenú fotku ... tak nevidím nikde možnosť na odoslanie komentu. Enter ma len posunie o riadok dole,
nefunguje mi ako odoslanie.
-
hojko
Site Admin
Nova moda medzi zenami v posielani srdiecok na nastenku???
Lubenečko: Ani mne, preto si strednym tlacitkom mysky otvorim fotku do noveho okna a tam mi to uz ide v pohode. Chyba bude asi vo Firefoxe.
Lubenečko: Ani mne, preto si strednym tlacitkom mysky otvorim fotku do noveho okna a tam mi to uz ide v pohode. Chyba bude asi vo Firefoxe.
-
DanielDevil
Addict
hojko napísal:Nova moda medzi zenami v posielani srdiecok na nastenku???
...si spomínam že minule si písali na nástenku farbu podprsenky a tiež to mala každá druhá a nechceli povedať čo to je...Neodpovedaj na tuto spravu, len si daj do statusu srdiecko (♥) a nekomentuj to. Posli tuto spravu svojim priatelkam a daj srdiecko na nastenku tej, ktora Ti to poslala. Ak sa niekto bude pytat, preco mas nastenku plnu srdiecok, neodpovedaj. Je to len pre zeny, lebo je znovu tyzden, kedy si pripominame boj proti rakovine prsnika. Vyjadrite male gesto solidarity s ostatnymi zenam
Ako zistím ktorím užívateľom sa páči stránka (na Timeline), chcem tam vidieť konkrétnych ľudí napr. Jožko Mrkvička, Jano Janov ... Je to možné ? ďakujem 
-
DanielDevil
Addict
Ak si admin stránky, potom klik na stránku a hore máš Admin panel, úplne hore sú notifications a pod tým sú new likes a tam si klikni na see all...ak nie si admin tak to tuším nejde...
kedy sa vsetky profily zmenia na timeline? skusal som googlit ale nic som nenasiel, viete niekto? priblizne aspon 
-
Soviet
Darca
Ak chces svoj, tak si to proste aktivuj skorej.. http://www.facebook.com/about/timeline
o tom viem, nechcem svoj, len chcem vediet do kedy budem mat tento stary