Tak 14.3.2012 monitor čo deviataci tešite sa? ja sa ešte nepipravujem začnem až od zajtra ...
Tak ako sa pripravujete vy cez tieto prazdniny? ... ) ..... Dufam že napišem aspon obidva na 70%
.... Dajte tu svoje nazory ako sa pripravujete alebo ste vystresovanýý
Minuly rok som aj ja robil Monitor, na hojku bola volaka tema ze sa leakli testy, napisal som si odpovede na papier.. Ale bolo to fake .. ale aj tak som napisal na velmi dobre.. bolo to lahsie nez komparo
Tak ako chlapci ja to vidim na 50 Slovina a 70 matika ale z matiky take chyby ze konec.... napriklad to s tym obdlznikom co ste mali na 8 casti rozdelenych a ze kolko percent je siva cast rofl ja som myslel ze ta biela je siva asi som farboslepy a dal som 25 percent malo byt 75 rofl !!!
čo už ale ine stresy kks som niečo vedel a niečo nie ale ved uvidim ..... zajtra budu predbežne vysledky lebo kopie vyplnovacich harkov ostavaju na škole
kurv* matika 70% lahka mohol som dat aj viac a slovina riadne ťažka som doje****l 48 %
ale to su predbežne vysledky vypočitane učitelom .... s kopii vyplnovacich harkkov :.. :...
Vysvetlite mi niekto prosim vas naco je ten po*ebany monitor ? ...Na to aby som tipovala ? To som si mohla podat LOTO ! Monitor mal byt o slovencine a matike a nie o tipovani ..