Nadprirodzene javy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

stretli ste sa s nadprirodzenym javom

ano
112
33%
nie
228
67%

Celkom hlasov: 340

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nadprirodzene javy

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja som písal, aby si sem hodil nejaký jav, ktorý sa zakladá na dôkazoch, ale sorry, tú tvoju príhodu nemôžeme brať ako fakt. Tie prípady, čo tu boli rozoberané, mali aspoň nejakú pravdivú podstatu a naivní ľudia mohli uveriť, že sa jedná o nadprirodzený jav, pričom skutočnosť bola oveľa prozaickejšia a reálnejšia.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Aky zmysel ma teda tema nadprirodzene javy, ked potrebujes dokazy? Keby mam dokaz a dokazem natocit ako mi zletia veci z policiek, tak z toho videa aj sam vydedukujem co sa asi mohlo stat. Nemyslis?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Veď aj tie údajné nadprirodzené javy boli nejako zdokumentované. Myslíš si, že keby niekto prišiel s tým, že videl duchov vo forme bublín, tak mu niekto uverí? Keď to už má na fotke, tak je to vierohodnejšie, ako keď si to niekto vymyslí. Tým chcem povedať, že podobnú príhodu ako je tá tvoja si môže vymyslieť úplne hocikto...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A čo teraz akože sa ťa mám spýtať na pocity, aké to v tebe vyvolalo? Budeme sa tu navzájom "hladkať" a rozprávať si kadejaké rozprávky? Táto téma mala doteraz aspoň nejakú úroveň, ale po tom, čo si tu postol, to nadobudlo úplne iný rozmer. A ešte mi aj vypisuj do karmy, namiesto toho, aby si sklopil uši a šiel to rozprávať niekomu, kto ti to uverí.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pilifo keby ti dam video, chces povedat, ze by si skusal najst vysvetlenie, miesto toho aby si to onalepkoval ako "fake"? Tak ako si viem vymysliet prihodu, si viem vytvorit aj video, v com by teda boli moje tvrdenia doveryhodnejsie? Len by sa zmenila forma prerozpravania podla vas vymysleneho pribehu. Este raz sa teda pytam, aky ma tato tema zmysel, ked mate potrebu utocit (nehovorim, ze ty konkretne)?

pinco precitaj si uplne prvy prispevok a otazku v nom, potom si precitaj tie moje a nasledne si precitaj svoje ego honicske vylevy a popremyslaj kedy to nadobudlo uplne iny rozmer..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A stále sa bude brániť a presviedčať, že je to pravda. Neskutočné :roll:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

TommyHot napísal:Aky zmysel ma teda tema nadprirodzene javy, ked potrebujes dokazy? Keby mam dokaz a dokazem natocit ako mi zletia veci z policiek, tak z toho videa aj sam vydedukujem co sa asi mohlo stat. Nemyslis?
Nic si z toho nerob a vitaj v teto teme, kde sa ti bude kazdy snazit prekrutit tvoje slova ... Z tejto temy sa skor stava miesto pre ludi, ktori mali tazky den a chcu si tu pomastit ego alebo sa len tak pohadat. Tato tema urcite nadobudla iny rozmer, nez ten ktory by mala splnat. Ale nevzdavaj sa, su to tvoje fakty proti ich, s tym nic neurobis. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Adulko, ale aké jeho fakty? To je iba jeho názor, že niečo videl v zrkadle. Tvoje fotky s bublinami a video s očipovaným týpkom boli fakty...

To, že sme tu podľa mňa dosť presvedčivo dokázali, že nejde o paranormálne javy, na tých "faktoch" nič nemení.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pilifo vybral si si len co sa ti hodilo. To zrkadlo som len spomenul medzi recou. Skor mi islo o ten dvd player a spadnute veci z policky, pretoze to sa realne stalo. Obraz v zrkadle si moj mozog mohol v tme dotvorit, co som koniec koncov aj sam uznal. Ale ako vidim, kto chce psa bit palicu si najde.

Adulko1 dik za podporu, uz som si zvykol, ze na tomto fore je akymsi sportom kopnut si do kazdeho.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

TommyHot, ale prečo by som Ti mal veriť, že tie veci padli z tej poličky bezdôvodne? Mne sa tiež stalo, že som mal poličku s knihami, ktoré mohli mať dokopy 30kg, zľava boli uchytené takou záklapkou, ale spadli, lebo takú váhu to proste nevydržalo. Nerobím z toho žiadny nadprirodzený jav...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lenze mne nepadla policka, mne padli veci z policky vstavanej do steny. Ale ok ved nemusis mi verit, koniec koncov ja som sa ta pytal ako vysvetlis poltergeist ako fenomen, nie moje konkretne pribehy.

Videii na youtube mas kopu, staci si len vybrat (ked uz teda potrebujes "dokaz").
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Všetky poltergeisti sa ukázali ako nezmysly a podvody. Krásny príklad je posledný medializovaný príklad poltergeista v Strašicích, v CZ.

Samozrejme, média hneď bez akejkoľvek kritiky prevzali výpovede domácich a začalo sa to šíriť. Až keď sa do toho obul Sisyfos, tak vyšla pravda na povrch. A takto je to vždy.

Čo sa týka toho, že niečo padne z poličky, tak to sa asi stalo každému. Dôvod však býva vždy prozaický.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

V nocnej u nas na oddeleni sa stalo nieco divne, z coho som teraz este stale na sracky. Ako som chodila po chodbe a kontrolovala izby, tak z nicoho nic zacal zvonit zvoncek jednej pacientky, ktora ale v tom case v izbe nebola, bola v nemocnici. Dvere od izby boli zavrete a zvoncek lezal na stoliku vedla postele. Srandu si nerobil nikto, lebo vsetci sedeli vpredu v kuchynke. Len ja sama som bola na chodbe. Potom, ako sme sa odhodlali vojst do izby, tak som si vsimla, ze hodiny nad jej postelou zostali stat presne na 12. Este sme sa potom zo srandy strasili, ze asi zomrela a vyvadza tu jej duch.
Este v ten den rano nam volali z nemocnice, ze sa jej zrazu zhorsil stav a v noci ju previezli na JIS, kde aj zomrela.
Uz strasne dlho som sa tak nezlakla, ako v tej noci, ked zacal vyzvanat ten zvoncek. By sa mi krvy nedorezal vtedy.
Stale rozmyslame, ci to bola len blba nahoda, alebo v tom bolo nieco viac. :smt104
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Vacsine "nadprirodzenych javov" neverim, ale o takychto -mozno- "blbych nahodach" spojenych so smrtou som pocul uz viac krat a jeden krat aj pre mna od 100% doverihodneho zdroja, tak niekedy uz neviem co si o tom mam mysliet :? A to niesom nejaky nadprirodzenojavofyl :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ludska psychika je tak evolucne vytvorena, ze sa snazi neustale vytvarat asociacie- vzajomne vztahy medzi roznymi javmi, ktore v skutocnosti asociovane nijako niesu. Typickym prikladom su rozne povery, ze ked napriklad cloveka okaka nejaky vtak, tak je to vraj znakom stastia a odporuca sa podat loto, alebo ze bude mat stastie v kartach./-nefunguje to, vyskusal som :D /
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

ja som niekde cital, ze ked sa ma nieco zle stat, nahromadisa nejaka energia este pred tym, nez sa nieco stane. Tuto energiu zmerali, ale uz neviem cim, ale pamatam si ze tam spominali ze to zmerali napr. pred zemetrasenim a taktiez aj pred smrtou nejakeho cloveka. Neviem uz akym pristrojom to merali ale myslim ze tie merania neboli cielene ale namerane nahodne. Osobne si myslim ze tiez sa tam nahromadila takato nejaka energia, ktora sposobila tieto veci, co spominala pryja. Ale ci je to naozaj tak, je to otazne.

gogo956: na to, aby si vyhral nejaku loto, nemozes schytat nejaky maly vytlacok z vtacika, to by ta musel okakat lietajuci slon, len tu by stastie bolo skor keby si to prezil. Teraz vazne, na taketo som nikdy neveril. Osobne si myslim, ze sa to skor hovori zo srandy ako mysliet to vazne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

theMEMBER: hou, hou, hou....brzdi trosku. ukrutne si totiz zamienas pricinu a dosledok. pred zemetraseniami ( a podotykam, ze len pred 3-mi najvacsimi ) boli namerane vykyvy v ionosfere (skresleny GPS signal), nutno vsak podotknut, ze toto sa deje aj ked tam tie zemetrasenia nie su iba trochu menej.
A to dolezita: je to len teoreticke pozorovanie, nikto nepotvrdil, ze je pravdive a keby sa aj ukazalo pravdive (resp. ze ionosfericke zmeny skutocne suvisia so zemetrasenim) tak tieto zmeny su vyvolane zemetrasenim, nie naopak.
Pred smrtou cloveka sa nedeje nic. Ked sa rozhodnem okolo Teba mavat mecom pri com som sa napevno rozhodol, ze 30tym sekom Ta zabijem nespravi to ziadny rozdiel v okoli okrem rozvireneho vzduchu.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

neviem nemusíte mi veriť je to na vás. Ale dnes som vystúpil z vlaku a keď som prechádzal okolo lampy tak zhasla. O pár metrov sa rozsvietila. Ako posmial som sa s kamošom celkom solídne na tom. Ale potom som šiel do parku a tam všetky lampy zaradom zhasli keď som okolo nich prešiel. Ostal som šokovaný. Keď som sa postavil pod nejakú tak začala blikať. Proste zasvieti/zhasne. Stáva sa mi to často ale neprikladal som tomu nejakú váhu. Ale toto ma docela zobralo. Ako keď tak rozmýšlam tak minule ma kaderníčka zrušila, že mám elektrizujúce vlasy, že čo s nimi robím. A stále keď vypínam/zapínam svetlo tak vo vnútri preskočí iskra. Alebo mám príhodu, že nám fungovalo v izbe svetlo. Zapol som ale nezasvietlo sa. Skúšali rodičia ale tiež nič. Tak sme vymenili žiarovku...nič, oco poskúšal tam niečo orpaviť... nič..tak sme kašlali na to a asi o týždeň na to som len tak zo srandy skúsil zapnúť a ona išla. Ale bral som to len ako náhodu :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tomu sa hovori hnile kable :)
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Ja nemôžem...po tom všetkom čo som si tu prečítal... :lol: :lol: Že: Psi ball, astrálne cestovanie...
KRVAVÉ ŠENKY :lol: :lol: :lol: ja zdochnem vážne...:D:D
Napísať odpoveď