GPS android
GPS android
Ahojte,
mam problem, nefunguje mi navigacia v androide. GPS je zapnuta ale nevie najst signal pri tom gps antena je zapojena a nezobrazuje sa ani ta ikonka GPS hore na liste vid obrazok.
//obrázky do prílohy
mam problem, nefunguje mi navigacia v androide. GPS je zapnuta ale nevie najst signal pri tom gps antena je zapojena a nezobrazuje sa ani ta ikonka GPS hore na liste vid obrazok.
//obrázky do prílohy
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GPS android
O aky mobil sa jedna ? aku verziu androidu tam mas ? a aky program na GPS pouzivas ? skusal si test GPS cez google maps ?
noo nejedna sa o mobil ale o autoradio
ktore ma tablet a v tom tablete je android 2.3.3.
Program na GPS je IGO ale tam len stale vyhladava a vyhladava signal GPS lenze ta ikonka co sa ma zobrazovat ked sa vyhladava signal GPS v tom statusbare (lista na vrchu) nie je.
Skusal som aj test cez program GPS Test ale nic ziadny signal a pritom GPS mam zapnutu.
Nie ten test cez googel som neskusal
http://www.erisin.com/erisin-es778a-hd- ... _p278.html
Program na GPS je IGO ale tam len stale vyhladava a vyhladava signal GPS lenze ta ikonka co sa ma zobrazovat ked sa vyhladava signal GPS v tom statusbare (lista na vrchu) nie je.
Skusal som aj test cez program GPS Test ale nic ziadny signal a pritom GPS mam zapnutu.
Nie ten test cez googel som neskusal
http://www.erisin.com/erisin-es778a-hd- ... _p278.html
-
Arkaz
Addict
Fuuha tak to bude trosku problem. Tieto cinske autoradia ta vzdy niecim prekvapia
Ak si skusal test GPS cez nejaku App na testovanie a nenaslo obavam sa ze nepomoze uz ani Google maps. Bud je to GPS v tom tablete velmi slabe alebo nefunkcne
Skusim este daco vygooglit ci sa otom niekde nediskutuje ale moc sanci na uspech tomu nedavam 
Mne ta znacka GPS raz nabehla ale iba raz, potom sa sama od seba stratila a uz nenabehla. Keby sa dalo ze by si nieco nasiel moc by si mi pomohol
lebo fakt neviem co s tym 
-
Arkaz
Addict
Este skus resetnut ten tablet do tovarenskych nastaveni. Ale inu moznost tu uz asi nevidim
to som skusal asi 2 krat a nic... reklamovat sa mi to moc nechce to je vsetko nadlho kym sa to vybavi, ked sa to vybavi (hong kong )
-
Arkaz
Addict
No tak v tom pripade jedine ta reklamacia
Ja teraz idem reklamovat Dosku na Notebook do HK a nemyslim ze by s tym bol problem =) je to o dohode s predajcom. Ale je ine to kupovat na ebay a ine cez daku cinsku stranku .
Kupoval som to cez jedneho Bratislavaka ktory to asi objednaval z tej stranky... ale aj tak sa mi to reklamovat nechce do kelu
-
Arkaz
Addict
Tak potom ho hned kontaktuj nech to riesi =) ak bude ochotny vybavi to alebo ti vrati peniaze. skus to
no jo no jo... podla mna tam bude len nejaka soft. chyba... neviem
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 16:43)
Prosim Vas ake subory su potrebne pre spravny chod GPS v androide ?
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 16:43)
Prosim Vas ake subory su potrebne pre spravny chod GPS v androide ?
-
hojko
Site Admin
FEFE: To je co za otazka???
no napriklad pre GPS je potrebny aj configuracny subor
system/etc/gps.conf
no a neviem ake su dalsie subory potrebne pre spravnu funkcnost GPS v androide
system/etc/gps.conf
no a neviem ake su dalsie subory potrebne pre spravnu funkcnost GPS v androide
-
Arkaz
Addict
Pozri nechcem ti kazit iluzie ale toto nieje soft chyba. Je to proste cinsky smejd a to GPS mozno neslo uz ani ked ten tablet/radio islo von z tovarne. Ries to s tym od koho si to kupil viac si nepomozes .
Ok ok len Hojko sa pytal
tak som odpovedal
v cine sa uz vyraba skoro vsetko 
-
Arkaz
Addict
No len on odpovedal lebo to bola absurdna otazka 
Android bez rootu neokaze mazat systemove subory a tak si nemyslim, ze by mohlo dojst k zmazaniu systemovehu suboru, ktory je vyzadovany samotnou gps technologiou. Toto vyzera na problem zariadenia. Treba skusit master reset, wipe data a wipe cache, potom nahodit program na gps a skusit. Alebo skusit iny program.
to som skusal nepomohlo, vcera vecer sa mi to nejakym zazrakom rozbehlo, kukal som jak puk. Skusil som zariadenie vypnut zapnut a uz to zasa nejde