Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ja osobne som naprogramoval jeden soft na tipovanie
http://www.natipuj.eu
Vyskúšajte a dajte vediet, co si o tom myslite .
http://www.natipuj.eu
Vyskúšajte a dajte vediet, co si o tom myslite .
Neobjavili ste niekde zaujímavé kurzy na F1-ku čo stoja za skúsenie ? 
Pre
"Ked to nesledujes tak netipuj" ... F1 sledujem, podávam cez Unibet a bet365. No iné stávkové nemám v merku. A pýtal som sa preto, lebo niekde môže byť pri novších stajňách dosť odlišný kurz, alebo zaujímavá stávka (či prebehne pes cez cestu
...kde môže byť kurz aj 1000 .. no a za pár centov - € ... no nepodaj si
)
A btw, niekto tipuje zo zábavy. Nielen na šport, kt. 100% ovláda ... Ja som niečo medzi. Nečakám, že z toho zbohatnem ale chcem mať určitú šancu na výhru + okoreniť si aj úplne "nudný" zápas ...
a o čom by som mal ešte povyprávať ?
čo som chcel, to som napísal 
Pre
A btw, niekto tipuje zo zábavy. Nielen na šport, kt. 100% ovláda ... Ja som niečo medzi. Nečakám, že z toho zbohatnem ale chcem mať určitú šancu na výhru + okoreniť si aj úplne "nudný" zápas ...
vyzera ze ti ideDanielDevil napísal:žeby sme dnes skúsili? https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/10284327
do pi** aj s neapolom. Taka pekna stavka a je to v ...
Real Madrid - CSKA Moskva 1
Chelsea - Neapol Postupujuci: Neapol
Bayern Mníchov - Bazilej Postupujuci: Bayern
Kurz: 2.15
Vklad: 20€
Nepol to absolutne pokaslal, absolutne nebranili a po 2-3 goloch od chelsea boli v pr...
Taka skoda toho tiketu, stale len prehravam ...
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 2:59)
Tak, ja si nedam pokoj
Bursaspor - Ankaragücü 1
Chernomorets Bourgas - Beroe Stara Zagora 1
FC Dordrecht - FC Emmen 1
Linfield FC - Donegal Celtic 1
St. Gallen - Wohlen 1
Šachtar Doněck - Chernomorets Odessa 1
Žilina - Dunajská Streda 1
Vklad: 1.5 Eur
Kurz: 4,75
Tentokrat nemam z vlastnej hlavy, ale od profi tipera
Real Madrid - CSKA Moskva 1
Chelsea - Neapol Postupujuci: Neapol
Bayern Mníchov - Bazilej Postupujuci: Bayern
Kurz: 2.15
Vklad: 20€
Nepol to absolutne pokaslal, absolutne nebranili a po 2-3 goloch od chelsea boli v pr...
Taka skoda toho tiketu, stale len prehravam ...
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2012, 2:59)
Tak, ja si nedam pokoj
Bursaspor - Ankaragücü 1
Chernomorets Bourgas - Beroe Stara Zagora 1
FC Dordrecht - FC Emmen 1
Linfield FC - Donegal Celtic 1
St. Gallen - Wohlen 1
Šachtar Doněck - Chernomorets Odessa 1
Žilina - Dunajská Streda 1
Vklad: 1.5 Eur
Kurz: 4,75
Tentokrat nemam z vlastnej hlavy, ale od profi tipera
To neznamená, že ti to vyjde. Vždy je najlepšie tipovať z vlastnej hlavy - avšak len v prípade, že daný šport a ligu sleduješ pravidelne a máš prehľad. Ináč sa ti stávkovať neoplatí ...Tentokrat nemam z vlastnej hlavy, ale od profi tipera
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak keby mám ja všetko sledovať tak by som podaval asi len anglicku ligu ktoru sa neoplati podavať kedže nikdy nevieš kto vyhra tak je to tak 50:50 ale dám ti sem jeden tiket s ktory keby podam a vyhram tak sa tešim jak male decko. https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/10334628avšak len v prípade, že daný šport a ligu sleduješ pravidelne a máš prehľad. Ináč sa ti stávkovať neoplatí ...
-
DanielDevil
Addict
tak ja som to nakoniec ešte raz zvážil a nedaltuti napísal: vyzera ze ti idebtw ja som daval na chelsea
//ty hrdina, aspoň sa podpíš
-
mato951
Star
Chlapci neviete ako sa to počita na tikete ked v normalnom hracom čase Košice a Banskou Bystricou bolo 1:1 a v predlženi vyhrali Košice 2:1 a na tikete my vypísalo červenym že som prehral poritom my len akože ten jeden zápas ušiel.
-
evilbanana
Medium Star
predlzenie mas uz ako prehru
-
mato951
Star
To sú tak špiny tak ale skončilo to 2:1 aj ked po predlženi ale mali to uznať ako výhru domácich nie remizu....nechápem tých dementov ....ach...
Prvýkrát si bol staviť? Vždy sa ráta výsledok v riadnom hracom čase keď nieje napísané inak
-
mato951
Star
Práveže stávkujem už dosť dlho ale toto sa my ešte nestalo tak už budem vedieť dobudúcna.
-
hojko
Site Admin
Nestalo??? Vsak je to tak stale, akurat tak niektore stavkove maju, ze sa rata konecny vysledok (Pinnacle) alebo si mohol dat vitaza zapasu s mensim kurzom, pripadne 1x alebo x2.
-
iceman1414
Medium Star
To máš buď stávka na zápas kde máš 1,X a 2 alebo máš víťaz zápasu, kde máš možnosti 1 alebo 2.
Prečo sa nezameráš na inú ligu? (keď podľa teba sa anglickú ligu neoplatí stávkovať) A keď už tak, nemusíš stávkovať len na víťazstvá tímov, môžeš skúsiť aj rôzne odvodené stávky.Tak keby mám ja všetko sledovať tak by som podaval asi len anglicku ligu ktoru sa neoplati podavať kedže nikdy nevieš kto vyhra tak je to tak 50:50 ale dám ti sem jeden tiket s ktory keby podam a vyhram tak sa tešim jak male decko.
Už len dodám, že anglické ligy patria medzi moje najobľúbenejšie čo sa týka stávkovania.
-
mato951
Star
Už dosť dlho nepodavam ang. ligu a tie odvodene stavkovanie ako pocet golov atd. my volako nevychadzajúmartinwa napísal:
Prečo sa nezameráš na inú ligu? (keď podľa teba sa anglickú ligu neoplatí stávkovať) A keď už tak, nemusíš stávkovať len na víťazstvá tímov, môžeš skúsiť aj rôzne odvodené stávky.
Už len dodám, že anglické ligy patria medzi moje najobľúbenejšie čo sa týka stávkovania.
Tebe nevychadza nic ako tak citam.
-
Nadeo
Guru wannabe
Co vravite na Raikkonena v F1? Kurz na vyhru je 27 v ifortune, stoji za pokus
. (Maju najrychlejsie auto, co sa aspon treningovych casov tyka..) Ja to skusim aspon 1-3 s kurzom 6.
Pocas zavodu by malo prsat a tak nema vyznam tipovat. A na neho by som nedal ani to, ze bude do siesteho miesta.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2012, 17:38)
Pocas zavodu by malo prsat a tak nema vyznam tipovat. A na neho by som nedal ani to, ze bude do siesteho miesta.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2012, 17:38)
-
DanielDevil
Addict
ktoré tréningy si mal na mysli?Nadeo napísal:Co vravite na Raikkonena v F1? Kurz na vyhru je 27 v ifortune, stoji za pokus. (Maju najrychlejsie auto, co sa aspon treningovych casov tyka..) Ja to skusim aspon 1-3 s kurzom 6.
v prvom Lotus 9. a 16. http://www.f1.sk/spravy/index.php?id=44547
v druhom 14. a 18. http://www.f1.sk/clanok44551.htm
a sťažoval sa aj na problémy s riadením http://www.f1.sk/clanok44561.htm