ide o to ze v zarucnom liste je taka nalepka, ktora je aj zozadu na mojom netbooku, nejake ID netbooku alebo cosi...chcem sa spytat, v obchode, v ktorom som to kupil mi to zrejme nevezmu, ale keby som s tym prisiel priamo do servisneho strediska asusu? (je vobec nieco take?
reklamacia bez blocku
reklamacia bez blocku
taka vec, potrebujem reklamovat netbook - nenabija mi baterku, stale v 2 rocnej zaruke, lenze neviem najst blocek, nasiel som uplne vsetko, krabicu, zarucny, este aj foliu z baterie ale blocek neviem najst
ide o to ze v zarucnom liste je taka nalepka, ktora je aj zozadu na mojom netbooku, nejake ID netbooku alebo cosi...chcem sa spytat, v obchode, v ktorom som to kupil mi to zrejme nevezmu, ale keby som s tym prisiel priamo do servisneho strediska asusu? (je vobec nieco take?
)
Re: reklamacia bez blocku
ked ma netbook zvlast zarucny list, tak by som to skusil na tvojom meiste najprv v obchode, ked nic ine spytaj sa ich kam to posielaju na reklamacie a teda kde ma asus nejaky servis na ktory s v pripade potreby mozes obratit
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas zarucak, danovy doklad (blok) na reklamaciu nepotrebujes, ci sa nieco zmenilo? Kazdopadne chod do toho shopu aj so skatulou a so vsetkym a ziadaj znovu vydanie danoveho dokladu. Ak sa budu tvarit, ze sa nic take neda, tak si daj zavolat veduceho predajne a pories to s nim. Hlavne si trvaj na svojom, aj ked nevidim dovod preco by ti nemali uznat reklamaciu len so zarucnym listom?
-
typek61
Darca
ako kde.ja ked som siel reklamovat hdd tak ma ani zarucak ani blocek nepytali 
no kontretne Košice - Focus computers, tak neviem no, ak ma niekto skusenosti...ja tam z casovych dovodov mozem ist aj tak az v piatok 
-
hojko
Site Admin
Ked robia objednavku, tak pri vacsine by mali byt uvedene aj seriove cisla, ci je to uz nahodene dodavatelom alebo si to robia rucne. Takze podla serioveho cisla netbooku by mali hravo aj bez blocku zistit, ze ten netbook si kupoval u nich. Otazne je, aka bude ich ochota.
-
vladenko007
VIP
Reklamoval som znamemu notebook pred 2 rokmi. Stratil doklad o kupe. Išlo o predajňu Praktik Computers Trnava. Tá milá slečna spetne 1 a pool roka vyhladala doklad o kúpe vytlačila stálo to 5€.
Notebook odoslaný na reklamáciu.
spokojnosť 
Notebook odoslaný na reklamáciu.
Bude záležať aj na tom ako je predajňa dôkladná. Ak bude pri objednávke ser.číslo alebo meno tak to nájdu bez problémov. V opačnom prípade to budú skúšať typom tovaru vzhľadom na dátum kúpy a to je už horšia možnosť pri ktorej hrozí že ak bude takých objednávok viac tak ti nevyhovejú.
Neviem, ci ti nebude stacit zavolat len do servisneho strediska Asus (alebo to robi Acer ? ) Tam nadiktujes seriove cislo, poslu ti na mail papiere ktore vyplnis a objednas si prepravu cez UPS (ktoru plati servis). Ked mas zarucny list, nemal by byt problem ani pri reklamacii v kamennom obchode, kde pri najhorsom ten blocek najdu, ak si ho bral na splatky tak to bude pre nich este jednoduchsie, lebo len pohladaju zmluvu v uctovnictve, pripadne si vytlacia kopiu zo splatkoveho programu. LEN SA NENECHAJ ODBIT !
-
TommyHot
Addict
Toto sa zvycajne velmi jednoducho riesi telefonatom na SOIku rovno pred predajcom a ten si potom dvakrat rozmysli, ci chce porusovat spotrebitelove prava.hojko napísal:Ked robia objednavku, tak pri vacsine by mali byt uvedene aj seriove cisla, ci je to uz nahodene dodavatelom alebo si to robia rucne. Takze podla serioveho cisla netbooku by mali hravo aj bez blocku zistit, ze ten netbook si kupoval u nich. Otazne je, aka bude ich ochota.
Reklamacia pc komponentov bez blocku je bezna vec - maju seriove cislo a nieje problem dohladat, ci tam boli kupene.
dobre dakujem vam, pojdem tam zajtra a napisem co a ako