Udrete koleno - voda v kolene?
-
Hains Klatil
Novice
ok to som rad ale napadlo ze ma to boli aj preto lebo to stale zatazujem hranim basketbalu moze to byt aj tym? napr. kebyze to necham oddychnut taky tyzden bez sportu tak by to teoreticky mohlo aj prejst? a chcem sa este spytat stahovacka na kolena moc pomaha? ci sa ju oplati kupit kebyze to pri hre neprestane boliet
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Záleží aj na tom koľko máš rokov. Ale tak stáva sa to u mladých ľudí. Aj kamarát trpel podobnými problémami. Teda bolelo ho koleno a kúpil si tu elasticku stahovaciu gumy. Neviem teraz, či to mal z lekarne alebo sportoveho obchodu. Ale hovoril, že mu to pomáha. Dnes som ho už nevidel s tym. Tak zrejme to má všetko OK. Tá bolesť môže byt určite spôsobená častými treningami. Neboj. Pokial ti to neopucha natoľko, že nemôžeš ohnut koleno, je všetko vporiadku.
-
Hains Klatil
Novice
-
Dietastasteny
Novice
Re: Udrete koleno - voda v kolene?
mne krv z kolena tahali asi pred 2 tyzdnami....na telesnej ma kamoska kopla dost silno ze som az hukala ako blazon a kazdemu okolo mna som nadavala. v priebehu 5 minut mi to opuchlo ako keby som mala 3 kolena namiesto jedneho... ak si vydrzal s bolestami okolo 2-3 dni tak tam asi vodu nemas lebo mna hned viezli do nemocnice ..pri tom najmensom pohybe sa mi tlacili slzy do ocii takze neviem ako by som vydrzala bez ortezy a barli ktore mimochodom mam aj teraz po 2 tyzdnoch a dalsie 2 tyzdne ich aj budem mat..ale prajem vela stastia..... ked mi to vyberali tak som zamdlievala:(((
-
Fabo
Hardcore addict
Tak to si fakt dieta stasteny 
To prezitie s vodou v kolene nie je ziadne veda, staci velmi neohybat koleno. Da sa s tym fungovat, aj ked ked ma bral otec autom na chirurgiu tak som veru lutoval ze nemame nejaku predlzenu limo
To prezitie s vodou v kolene nie je ziadne veda, staci velmi neohybat koleno. Da sa s tym fungovat, aj ked ked ma bral otec autom na chirurgiu tak som veru lutoval ze nemame nejaku predlzenu limo
-
profik
Light Professional
Mne sa to stalo pri zapase asi pred 2mesiacmi. Zisiel som zo zinienky a pozeram zrazu sa mi nalieva koleno. Kym som dosiel k doktorke(cca20m) mal som tam asi 2-3dcl krvy(moj odhad). Koleno bolo velmi velke. Doktorka sa mi to bala vytahovat. Ze nech idem do nemocnice. Ale problem bol, ze sme boli v plzni a na mna by muselo dalscih 15ludi cakat kym by mi to vytiahli, tak som povedal, ze to nejako vydrzim domov do Sniny. Ked som mal koleno v pokoji nebol problem. Ale ked som sa snazil trochu ho ohnut, mal som pocit, ze mi potrha kozu. A na dotyk to bolo neskutocne bolestive. Bol som za sportovym lekarom a on mi povedal, ze mi to nebude tahat, lebo lepsie bude ak pockam 3-4tyzdne a to sa postupne vsiakne samo. Predpisal mi masticku a za 3-4tyzdne uz tam nebola takmer ziadna krv. Ale koleno boli este aj teraz po 2mesiacoch. Ale bude to tym, ze som zacal trenovat o2tyzdne skor ako som mal povolene a aj tam mam este trochu naliate, ale neriesim to, casom to urcite zmizne.
-
Fabo
Hardcore addict
No neviem, nechat tolko krvi vsiaknut
Samozrejme je blbost poslat ta s tym rovno na operaciu (ako som skoro chytal ja, mal som stastie v nestasti, ze problemov s kolenom si uzil dost aj otec, tak ma vzal za svojim doktorom - primarom v sacanskej nemocnici na ortopedii)
-
profik
Light Professional
Tak ja som sa tiez cudoval, ze mi stym nc robit nebudu, ale doktor povedal, ze radsej to necha tak, lebo sprtanim do toho by sa to mohlo este zhorsit a dalej nalievat a prirodzenou cestkou by sa to malo vyliecit najlepsie.
prosim ludia pomozte mi narazil som si koleno bojim sa že budem mat vodu v kolene, šmikol som sa pri v kupelni prosim pomozte

a s cim presne ti mame pomoct?
mas ho velmi napuchnute? zistis to tak, ze voda v kolene strasne boli, a koleno je vacsie ako druhe
-
mirak2
Hardcore addict
a teraz lezis v kupelni, nevies vstat, pises z mobilu a mame prist tam a odniest ta do spitalu?
Caute všetci.Dnes mi v kolene neprijemne chruplo a padol som na zem.Po nejakych 10 minutach som zacal citit nejaky opuch (ako keby sa mi tam davala voda). Chcel som sa vas spytat ci mam vodu v kolene alebo nie:Stalo sa mi to viacej krat aj mi tu vodu tahali 3 krat. Podla mna tam voda je. Prosim poradte niekto.Chcem vediet ci mam ist zajtra k doktorovi alebo nie.
A čo myslíš, že my ti vidíme do kolena? Ak ti 3x ťahali vodu, tak by si mohol vedieť nejaké príznaky, či tam tú vodu naozaj máš. Vieš čo, nechoď k doktorovi, počkaj si, kým ti odpadne celá noha. Stačí ti taká odpoveď?! 
Je to určite voda v kolene.Tahali mi to 3x a mal som tie iste priznaky.Takže dnes idem k doktorovi.
Ešte raz dík za odpoved.
Ešte raz dík za odpoved.
ja skutocne len zasnem kam sa az ludksa blbost moze posunut...
Chalani, minulý týždeň v piatok som si nepríjemne narazil koleno a hlavne holennú kosť pod, no bolieť ma to začalo až v sobotu ráno a bolí ma to do dnes (možno trochu menej). Je to normálne, lebo je to už 7 dní, tak sa začínam obávať či to nie je niečo vážne. Kamarát fyzioterapeut mi to pozeral a vravel, že podľa neho je to len narazená holenná kosť čo môže bolieť aj mesiac. Zdá sa vám to normálne? Opuchnuté to nemám a na dotyk to nie je bolestivé.
davnejsie som mal narazene rebra, bolelo to asi 3 tyzdne
pre istotu som bol na rontgen, ktory potvrdil narazenie, ak si chces byt isty, chod aj ty
pre istotu som bol na rontgen, ktory potvrdil narazenie, ak si chces byt isty, chod aj ty
Dik, bol som. Nič vážne, narazenná okostica a že to môže bolieť 4-6 týždňov.