Hromadné otvorenie stránok?
Hromadné otvorenie stránok?
Zdravím Vás!
Potreboval by som poradiť či je možné nejakým spôsobom otvárať viac internetových stránok naraz. Uvediem dva príklady, kde to potrebujem urobiť. V súbory excel mám pod sebou napísané nejaké internetové adresy, ktoré síce majú hypertextové odkazy, ale keď ich chcem otvoriť všetky naraz, tak musím proste po jednom na nich klikať aby som ich otvoril. Druhý je vo Firefoxe, napr. na stránke s odkazom na viac súborov, ktoré by som si vedel dať do bloku a jedným kliknutím otvoriť každú na zvlášť karte....
Ďakujem.
Potreboval by som poradiť či je možné nejakým spôsobom otvárať viac internetových stránok naraz. Uvediem dva príklady, kde to potrebujem urobiť. V súbory excel mám pod sebou napísané nejaké internetové adresy, ktoré síce majú hypertextové odkazy, ale keď ich chcem otvoriť všetky naraz, tak musím proste po jednom na nich klikať aby som ich otvoril. Druhý je vo Firefoxe, napr. na stránke s odkazom na viac súborov, ktoré by som si vedel dať do bloku a jedným kliknutím otvoriť každú na zvlášť karte....
Ďakujem.
-
vladenko007
VIP
Re: Hromadné otvorenie stránok?
Tak napríklad v Google chrome maš v nastaveniach možnosť nadefinovať ktoré stranky sa ti po spustení majú otvoriť.
Ja nechcem spustiť nejaké stránky po otvorení firefoxu, ale chcem viac odkazov, ktoré keď dám do bloku, aby sa mi otvorili na jednotlivých kartách.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A nestaci ti na ne klikat scrollovacim tlacidlom?
sprav si BAT subor, ktory bude obsahovat toto:
cd C:\Program Files\Mozilla Firefox
firefox.exe -new-tab www.adresa.sk
atd atd
kliknes na bat subor a otvori sa firefox s tabmi
cd C:\Program Files\Mozilla Firefox
atd atd
kliknes na bat subor a otvori sa firefox s tabmi
Najjednoduchšia možnosť: http://addons.mozilla.org/en-US/firefox ... iple+links
Pridať si ich do jedného priečinka do panelu záložiek a na priečinok kliknúť kolieskom?
To s tým adresárom je super vec, to sa mi hodí, keď idem podávať inzerát, tak si môžem otvoriť naraz všetky portáli, ale potreboval by som ešte nejakým spôsobom otvárať viac internetových stránok z textu. Uvediem príklad, na stránke mám textové odkazy na súbor, ktorý je uložený vo viacerých archívoch napríklad na Rapidshare. Takže v textovej forme sú tu uvedené odkazy na jednotlivé súbory. Potreboval by som si označiť všetky súbory a otvoriť ich na jednotlivých kartách naraz. Takýmto spôsobom si chcem overiť či sú všetky odkazy živé a keď ich je napr. 30 tak po jednom je to dosť pracné. Existuje jeden doplnok do firefoxu s názvom text/plain, ale ten to rieši iba po jednom súbore aj keď ich dám všetky do bloku a dám si ich otvoriť. Neexistuje nejaký doplnok, ktorý by zvládol aj toto?
Ak ti ide len o sluzby zaoberajuce sa uploadovanim/stahovanim suborov tak mozes skusit JDownloader... ten monitoruje tvoj clipboard a ked rozpozna ze sa v nom nachadzaju linky tak ich hned ocheckuje ci su este platne a ked hej tak ti da moznost ich stiahnut