Neznačkové telefóny
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Neznačkové telefóny
Zdravím.
Už dlhšie si plánujem kúpiť telefón a napadlo ma kúpiť si jeden z nejakej dropshippingovej stránky keďže sú tam lacné a často aj kvalitné veci. Našiel som si povedzme tento mobil. Vyzerá fajn, sú k nemu dve batérie, podľa popisu obsahuje fajn funkcie a má aj záruku.
Aké máte skúsenosti s podobnými službami alebo telefónmi? Myslíte že to stojí za to?
Už dlhšie si plánujem kúpiť telefón a napadlo ma kúpiť si jeden z nejakej dropshippingovej stránky keďže sú tam lacné a často aj kvalitné veci. Našiel som si povedzme tento mobil. Vyzerá fajn, sú k nemu dve batérie, podľa popisu obsahuje fajn funkcie a má aj záruku.
Aké máte skúsenosti s podobnými službami alebo telefónmi? Myslíte že to stojí za to?
Re: Neznačkové telefóny
tej ram nieje dajako malo ? mal som v ruke jeden z tych ,,apple" a prekvapila ma dost dobra kvalita DVB-T
-
Ryan Giggs
VIP
Kde tam vidiš udaj o RAM?
-
L.E.n
Light Star
RAMku tam tiež nevidím. Inak čo hovoríte? Počul som že pri týchto lacných smartfónoch nie je možné upgradovať Android na novú verziu, každopádne čo kvalita?
kvalita podla mna bude ako pri vsetkych tychto kopiach...slabe reakcie,pomaly,plasty nekvalitne pri tej cene + zaplatis DPH a clo sa to neoplati...
-
L.E.n
Light Star
Jaké CLO pre Boha, ide to cez leteckú poštu, nedovážam si to cez hranice ja.
CLO nie je pre Boha ale pre colnikov, ktori kontroluju kazdu zasielku a ak sa im zda, ze je hodnota zasielky vyssia ako 20 €, tak ju zastavia a pytaju si od teba doklad o cene na zaklade ktoreho zaplatis dph. Ak je cena vyssia ako 150 €, tak musis platit aj clo.
vidim ze nemas s objednavanim velke skusenosti tak si nechaj poraditL.E.n napísal:Jaké CLO pre Boha, ide to cez leteckú poštu, nedovážam si to cez hranice ja.
Moze to ist aj potrubnou postou pod zemou aj tak to prejde colnicou. Nad 22e platis DPH nad 150e plati DPH aj clo...DPH je 20% a CLO by malo byt od 3-30%
Niektory posielaju ako gift alebo daji nizsiu cenu aby minimalizovali moznost zastavenia na colnici ale pri mobile pochybujem ze tam su nejake moznosti...ale urcite je vela ludi ktorym to preslo ale urcite je ich viac ktorym nie
Zrovna pri tom modeli čo si poslal je len analógová TV - tej už u nás odzvonilo. Mal som pre pár rokmi TV telefón a využíval som to pomerne dosť, ... tak možno by som už pozrel niečo s tým DVB-T prijímačom .
Kvalita čína mobilov ide hore (ako aj technika - tak spracovanie) . Kapacitné displeje sú už naozaj dobré. Nevýhodou sú často zlé fotoaparáty - najlepšie je, pokiaľ má mobil veľa hodnotení od užívateľov kde ti napíšu skutočné dojmy z mobilu. Často krát sa stane, že popis na stránke nezodpovedá skutočnosti (miesto 5mpx budeš mať len 2 ... miesto dual procesoru bude len jedno jadrový ...)
Ak ho ale nechceš používať vyslovene na najnovšie 3D hry ... tak výkon je dostačujúci. Veľko nevýhodou je ale záruka.
Často býva len pol roka ...
K
"si mudry jak salamunova rit "
- Píšem z vlastnej skúsenosti, preto si myslím, že aj viem čo hovorím... Uviedol som klady tak ako aj zápory č. mobilov.
Taktiež mám celkom bohaté skúsenosti s nákupmi z Číny a viem aké kiksy vedia porobiť pri popisoch produktov
Kvalita čína mobilov ide hore (ako aj technika - tak spracovanie) . Kapacitné displeje sú už naozaj dobré. Nevýhodou sú často zlé fotoaparáty - najlepšie je, pokiaľ má mobil veľa hodnotení od užívateľov kde ti napíšu skutočné dojmy z mobilu. Často krát sa stane, že popis na stránke nezodpovedá skutočnosti (miesto 5mpx budeš mať len 2 ... miesto dual procesoru bude len jedno jadrový ...)
Ak ho ale nechceš používať vyslovene na najnovšie 3D hry ... tak výkon je dostačujúci. Veľko nevýhodou je ale záruka.
Často býva len pol roka ...
K
- Píšem z vlastnej skúsenosti, preto si myslím, že aj viem čo hovorím... Uviedol som klady tak ako aj zápory č. mobilov.
Taktiež mám celkom bohaté skúsenosti s nákupmi z Číny a viem aké kiksy vedia porobiť pri popisoch produktov
pane joooo to musí byť šunt
pozor aby sa to nerozpadlo pri prevoze - fotoaparát je 2mpix to je na túto dobu nejak málo a za 182 dolarov a dve baterie k tomu hm to musí byť fakt kvalita aby vobec ten android podporoval aplikacie čo sú na stianutie. Osobne by som to nebral radšej by som pozrel niečo ojazdene na bazare a kvalitnejšie
-
Ryan Giggs
VIP
Od nejakych 150+€ sa da kupiť napr. ojazdeny Samsung Galaxy S, myslim že urobi oveľa lepšiu službu ako taky činsky "zazrak".
myslim, ze posledne tri prispevky vsetko vystihli...Myslim, ze aj Android vo verzii 2.3 uz ma nejake naroky a bude spomaleny ako slimak, dalsia vec, ze ma tak velky displej ktory papa a tie baterie boli vzdy slabe 1500MaH od takehoto vyrobcu sa da porovnavat s 750MaH u znackovych predajcov...cize ti to na jednej baterke snad vydrzi aj pol dna. Tiez by som to radsej riesil niecim "jazdenym" ale od znackoveho vyrobcu.
-
Traktorista
Guru
hento je napodobnenina HTC DHD a ten okolo tych 180e zozenies na bazare, takze skor by som isiel do tejto moznosti.