Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Bydlisko sa uz neda menit lubovolne v nastaveniach. Na zmenu treba kontaktovat Battle.net Support a vysvetlit im situaciu. Ja som musel posielat aj scan vodicaku/obcianky, kvoli zmene.
To je možné ja som bydlisko menil naposledy asi rok dozadu...
Zdravim , chcel by som stiahnut cataclysm ale nepoznam ziadne dobre free servery (CZ/SK , popripade neake kde je cz/sk komunita), poradite ? najlepsie Blizzlike ale moze byt aj funko 
Ice-wow je international ale vedenie je CZ/SK. Ale necakaj zazraky, Cataclysm na free nebude hratelne aspon 2 roky ak vobec.
-=wolf=- napísal:Ice-wow je international ale vedenie je CZ/SK. Ale necakaj zazraky, Cataclysm na free nebude hratelne aspon 2 roky ak vobec.
k tomu sa priklánam ... cata bude hrátelne určite po nieakej dobe ale tie najnovšie patche to bude ešte dlho trvat ...
radšej si zaplat na pár mesiacov offik a máš po probleme ....az tak vela zato ajtak nezaplatíš a oplatí sa to ked si chceš poriadne zahrat
-
Wishmaster
Medium Professional
Kym si freeckari zahraju cata, na ofikoch uz bude aj dalsi datadisk po Mists of Pandaria..
A kym toto rozbehaju na freeckach (ak to bude funkcne na free!
) tak na ofiku uz bude bezat nejaky 6.-7. datac ;D
WoW problem s instalaciou
Čaute! Rozhodol som sa že si nainstalujem WoW a budem hrat na Anthorii. Vsetky patche (3.2.0-3.3.5a) som si stiahol nainstaloval, (pri instalacii som mal problem pretože patche 3.2.2 to 3.3.3 a 3.3.2 to 3.3.3 boi v .zip ale po nainstalovani mi vyskocilo ze malo problem lebo nešlo odstraniť súbor ktorý patril k patchu ktorý som odstránil) zmenil realmlist a chcel hrať.
Ked som zapol subor WoW.exe tak mi vštko išto tak ako malo ale ked na emailovej adrese som chcel dat "@" nevyskocil iba on ale aj celá ip antohorie ju som dal preč (skúšal som aj s ňou) dal heslo a prihlasil sa. Asi pol minúty mi ukazovalo ze pripája ale nakoviec vyskočilo že je neschopné sa pripojiť a pritom server bežal. Prosím poraďte mi.
Ked som zapol subor WoW.exe tak mi vštko išto tak ako malo ale ked na emailovej adrese som chcel dat "@" nevyskocil iba on ale aj celá ip antohorie ju som dal preč (skúšal som aj s ňou) dal heslo a prihlasil sa. Asi pol minúty mi ukazovalo ze pripája ale nakoviec vyskočilo že je neschopné sa pripojiť a pritom server bežal. Prosím poraďte mi.
Re: WoW problem s instalaciou
Tema o WoW to uz je. Skus pohladat a tiez nechapem tvoj problem. Ak zadavas emailovu adresu do loginu, tak tam zadaj iba prihlasovacie meno ktore si si zvolil pri registracii.
Re: WoW problem s instalaciou
v tej diskusii som nenasiel na moj problem nic 
Vypise iba "Unable to conect. Please try it again later." A to mi pisalo vtedy ked som mal zly realmlist a ja mam "set realmlist wow.anthoria.net"
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2012, 14:08)
Uz mi najde server ale mi da pozadani hesla downloading update a spusti mi originalny patch a ked vypnem tak mi vyskoci spat na prihlasenie
Vypise iba "Unable to conect. Please try it again later." A to mi pisalo vtedy ked som mal zly realmlist a ja mam "set realmlist wow.anthoria.net"
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2012, 14:08)
Uz mi najde server ale mi da pozadani hesla downloading update a spusti mi originalny patch a ked vypnem tak mi vyskoci spat na prihlasenie
Asi mas nespravnu verziu patchu. Aj patch 335a ma rozne verzie. Na ich fore by si mal najst presne ktory patch potrebujes.
sú len 2verzie 3.3.5 a 3.3.5a ...realmlist dúfam ze maš napísany bez uvodzoviek ked nie napíš bez nich
-
hardstyle_owned
Light Expert
Poznáte nejaky 1.12.1 (clasic wow) Free server?.. cz/sk už asi nenájdem .. ;D
http://twinstar.cz/hardstyle_owned napísal:Poznáte nejaky 1.12.1 (clasic wow) Free server?.. cz/sk už asi nenájdem .. ;D
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som odporucal armitage.sk . Admini sa o to fakt staraju, je to vanilla ale 3,3,5a
ako moze byt vanila 3 3 5a ?kukiak napísal:ja by som odporucal armitage.sk . Admini sa o to fakt staraju, je to vanilla ale 3,3,5a
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
level cap 60, BWL, MC postupne otvaranie raidov a world bossov ako to bolo na vanille.. asi tak nejak
https://www.wow-one.com/ asi najhravanejšia vanilla maju aj instant aj klasicke expenie
Co vlastne zahrna WoW Starter Pack?? Nejake predplatene dni alebo mozem expit do lvl 20 zdarma?
Je ešte aktívna možnosť poslať Scroll of Ressurection, ktorý pridá Cataclysm?
Ak áno, tak oslovte ma prosím prostredníctvom SS
// ďakujem, už mám
Ak áno, tak oslovte ma prosím prostredníctvom SS
// ďakujem, už mám