BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
frajerik
Medium Star
Medium Star

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa frajerik »

Ano pises spravne. Ludia sem chodia diskutovat a bohuzial nie kazdy ma na hru rovnaky nazor ako ty alebo hawk a miluju bugfield 3. Vzdy pisem subjektivne tak neviem naco sem tahas objektivitu. Ak sa ti nepaci tak nereaguj. Ak chces na hru pocuvat same dobre reci tak choda na DICE defense force fora.

A este raz. potlacovacia palba tak ako je teraz je VELKY problem hry lebo celu hru este viac dementizuje a kto zacne strielat prvy ten vyhraje pretoze to ma mega vplyv na random deviation ked si pod ucinkom. Cela hra je viac o nahode ako o skille.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

frajerik: Nezda sa mi, ze by si pisal a diskutoval objektivne, pretoze okrem kritiky a hluposti si tu nic ine nenapisal. Ak ma pamat neklame, tak som ta uz upozornoval na to v tejto teme. Ked je hra o nahode a skille, tak ju predaj a chod hrad nieco ine, pretoze aj tak tu stale omielas to iste.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ved pisem ze nepisem objektivne jeez :roll: Preco by som aj mal pisat objektivne? Ked je toto diskusia tak ja pisem sam za seba a svoje pocity z hry a porovnavam s bf2/2142. Ak by som hru predat mohol tak ver tomu ze ju predam lenze to sa neda kedze je spojena s origin uctom kde mam aj ine EA hry. Ale uz sem pisat nebudem ak nechcete.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

co ta vlastne nuti tu hru hrat ked je taka zla a tak ta nebavi ?
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Pokial nebude písať negatívne dojmy z BF3 frajerik, tak sa nájde niekto iný. Nehovorím že BF3 je zlá hra, ale v porovnaní s BF2 a aj BF:BC2, hratelnosť BF3 riadne pokulháva. Veľa vecí je nedomyslených a zle vybalancovaných. Dôkazom toho je aj posledný patch, ktorý pomenil chovanie väčšine zbraní a aj tak to nieje O.K. Ja som ale človek tolerantný a prispôsobivý, takže som si zvykol a BF3 hrám rád. Ale nie otom som chcel.
Mám zopár otázok na určité veci v hre. V sobotu som hral caspian. Bolo tam šikovná dvojica vo vrtulníku a dosť nás dávali dole. Už ma to prestávalo baviť, tak som si vzal stinger (teda tú ruskú verziu neviem ako sa to volá), že idem im troch prikúrim. No na moje prekvapenie som ich vôbec nedokázal zamerať. Dokonca aj keď leteli tesne pri mne tak do 50m. Stinger funguje teda len s polu so soflamom? Či má vrtulník vo výbave neakú rušičku?
A ďalšia otázka znie, čo má sniper vo výbave také užitočné na miesto soflamu? Po patchy keď má byť soflam bezobslužný som očakával, že sa nájde zopár sniperov, ktorý by ich sem tam rozmiestňovali, no nič také som nepostrehol. Osobne by som bol teda radšej keby soflam v hre vôbec nebol a stinger a javelin by mali dvojnásobný dostrel.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Lubmar: Co sa tyka tej helikoptery , pilot mohol spolupracovat so strelcoma pozuivat kombo ECM jammer a IR Flares...potom je helikoptera v podtsate nezostrelitelna. ECM jammer ti zabranuje zamerat IGlu ci Stinger.
Ku tym sniprom. Vacsina pozuiva MAVcko na vyvezenie sa na vysoke strechy ( :roll: )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

frajerik napísal:Ved pisem ze nepisem objektivne jeez :roll: Preco by som aj mal pisat objektivne? Ked je toto diskusia tak ja pisem sam za seba a svoje pocity z hry a porovnavam s bf2/2142. Ak by som hru predat mohol tak ver tomu ze ju predam lenze to sa neda kedze je spojena s origin uctom kde mam aj ine EA hry. Ale uz sem pisat nebudem ak nechcete.
je rozdiel napisat to raz, a rozdiel opakovat stale a stale to iste a furt sem postovat whinerske videa furt o tom istom, si potom jak obohrata platna :roll:
lubmar: to ze sniperi nepouzivaju soflam neni chyba hry ale chyba tych sniperov ze su sprosti a sami sa pripravuju o body + team o vyhodu...
kamo_444
Star
Star

Príspevok od používateľa kamo_444 »

asi sa nedá na pC spraviť ďalší vojak hejže ?

//autoeditácia príspevku (02 Apr 2012, 19:22)
Ok zistil som že nie :( tak neva
dá sa ale s novou origo hrou
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Tak po 2 tyždnoch som zapol Bf3 :)
Stiahlo a nainštalovalo patch .
Zapnem hru a všetky nastavenia vojakov rozhadzane , povedal som si hmmm je to vobec moj profil ? :)
Dam si svoju oblubenu zbran M16a3 a čo nevidim zbran totalne kope , nadialku je snad presnejšia aj pištol .
Skoro všetky zbrane maju ine vlastnosti , vačšina zbrani viac kope ako pred updatom . Celkovo mi pride teraz hra o niečo tažšia .Pozitivne hodnotim optimalizaciu hry , ide mi to vyrazne rychlejšie a plynulejšie . No budem muset zasa odzačiatku všetky zbrane vyskušat ,pretože mi pride ,že snad všetky zbrane sa chovaju inač.
Kamarat hovoril ,že to budu kompenzovat nejakou novou snežnou mapou , neviem čo je natom pradvy .Ale hratelnost sa už asi nezmeni :/ .
No každopadne ten patch zmenil hodne veci a celkom ma štve ,že skoro všetky zbrane maju ine vlastnosti , toto celkom prehnali pretože ked su tisicky hračov na celom svete zvyknuty na nejake nastavenie , tak nemožu predsa skoro všetky zbrane prenastavit , ale vidim ,že možu a celkom ma to naštvalo kedže zbrane na ktore som bol zvyknuty a mam snimi ako taky skill sa teraz chovaju uplne inač.
Budem si muset nato zvyknut nič ine mi neostava .No lenže sa bojim toho ,že dalši update to zasa cele rozladi dufam že nie .
Patch hodnotim asi takto :)
optimalizacia :plus:
Hratelnost zmena vlastnosti zbrani :minus:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Fakt Vam to ide po patchi lepsie? Mne hrozne skacu fps, asi skusim novsi ovladac od nVidie. Zostavu mam taku priemernu /i5 [email protected], 8GB, 570 SOC/ a hram na high, ale obcas je to hroza. V prvej hre som myslel, ze daky lag, ale nepotvrdilo sa to :/ Framy mi skacu od 10 do 80.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Dneska som zahral a to sa fakt neda hrat ved tie zbrane strasne kopu :?
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

mishenko napísal:Fakt Vam to ide po patchi lepsie? Mne hrozne skacu fps, asi skusim novsi ovladac od nVidie. Zostavu mam taku priemernu /i5 [email protected], 8GB, 570 SOC/ a hram na high, ale obcas je to hroza. V prvej hre som myslel, ze daky lag, ale nepotvrdilo sa to :/ Framy mi skacu od 10 do 80.
Ja mam i5 2.5k a GTX560 TI a hram skoro vsetko na ultra s AA a v pohode mi to slape, takze zostavou to nemoze byt.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Na zbrane sa da zvyknut. Uz som si aj vsetky spat poupravoval ako som mal povodne. Co mna vsak stve su vselijake pravidla. Tam nemozes toto tam zas toto a podobne. Ked uz nechcu mat nieco na danej mape tak nech to nie je ani v ponuke. Od coho je tam potom admin ked sa to neda customizovat.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

nechcem to tu zbytočne rozoberať, ale myslíte si, že je to cheater, alebo nie? neviem, že či takéto štatistiky môžu byť pravdivé, alebo nie
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 290074303/
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

BF3 nehravam.. ale co je na K/D 1,46 podozrive?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Korag ved ja viem, pred patchom to chodilo vyborne. A to ma stve najviac, lebo vsetci to vychvaluju, ako sa to zlepsilo.
Snajper co je tam podozrive? Praveze to KD je normal priemer, ja mam 1.47 aktualne. Ale tak ja sa rad obetujem pre druzstvo, nie je nad dobre kamikadze :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Podla mna je to normalne, SPM ma 500, ale pozeram, ze casto hrava Metro, takze to je tiez mozne. K/D normalne, level v pomere k nahratemu casu tiez.
Pre porovnanie statistiky H@wka: http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 295186595/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

GothaR: presne, na tom profile tiez nevidim nic podozrive. Skor by niekto na zaklade toho mohol tvrdit ze H4wk je cheater, co je jasne ze nie je :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

A inak co ta nova snezna mapa, som pocul ze to ma byt len upravena povodna mapa, ci ma byt uplne nova?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

stuka napísal:Na zbrane sa da zvyknut. Uz som si aj vsetky spat poupravoval ako som mal povodne. Co mna vsak stve su vselijake pravidla. Tam nemozes toto tam zas toto a podobne. Ked uz nechcu mat nieco na danej mape tak nech to nie je ani v ponuke. Od coho je tam potom admin ked sa to neda customizovat.
Suhlasim, vie ma dostat nemoznost pouzivat sniperky alebo kick za rpg na vehicles..
Napísať odpoveď