Hľadám aplikáciu pre mobil
-
HiddenUser
Medium Star
Hľadám aplikáciu pre mobil
Zdravím, nepoznáte niekto nejakú aplikáciu pomocou ktorej môžem na mobile prezerať internet s PC? Myslím niečo tak že na PC mam internet a že na mobile môžem ísť tiež na ten internet s PC. A cez Bluetooth by to malo ísť. Neznáte niekto? Ak by ste tomu nerozumeli tak napíšte vysvetlím to inač. Aplikácia by mala byť pre mobil SE K550i alebo podobný.
Vďaka za odpoveď.
Vďaka za odpoveď.
Re: Hľadám aplikáciu pre mobil
Sklamem ťa, ale takáto aplikácia existuje len pre Nokiu. Konkrétne pre model 3310.

//
Na trápnu otázku, trápna odpoveď. Nepoviem, keby hľadal aplikáciu na nejaký smartfón, ale nie 5 rokov starý telefón s vlastným OS... A nabudúce sa aspoň podpíš, "hrdina" 
//
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Jedine, ak by si si našiel nejakú remote control aplikáciu cez BT.
Ja som to kedysi skúšal na Nokii 6300. Ale reálne to bolo nevyužiteľné. Bola to len taká zaujímavá fičúrka.
A pokiaľ viem, tak nič také neexistuje ani na dnešné telefóny. Je možné fungovať na PC cez internet z mobilu ale naopak to nejde.
Ja som to kedysi skúšal na Nokii 6300. Ale reálne to bolo nevyužiteľné. Bola to len taká zaujímavá fičúrka.
A pokiaľ viem, tak nič také neexistuje ani na dnešné telefóny. Je možné fungovať na PC cez internet z mobilu ale naopak to nejde.
na stare SE to slo nejak spravit, skus prejst semania.mobilmania.cz resp ich forum mozno nieco najdes
-
HiddenUser
Medium Star
Aha, no tak nič, ale zachvilku si kúpim HTC Evo 3D, takže pre Android niečo neni?
-
mirak2
Hardcore addict
pre htc staci, ked nazdielas internet z nb cez wifi... cez usb to je trochu fintive a je vela ludi ktorym to nejde http://forum.xda-developers.com/showthr ... st11016548
Ja som to davnejsie riesil a Android nativne vobec nepodporuje zdielanie internetu z PC cez usb alebo cez ad-hoc siet. Na rozbehanie internetu cez ad-hoc existuju aplikacie, ale nefunguje to kazdemu. A musim povedat, ze telefon s androidom poriadne vyuzijes az s mobilnym internetom alebo aspon wifi routrom doma - automaticka synchronizacia kontaktov, aktualizacie, mapy zadarmo, Google Talk, Viber/Skype, Teamviewer, atd. Zvlast pri vyuzivani Talku a Vibera sa "investicia" do mobilneho netu moze velmi rychlo vratit - nahrada za sms, mms a telefonovanie cez gsm.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ ideš do smartphonov, tak sa ti vôbec neoplatí vymýšľať takéto polovičaté riešenia.
Tak ako písal GothaR, buď mobilný internet alebo aspoň WiFi je povinnosťou.
Tak ako písal GothaR, buď mobilný internet alebo aspoň WiFi je povinnosťou.
-
HiddenUser
Medium Star
Ok, diky 
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2012, 17:54)
Inak natrafil som na niečo také. Bluevibe. Java aplikácia stačí dať do mobilu a do PC nainštalovat Bluevibe@Home a mobil sa pripojí ako by na hotspot. Viac info:
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2012, 17:54)
Inak natrafil som na niečo také. Bluevibe. Java aplikácia stačí dať do mobilu a do PC nainštalovat Bluevibe@Home a mobil sa pripojí ako by na hotspot. Viac info:
Kód: Vybrať všetko
http://bluevibe.net/Re: Hľadám aplikáciu pre mobil
zneuzijem tuto temu... chcel by som sa spytat ci niekto nepozna taku aplikaciu na mobil vola sa to winmobile. Mal to moj spoluziak. Bola to aplikacia, ktoru ked otvoril, tak mal to ako na pc. Mal tam plochu, vlavo dole normalne start atd... mal to na nokii n95. Ja by som nieco take zhanal na E51. Prosim vas, ak niekto o takom niecom viete, napiste. Samozrejme K+.
je to pre symbian? Je tam nieco s remot, nevyznam sa v tom... ked si to nainstalujem, tak nevymaze mi cely disk?
-
HiddenUser
Medium Star
minik460: Myslíš toto? Windows Vista Emulator Lebo to je len pre Javu ale možno že je niečo také pre Android alebo iOS. Ale môžeš vyskúšať pohladať v Symbian Store.