Biolampa

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Biolampa

Príspevok od používateľa pryja »

hej, takze napr. ozarovanie pri liecbe rakoviny, alebo kozmeticke osetrovanie laserom bude tiez vsetko odrb. Lebo vsak svetlo je len svetlo :roll:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pryja

ozarovanie pri rakovine ani laser nemaju nic spolocne s "biolampami".
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pryja napísal:hej, takze napr. ozarovanie pri liecbe rakoviny, alebo kozmeticke osetrovanie laserom bude tiez vsetko odrb. Lebo vsak svetlo je len svetlo :roll:
Akosi som nepobral tvoj myšlienkový pochod pri písaní tohto príspevku. Skús to ešte raz.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

hughito napísal: Akosi som nepobral tvoj myšlienkový pochod pri písaní tohto príspevku. Skús to ešte raz.
ze ked laser moze vyhladit vrasky, alebo modre svetlo sa bezne pouziva na liecbu zltacky u novorodencov, preco by biolampa nemohla liecit zapal?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tak ja som vytiahol svoju biolampu, ked som si to tu precital a uz par dni ju pouzivam...a zatial ziadne vysledky, okrem toho, ze hned po svieteni sa mi trochu uvolnia dutiny a vykaslem par hlienov...ale je to len kratkodobe a podla mna je to skor sposobene tym teplom ako nejakym "zazracnym svetlom", pretoze rovnake uvolnenie dutin mam aj ked zazijem teplotny sok alebo si dam horucu sprchu...a na tieto veci mi staci 1 streknutie inhalatora a ide to hned von, nemusim si tu 15 minut nasvecovat nieco...

btw. taka otazka, dala by sa s tou lampou pestovat "zelena"? ci to je iny druh ziarivky ? :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pryja napísal:ze ked laser moze vyhladit vrasky, alebo modre svetlo sa bezne pouziva na liecbu zltacky u novorodencov, preco by biolampa nemohla liecit zapal?
Stále si mimo, prepáč. Ešte raz.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

takze som si prave precital vedecke zhodotenie posobenia biolamp a je to vsetko iba placebo, nic viac,
ziaden iny dokazatelny efekt to nema.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sem postni to vedecke zhodnotenie, dost ma to zaujima. Inak mne toto placebo dost pomohlo pri tom 3mesacnom testovani. Testoval som to na ksichte, a dost to pomohlo pleti. Som ten typ co sa rano zobudi supersuchy a supe sa (aj ked sa pred spanim nakremujem), pri pouzivani tej lampy mi neschol ani kusok a to bez kremu. Skusal som ju aj pri nachladnuti, a na dutiny tiez pomohlo, ale ako spominal kolega, tak len na pol hodku maximalne. Teraz som bez lampy par mesiacov a zas po nociach schnem. Inak v navode boli popisane kadejake ochorenia ci zdravotne problemy, pri ktorych to ma pomahat.. no ked mam pravdu povedat, pri erektilnej dysfunkcii som troska skepticky. :D Si neviem predstavit ako si niekto svieti do rozkroku.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Posledny zablesk nadeje :lol:
Napísať odpoveď