schopnosť otvoriť sa pre vzťah
Re: schopnosť otvoriť sa pre vzťah
je ku mne milý, pozorný, jednoznačne sa ku mne správa ináč ako k iným babám, darčeky mi nekupuje, ale keď ideme von, vždy zaplatí aj to čo si objednám ja, ale stále mi to príde ako dobrý kamarát, až na to, že teda celý minulý mesiac som mala pocit, že ma balí, ale teraz ako keby to ustálo a nemám odvahu sa ho na to spýtať, lebo sa bojím, že mi povie, že som si to celé namýšlala a začnem ma vnímať ináč a už to nebude ako predtým
a čo tak po stretku,resp. počas stretka skúsiť nejaký prejav- flirtovať,chytiť ho za ruku,nejaká tá pusa a pod. a uvidíš ako zareaguje...bud ti to opätuje alebo sa vyjadrí, že nemá záujem a môžte sa potom porozprávať o tom...komunikácia je dosť dôležitá vo vzťahu,či už v začínajúcom alebo fungujúcom...lebo keď nevieš čo si ten druhý myslí, čo cíti je to dosť blbé a práve tu môžu stroskotať určité veci...
ja som mu chcela naznačiť niečo naposledy, tiež si myslím, že komunikácia ja veľmi dôležitá,ale keď on s správal tak veľmi kamarátsky a nebol tam žiaden náznak ničoho viac, tak som sa k tomu neodhodlala
chcela som sa ho len spýtať prečo mi raz chytil ruku čo mi na to odpovie, ale nemala som proste na to
chcela som sa ho len spýtať prečo mi raz chytil ruku čo mi na to odpovie, ale nemala som proste na to
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Riesis neskutocne malichernosti. Kolko mas rokov? Podla toho co tu pises mam pocit, ze mate obaja do 18 a bojite sa na seba aj pozriet. Preco si nemala na to spytat sa ho preco ti chytil ruku??? Naozaj nerozumiem.
23 máme obaja, ja viem, že som sa mala na to spýtať, ale niečo mi proste bránilo, ja neviem, asi mi na ňom záleží tak veľmi, že sa bojím,že to hocičo môže pokaziť, aj obyčajná otázkaTommyHot napísal:Riesis neskutocne malichernosti. Kolko mas rokov? Podla toho co tu pises mam pocit, ze mate obaja do 18 a bojite sa na seba aj pozriet. Preco si nemala na to spytat sa ho preco ti chytil ruku??? Naozaj nerozumiem.
-
TommyHot
Addict
Viac pokazis, ked budes cakat, ze sa to nejako vyriesi same od seba.
to je pravda,ale ja som stále toho názoru,že keby mal veľký záujem, tak ma proste teraz on zavolá niekam von
ja som súčasného priateľa chytila za ruku na prvom stretku...ja,nie on...proste bolo to spontánne,som to tak cítila,tiež mi na ňom záležalo a aj ked som možno si uvedomovala že či to nieje moc blbé,moc skoro a či tým niečo nepokazím, skrátka som to cítila a spravila som to...chalani sú niekedy hanbliví, boja sa..boja sa,že bude zranené ich mužské ego, keď budu náhodou odmietnutí, preto sú niekedy takí málo aktívní...možno aj ten tvoj tiež ťa má rád a aj by možno chcel viac ako to kamarátstvo ale možno proste sa bojí, že ho odmietneš, a že stratí kamarátku a že sa to pokazí...ale tak risk je niekedy zisk 
-
TommyHot
Addict
cakanie na godotasunflower napísal:to je pravda,ale ja som stále toho názoru,že keby mal veľký záujem, tak ma proste teraz on zavolá niekam von
-
vonjose
Expert
Vyhovuje ti to tak ako to je? Že ste kamaráti? Ty chceš niečo viac, tak to skús posunúť ďalej. Určite ti to za to stojí aj ak to nevyjde, možno sa len on bojí urobiť prvý krok. Je to lepšie ako keď nič nepodnikneš, ostanete a kamaráti a ty budeš stále chcieť niečo viac.sunflower napísal:...už to nebude ako predtým
ale on jednoznačne musí vidieť záujem z mojej strany, však ak baba nemá záujem, tak chalana určite nezavolá von, aj keď sa hovorí, že čo chlapovi žena nepovie polopate, to nepochopí
no tak je pribrzdený trochu a čo?! Nedopaľuje mu to, bojí sa, že ho odmietneš alebo ja neviem čo ešte. Vidíš, že to nikde nesmeruje, tak ho nakopni trochu. Čo také stratíš? Kamaráta? Ty ho v prvom rade chceš ako partnera, nie "len" ako kamaráta. Keby ťa aj odmietol, budeš aspoň vedieť, na čom si a môžeš hľadať inde a nie žiť v nádeji, že možno raz budete spolu.
-
audiotrack
VIP
presne tak, napríklad toto som ja nepochopilsunflower napísal:ale on jednoznačne musí vidieť záujem z mojej strany, však ak baba nemá záujem, tak chalana určite nezavolá von, aj keď sa hovorí, že čo chlapovi žena nepovie polopate, to nepochopí
prečo by nemala baba zavolať chalana von, ak nemá záujem? To sa von chodí len randiť? Tak sa dievča doma nudí, nemá s kým ísť, zdvihne telefón a zavolá kamaráta - chalana. Všetci ti tu hovoria aby si niečo podnikla, ale nakoniec vidím, že to ty sa bojíš spraviť krok a nie on. Ty sa bojíš že ho stratíš (paradoxne ho vôbec nemáš) a ty sa bojíš že bude trápne keď žena bojuje o muža. Normálne sa s ním porozprávaj čo vlastne chce a prečo ťa nezavolá von aj on a všetko toto čo tu rozoberáme
nie ja nemám problém niečo spraviť, ja sa bojím, že on to pochopí ako vtieranie a začne sa mi vyhýbať a ja si ho vážim ako kamaráta,a preto ho nechcem stratiť úplne
-
bolek
Guru
Ako sorry chalani, ale mám pocit, ako keby ste vôbec nečítali, čo sunflower písala. Písala, že ho už von pozvala, neprejavil žiadnu iniciatívu. Toto je podľa mňa dostatočný dôvod, aby to ďalej nesilila a nechala to na ňom, aby sa rozhýbal. Toto nie je o emancipácii alebo o tom, že ona sama nevie, čo chce. To sa mu má vyzlečená napchať do postele aby to pochopil? Ja si myslím, že signály boli dostatočné. Ako jasné, nemáš čo, sunflower, stratiť, ale na druhej strane pchať sa niekomu za každú cenu len preto, že nemá čo stratiť, to už podľa mňa nie.
tak ho chvíľu ignoruj, nepíš mu, nevolaj ho nikam a uvidíš ako sa zachová, či sa sám ozve... ak nie, tak je to jasné, nemá záujem
Nechápem, prečo by to mal pochopiť ako vtieranie. Ak spraví prvý krok ženská, tak buď ma to poteší, alebo jej rovno poviem, že to nie je dobrý nápad a ona pochopí, že asi nemám záujem. To ale nezmení môj postoj k nej. Nezačnem sa jej vyhýbať len preto, že ona ma chce a ja ju nie. Ale to som ja, ako sa zachová on, to vieš lepšie ty.
A čo keď si jedného dňa nájde priateľku? Myslím, že vtedy už nebudeš mať takú šancu pozvať ho von, alebo nebodaj len chytiť za ruku... Čím skôr niečo spravíš, tým skôr budeš mať jasno vo veci.
A čo keď si jedného dňa nájde priateľku? Myslím, že vtedy už nebudeš mať takú šancu pozvať ho von, alebo nebodaj len chytiť za ruku... Čím skôr niečo spravíš, tým skôr budeš mať jasno vo veci.
no vidím, že pohľad chlapa a ženy je úplne odlišný, už len v tejto diskusii to je vidno
my ženy si myslíme, že ak nás chlap nezavolá nemá záujem a možno je to len tak, že sa bojí spaviť nejaký krok
chlapi si myslia, že žena má byť viac iniciatívnejšia a keď nie je, tak nemá záujem
no mám v tom ešte väčší guláš ako predtým
my ženy si myslíme, že ak nás chlap nezavolá nemá záujem a možno je to len tak, že sa bojí spaviť nejaký krok
chlapi si myslia, že žena má byť viac iniciatívnejšia a keď nie je, tak nemá záujem
no mám v tom ešte väčší guláš ako predtým
Vôbec nechápem, čo riešiš. Vykašli sa na slová, jednoducho ho pobozkaj. Nič vášnivé, len priemerný bozk. Ak ani po tomto sa nebude k činu, tak mu "vynadaj" nech sa konečne spamätá. Ak ani po tomto nič nerobí, zmier sa s tým, že je idiot a vyser sa na neho.
-
TommyHot
Addict
Pozvala ho von a co teraz? Tym mu akoze dala najavo, ze ho chce? Pravidelne pozyvam svoje kamaratky von bez toho aby na tom nieco bolo. My nemame vestecke gule, ak nieco sunflower chce, nech to dotycnemu povie. Usetri si kopu nervov a aj casu.bolek napísal:Ako sorry chalani, ale mám pocit, ako keby ste vôbec nečítali, čo sunflower písala. Písala, že ho už von pozvala, neprejavil žiadnu iniciatívu.