BattleField 3
Re: BattleField 3
Po dlhsej dobe nejake podarene kolo. Neviem preco ale s M416 sa mi hraje ovela lepsie.
Napriek tomu ze sa hra hybe lepsie po patchi, stale citim sem tam stuttering. Pochybujem ze to robi lag. Mam 40 ping.
Fps mam od 50-90 podla toho co sa deje na obrazovke. Nevie niekto nejaky fix na stuttering ?
//Prave vcera som si nahodil uplne cistu kopiu Win7 bez vsetkeho. Cize s OS to tiez nebude.
Napriek tomu ze sa hra hybe lepsie po patchi, stale citim sem tam stuttering. Pochybujem ze to robi lag. Mam 40 ping.
Fps mam od 50-90 podla toho co sa deje na obrazovke. Nevie niekto nejaky fix na stuttering ?
//Prave vcera som si nahodil uplne cistu kopiu Win7 bez vsetkeho. Cize s OS to tiez nebude.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mne to ide bezchybne, ultra 40+FPS.
Neviem ci som narocny ale mne 50 FPS pri Ultra prekaza, preto radsej znizim AA.
Mam uplne vsetko na low. A robi to napriek tomu. Strasne je to iritujuce.
-
sobrancan16
Star
oplati sa kupit BF3 z G2PLAY ? a ako to pride kurier pošta mail ?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mail, a hej oplati
Tiež som mal rovnaký problém s mojou 6970 od Asusu. Všetko na minimum fraps ukazuje 100+ fps no obraz nejde plynulo.rochedo napísal:Mam uplne vsetko na low. A robi to napriek tomu. Strasne je to iritujuce.
Vymenil som teda grafiku za 6870 z môjho starého PC a všetko ide ako má. Tak som dal tu 6970 reklamovať. Už ju tam majú cez dva týždňe, no zatial sa mi ktomu nevyjadrili. Som zvedavý či stým niečo urobia, alebo ma len odpálkujú s vetičkou " závada sa v servise neprejavila ".
Zaujimave, lebo v piatok vecer mi z nicoho nic zacalo robit artefakty vo win XP a cely system zamrzol. Mozno bude problem s kartou. Potom daj vediet ze ako sa to vyriesilo u teba 
//pre K+ Ano, Win XP
Sedmicku mam na BF3. Vsetko ostatne sa snazim hrat na XP. A artefakty sa mi objavili na XP-cku. Jeden artefakt este nic neznamena. Ked sa to objavi este raz, tak to pojde na reklamaciu.
//pre K+ Ano, Win XP
-
MichalkoOo
Zablokovaný
amd..
-
Hotwire
Addict
smiem vediet preco? sak sedmicka je vpohode system a bezi tam vsetko, dokonca lepsie nez na XP. mozno nejake stare hry by tam nebezali, neviemrochedo napísal:
Ano, Win XPSedmicku mam na BF3. Vsetko ostatne sa snazim hrat na XP. A artefakty sa mi objavili na XP-cku. Jeden artefakt este nic neznamena. Ked sa to objavi este raz, tak to pojde na reklamaciu.
Neviem, nejak to vo mne zostalo ze na sedmicke mam menej fps. Ale pomaly sa uz presuvam a zacinam instalovat veci aj na sedmicku. Je to len o zvyku.
možem otazku ..... tý čo ste si to objednali z pgs tak dostali ste tie nože ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
Daggertail
Light Professional
veru sme ich nedostali

-
Hotwire
Addict
takze su to oje***? piste nech viem, lebo som si chcel odtial objednat BF3 tricko
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie, je to dobrý obchod. Nožíky im nedodal distribútor.
Jasne, v januari mi tvrdili nieco ine:
Dobry den,
noziky su podla poslednych informacii uz na ceste k nam, budeme ich este len rozosielat.
s pozdravom
...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mne povedali tak
sry ze som začal to z nožikmi ale zaujímalo ma to kedze nikto sem nepostol ani screen nič tak či vobec prišli 
ale tak asi nie no
ale mate aaspon steelbook
ale tak asi nie no