Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Ja len poukazujem na nejasnosť celej tej situácie. Nevieme kto, koľkí, prečo. Takisto keď už tu ideš mudrovať tak si aspoň prečítaj tie články, lebo vyznievaš na smiech.

Dotyčný teda zrejme dostal nakladačku, čo mohlo spôsobiť nejakú vnútorné zranenie, ktoré nie je hneď celkom očividné. Ako sa tam píše, že tak sa mu podarilo ujsť z tej miestnosti a potom ho už nikto nevidel - niekde sa odpotácal a odkvicol do priekopy. Čiže, ak je nejaká bitka, tak sa toto stať môže, ale určite nemožno hovoriť o zabití človeka, keď tak neúmyselnom a už vôbec neviem čo trepeš o chladnokrvnom vyvážaní do priekop.
ziegel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ziegel »

Predtym si pisal ze nevies ako ho aj s partiou mohli dobit nejaki traja ludia. Na diskotekach sa to ludmi len tak hemzi takze namiesto troch ich mohlo byt napriklad 8 a to sa ti uz potom dost tazko brani nech si aj Chuck Norris. Este ked mas popripade nejake to promile v krvi...

A sam si uviedol, ze clanky su dost nejasne (s cim suhlasim, lebo v niektorych boli udalosti napisane dost odlisne - napriklad niekde bolo ze do tej miestnosti ho zavrali jeho kamarati, inde ze ti ktori ho bili), ale hned si nam tu ponukol cele rozuzlenie pripadu - odpotacal sa odtial a spadol do priekopy; dokonca aj to z coho mozu byt pripadne pachatelia obvineni - neumyselne zabitie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som reagoval na základe aj tých slabých informácií z článkov na tvoje nezmyselné hypotézy, keďže si si tie články zjavne ani neprečítal, ale hneď si prišiel mudrovať.

Ohľadom toho neúmyselného zabitia vychádzam aj z hypotézy (skupina na diskotéke, bitka a vôbec pod. prípady - zväčša nejde o to zabiť protivníka, keby ho zabiť chceli, tak by ho mohli aj na mieste, alebo to vyriešiť ešte nejak "inteligentnejšie") aj z toho, čo sa tam píše, že ho nedobili niekde tam a nezostal tam umretý, ale že sa stratil, vyparil, ušiel, je jedno, ako to nazveme a našiel sa v priekope. Možno sa nakoniec zistí, že to ešte majú na svedomí tí dotyční, ja neviem.
takze namiesto troch ich mohlo byt napriklad 8
Tomuto hovorím argumentácia. :lol:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

To s tymi osmymi utocnikmi bol len priklad, reakcia na tvoje 2 predosle (navzajom sa odporujuce) prispevky
Akurát nechápem, ako mohli vicemajstra sveta s partiou hentak dobiť nejakí 3 ľudia.
Nevieme kto, koľkí, prečo.
...ale nechajme to tak.

A k tej hypoteze o neumyselnom zabiti. Ja mozem mat podobnu teoriu akurat o umyselnom zabiti - zavreli ho do tej miestnosti, z ktorej usiel, pricom sa do nej dobijal jeden z utocnikov (ako bolo spomenute napriklad tu, jedna svedkyna tam spomina aj to ze utocnikov bolo 5), dajme tomu ze sa tam dobil a kickboxera aj s nejakymi dalsimi kamaratmi vonku chytili a nakoniec ho doriadili na smrt. Mozno sci-fi, ale nie vacsie ako tvoje.

btw. tych clankov som mozno precital viac ako ty
hughito
Redeemer
Redeemer

Tie príspevky si nejako neodporujú, to že si to takto vypichol a postavil proti sebe je irelevantné.

Faktom zostáva to, čo som napísal na začiatku. Je to nejasné, treba si počkať na schopnejšie závery a vyšetrovanie. To moje počudovanie o tom, ako mohli kickoboxera s partiou dobiť nejakí traja ľudia na smrť bolo len čisto už spomenuté počudovanie skôr poukazujúce na nejasnosť celého prípadu, pričom to číslo som čerpal z toho jedného článku, resp. sa mi zdá, že pod. číslo bolo uvedené aj v tom hneď prvom článku.

Ako pokojne, mohlo ísť aj o úmyselné zabitie, len som poukázal na to, že dedinské bitky na diskotéke väčšinou majú nejaký banálny pôvod a nejde o nejaké chladnokrvné vraždenie.

No ak si článkov prečítal viac ako 2, tak áno, prečítal si ich viac. Len ten tvoj úvodný útok na moje príspevky tu o tom moc nevypovedali.

A celkovo sme sa vzdialili od merita veci. Medzi útočníkmi boli aj cigáni, čiže možno vylúčiť nejaký rasový podtón a ako som spomenul, cigánstvo a belošstvo je teda v tomto prípade irelevantné. Ako som však narážal na začiatku, hoviadkam a primitívom to stačí na bľabotanie o genocíde a zdravom hneve na celú našu cigánsku minoritu, čo to zase "spravila."

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2012, 12:36)
Toto je príznačné. Teraz som pozeral ten rozhovor s bratom hneď po čine, kde to opisoval. Jasne povedal: bili ho (či nás) bieli aj cigáni.

Hneď prvý príspevok:

Kód: Vybrať všetko

vyje*** kur*y ciganske.u cigana je ferovka:on ma 30, nas je 30...bude ferovka.na ten vyje*** cierny dobytok je aj olova skoda.na case otvorit pece znovu.keby biely uje*al ciernu svinu tak uz vsetci vyhulenci z ludi proti rasizmu hukaju a teraz drzia tie svoje vyfetovane pi*e.
A tu sa bude seth a iní zakaždým poukazovať na to, ako sa zrušila diskusia. Čudujete sa vôbec ?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:Ja len poukazujem na nejasnosť celej tej situácie. Nevieme kto, koľkí, prečo. Takisto keď už tu ideš mudrovať tak si aspoň prečítaj tie články, lebo vyznievaš na smiech.

Dotyčný teda zrejme dostal nakladačku, čo mohlo spôsobiť nejakú vnútorné zranenie, ktoré nie je hneď celkom očividné. Ako sa tam píše, že tak sa mu podarilo ujsť z tej miestnosti a potom ho už nikto nevidel - niekde sa odpotácal a odkvicol do priekopy. Čiže, ak je nejaká bitka, tak sa toto stať môže, ale určite nemožno hovoriť o zabití človeka, keď tak neúmyselnom a už vôbec neviem čo trepeš o chladnokrvnom vyvážaní do priekop.
opat len doplnim, podla mojich informacii, ho po tom ako usiel dostihli, chytili a nalozili do auta a vyhodili do tej priekopy...udajne uz policia niekoho nasla, dokonca do takej miery boli informacie konkretne, ze u neho nasli krvave saty ktore sa snazil vyprat, takze ziadne odpotacanie sa do priekopy
http://www.extraround.cz/cs/clanek/na-s ... -?cid=1240 aj debatu pod clnakom odporucam
hughito
Redeemer
Redeemer

No áno, je to možné, ten brat povedal, že potom ako ušiel cez to okno, tak sa po ňom ešte vonku rozbehli. Inak, vraj ho našli 500 m od tej diskotéky, to nie je žiaden kus. Mohli ho proste dobehnúť, dať mu ešte nejaké rany, zapadol do priekopy a hotovo.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:No áno, je to možné, ten brat povedal, že potom ako ušiel cez to okno, tak sa po ňom ešte vonku rozbehli. Inak, vraj ho našli 500 m od tej diskotéky, to nie je žiaden kus. Mohli ho proste dobehnúť, dať mu ešte nejaké rany, zapadol do priekopy a hotovo.
zasa trochu sudnosti, pan kolega, ked dam niekomu na diskoteke jednu zlava jednu z prava on sa potkne, rozbije si hlavu o pult a umre, je to zabitie, nechcel som ho zabit

ale ked niekto druhemu flakne flasou vina, zbije ho ako psa, ze ho musia kamarati odniest a zamknut v izbe, nasledne ho dobehne ked sa preberie a ujde oknom, dalej ho mlati az kym sa neprestane hybat....to uz nema so zabitim nic spolocne, nebola to nahoda, ocividne to bolo uplne umyselne a pripravene, podla mna za tym musel byt aj nejaky osobitny motiv a teraz je uplne jedno ci to bol cigan alebo nie, toto by na vrazdu uhral aj cakatel prokuratury a uplne priemerny prokurator by to uhral na ukladnu vrazdu a dozivotie
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nevedel som kam to mam dať, tak reku sem, tu sa to viac hodí http://moje.hnonline.sk/node/10510
hughito
Redeemer
Redeemer

ColdRain napísal: zasa trochu sudnosti, pan kolega, ked dam niekomu na diskoteke jednu zlava jednu z prava on sa potkne, rozbije si hlavu o pult a umre, je to zabitie, nechcel som ho zabit

ale ked niekto druhemu flakne flasou vina, zbije ho ako psa, ze ho musia kamarati odniest a zamknut v izbe, nasledne ho dobehne ked sa preberie a ujde oknom, dalej ho mlati az kym sa neprestane hybat....to uz nema so zabitim nic spolocne, nebola to nahoda, ocividne to bolo uplne umyselne a pripravene, podla mna za tym musel byt aj nejaky osobitny motiv a teraz je uplne jedno ci to bol cigan alebo nie, toto by na vrazdu uhral aj cakatel prokuratury a uplne priemerny prokurator by to uhral na ukladnu vrazdu a dozivotie
Tak to áno, v tomto nerozporujem.

seth: Neviem za doby ministrovania Kaníka som ešte nesledoval politiku a neviem, či to naozaj bolo tak. Skôr mám pocit, že sa to neriešilo riadne ešte za nikoho, ale možno sa mýlim.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nuž, práveže toto bol jeden pozitívny Kaníkov krok, ten vyústil v slávnych "rabovačkách", pretože asociáli tvrdili, že kvôli zníženým dávkam nemali čo jesť a furt vykradli hlavne cigarety a chľast :) On k tomu pristúpil rázne, avšak ostatní asociálov furt len hladkajú...Kaník aspoň spravil krok, ktorý asociálov zjavne vydesil, čo je vždy dobrým znakom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jop, to boli časy... Slávne nepokoje na Ďalekom Východe, keď hladové povstavnie potlačila až armáda...
Stojí za to si pripomenúť: http://spravy.pravda.sk/sk_ckronika.asp ... ronika_p01
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to ze je niekto majster v nejakom bojovom sporte neznamena ze dokaze odrazit akykolvek utok, hlavne nie necakany. Aj jeden netrenovany clovek dokaze premoct skuseneho kickboxera, staci ked mu da hned na zaciatku dobre miereny uder na hlavu boxerom alebo flasou a boj je uz viacmenej dopredu rozhodnuty. /nehovoriac o tom ked je napadnuty relativne nizsia vaha a tiez treba brat do uvahy ze mohol mat uz reflexy spomalene nejakym tym alkoholom/

V kazdom pripade vysetrovanie nie je ukoncene a je skoro dopredu hovorit ako to naozaj cele bolo,
mohlo to byt aj nejake vybavovanie si uctov z minula, obchody, cokolvek, my do toho nevidime,mozno sa viacej dozvieme neskor..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

"chceme robiť a byť slušnými občanmi tohto štátu." o_O a doteraz to nepresadili, ale im to trvá. to je asi už pravidlom na slovensku.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

25. februára (?) – Parlament Rómov chystá celoslovenský protest proti sociálnej reforme. Rómske deti by nemali prísť na prvé vyučovacie hodiny,
to je vyhrazka :lol:
zhromaždenia by sa mali uskutočniť pred úradmi štátnej správy či samosprávy.
tie maju aj tak kazdy mesiac pri vyplacani davok.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ano, ked nie obrazce na stenach, tak satan, ktory uniesol syna.
http://udalosti.noviny.sk/z-domova/11-0 ... c-11-.html
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

PRCHAVÉ LÁTKY (toluén, téčko, techo, vulkán)

širšia skupina – organické rozpúšťadlá; tiež riedidlá, lepidlá, benzín
spôsob užívania - vdychovanie
účinky – zmenené vnímanie, halucinácie, eufória
zdravotné riziká – porušenie sliznice a dychového ústrojenstva, nezvratné poškodenie mozgu, srdcového svalu a pečene, poruchy sústredenia a pamäti, celková degradácia osobnosti, smrteľné predávkovanie

:psssst:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.joj.sk/relacia-noviny/noviny ... v-joj.html (skočte na 15:35) AHAHAHAAHHA, dedinčania sú teraz v strehu. Syna im uniesol satan. Mal také uši ako kôň, červené oči a veľký nos. A lietal po osade. To je tak, keď niekto fetuje prchavé látky, ako ich opísal vyššie lumir. Cigáni sú proste špecifickí. Ale pobavilo ma to, rozrehotal som sa na celý byt, až mi slzičky tiekli nad touto naivitou a primitivizmom. Sto rokov pozadu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nevidím veľa rozdielu medzi týmto satanom a vierou, že pred 2000 rokmi ukrižovali bohočloveka pričom začala pukať zem a praskať múry (prepáčte za nepresnosti), ktorý po troch dňoch vstal z mŕtvych a vyletel do neba. Predtým na svojich cestách liečil chorých, slepých dotykom, ba aj mŕtvych kriesil. Na dôvažok stretol na púšti aj toho Satana, ktorého tak pekne opísal malý cigán.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

a co si chcel tymto vlastne povedat?
Napísať odpoveď