PS3 vs Xbox360
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: PS3 vs Xbox360
Zdravím, ide sa vám regnúť cez net na PSN ? Už asi druhý deň tam maju maintance
Caute, chcel by som vediet Vas nazor, ze co je lepsie kupit cisto nove, bud xbox 360 alebo ps3. Ide mi o to, ze po kupe chcem konzolu cipnut, aby sa na nej dali hrat stiahnute hry, lebo originaly su hrozne drahe a neviem ake su momentalne moznosti cipovanie najnovsich modelov tychto zariadeni. Taktiez by som chcel vediet aky mate nazor na Move ovladac od ps3 verzus kinect od xboxu, ktory je lepsi podla vas, aby som sa rozodol. Dakujem
ak nebudes hravat po nete tak urcite xbox360..jednoducho si uz kupis naflashovanu konzolu so vsetkym co treba od niekoho z xboxzone fora je tam dost predajcov ktory ti ochotne poradia uplne vo vsetkom..kinect ani move som neskusal tak to ti neporadim..ak by si potreboval presnejsie info staci ss
takze co sa tyka ps3 tak sa da tiez flashnut? A potom s takou konzolou sa daju hrat aj veci po nete, bavime sa o neoriginalkach samozrejme.
-
DeJF
Addict
Tak playstation 3 sa dá jailbreaknut, ale iba do fw 3.55.. A pri pripojení s modnutou konzolou na psn máš okamžitý ban [vraj.]
-
Attilovich
Medium Expert
kupuj bazarovky tie su celkom lacne
// samozrejme to ti len navrhujem, ja byt tebou tak kupim X360 z hladiska hackovania
// samozrejme to ti len navrhujem, ja byt tebou tak kupim X360 z hladiska hackovania
PS 3 sa vsetky nedaju hacknut ale xbox 360 FAT idu vsetky a SLIM väčšina. Ak ti ide len o to ze chces hrat stiahnute hry a nemusis kupovat tak jednoznacne xbox 360 ale ak chces hrat hry kvôli grafike tak PS 3 lebo má blu-ray mechaniku (nevravim ze xbox ma zle hry na grafiku ale ps 3 je na tom lepsie) a xbox ju nema. ale to je pravda ze ak hacknes PS 3 tak okamžity ban ale na xboxe s najnovšim flashom mozes hrat bezproblemov po nete. len si musis kupit na XBOX live gold ucet.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
cross: xbox má lepšiu grafiku lebo má výšší grafický výkon 
Prosim ta nej*b ked o tom vies kkt, hruby vypocetny vykon ma vacsi PS3, Xbox ma vacsinou lepsiu grafiku lebo je vacsina titulov nativne vyvijana a optimalizovana na nom. Urcite je to uz aj v tejto teme aspon raz napisane, ale vzdy sa najde dement ktory pride a znova zadre podobny klenot...MichalkoOo napísal:cross: xbox má lepšiu grafiku lebo má výšší grafický výkon
Tak jak hovori Gangy ps3 ma lepsi vykon ale grafika zaostava pri multiplatformových tituloch kedze sa hry vyvijaju na xbox
Napojil som si na moj Xbox 120GB externy hdd a v x-ku mi to ukazuje len 15,99GB.S tym asi neurobim nic,ze?A preco to tak vobec ukazuje?
THX
THX
Ked som sa dostal na xboxlive tak mi ponuklo 30 dni free gold trial ale po skonceni 30 dni gold ucet ,,pokracuje,, dalej alebo to musim zrusit? a kde to hlavne zrusit normalne cez xboxlive ? alebo ako pls help nevyznam sa v tom dobre. Dakujem 
-
johny541
King
Gold = platený účet ak sa nemýlim. To znamená, že ak ho nezaplatíš, tak asi nebude dostupný alebo ti ho zrušia.
Po uplynuti ti to hodi spat na Silver ucet. Aspon u mna to tak fungovalo.mireccko napísal:Ked som sa dostal na xboxlive tak mi ponuklo 30 dni free gold trial ale po skonceni 30 dni gold ucet ,,pokracuje,, dalej alebo to musim zrusit? a kde to hlavne zrusit normalne cez xboxlive ? alebo ako pls help nevyznam sa v tom dobre. Dakujem
-
sobrancan16
Star
cujte kupil som si Xbox Live na mesiac cez xbox to sa bude kazdy mesiac obnovovat alebo ne ?
-
oXyGeN
Expert
nie to maš len na mesiac. po mesiaci ti to vyprši a opet si musiš zakupit live ak chceš hrat online su rôzne 1,3 alebo 12 mesačne.sobrancan16 napísal:cujte kupil som si Xbox Live na mesiac cez xbox to sa bude kazdy mesiac obnovovat alebo ne ?
Takže asi nejak takto ... ja mam Xbox ale nehravam live, koli flashu a strachu o ban, kedze hravam len sportove hry natom alebo nejake tie fight hram to vzdy proti niekomu(kamarat, brat.. etc. )
pokial ty nebudes mat proti komu hravat a chces hrat online.. a nechces platit poplatky na rok+kupovat hry.. zober PS3(jailbrake+free online)
nevyhoda ps3 je podla mna na prd gamepad inak do je dobra konzola iked ja som spokojny z xkom hlavne koli gamepadu.
pokial ty nebudes mat proti komu hravat a chces hrat online.. a nechces platit poplatky na rok+kupovat hry.. zober PS3(jailbrake+free online)
nevyhoda ps3 je podla mna na prd gamepad inak do je dobra konzola iked ja som spokojny z xkom hlavne koli gamepadu.
doma mam xbox360 inu konzolu by som nezvolil. Skusal som aj u kamosa PS3 a proste som si na to ovladanie nevedel zvyknut . Tak hrozne gamepady to malo a take labilne vsade len vrzgali oproti mojim xboxovim. Ale zas vyhoda PS3 je ze ma blu ray mechani, ci ako to nazvat. Ale pokial by som volil druhy krat konzolu, tak urcite xbox
-
shadow1310
Medium Expert
keby som chcel kupovat konzolu tak jedine xbox kebx uz kvoli nicomu inemu tak kvoli kinectu. tu kolega vyssie spominal ze nevyhodou xboxu je absencia bluray. microsoft chcel uz davno zacat s tymito mediami/mechanikami dokonca bol bol v rokovani s toshibou ohladne vyroby mechanik, problem je ale na strane sony ktore je vyrobcom bluray nosicov a samozrejme ich konkurencii neposkytne
-
lekoklatik
VIP