Blow Off Ventil
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Blow Off Ventil
Chcem sa spytat ludi, ktori tu prispievaju casto a vyznaju sa, ze ci vedia odporucit kde montuju kvalitne blow off ventily? Viem, ako to funguje, viem kolko to stoji - proste mam o tom nastudovane vsetko, len si potrebujem najst kvalitny servis, ktory to vie namontovat.
Vdaka za tipy.
Vdaka za tipy.
-
RATZINGER666
Darca
Re: Blow Off Ventil
spravia to v kazdom lepsom servise, nie je to zlozita mozntaz, sikovny clovek by ju mal zvladnut aj sam, zalezi od toho, co za blow off ides osadzovat... ak si chces byt isty, vyhladaj v okoli servis pre sportove auta alebo napis, odkial si...
-
p4ra
Redeemer
Blow Off Ventil
Sam si netrufam urcite. Som z Novych Zamkov. A este kde kupit? Cobra Tuning? Je nejaky lepsi obchod?
Btw: Je to na Slovensku povolene?
Btw: Je to na Slovensku povolene?
Odporúčam, aj keď to máš možno od ruky no vedia čo robia
Pozri si ich projekty, je tam len sústo toho čo spravili.
http://www.motortuning.sk/
http://www.facebook.com/MTE.sk
// Na facebooku majú viac zverejnené info, blow Off ventil montovali už na nejedno auto. Pár ich majú aj na fb.
//OT ten focus s tým miltekom je už iná hudba
Pozri si ich projekty, je tam len sústo toho čo spravili.
http://www.motortuning.sk/
http://www.facebook.com/MTE.sk
// Na facebooku majú viac zverejnené info, blow Off ventil montovali už na nejedno auto. Pár ich majú aj na fb.
//OT ten focus s tým miltekom je už iná hudba
-
p4ra
Redeemer
Skoda, ze su tak daleko odomna. 
Ten Miltek sa im teda fakt vydaril.
Ten Miltek sa im teda fakt vydaril.
Škoda, majiteľove FR je taktiež neskutočné auto, vidieť ho naživo je zážitok + zvuk s miltekom + blow off valve neskutočna vec
Ak sa nemýlim tak to ťahá okolo 400 hp. No to je už kúsok OT.
-
Point
Professional
p4ra ked ti mozem poradit tak od kobry by som nebral..tie iste veci kupis hocikde inde a o polovicu lacnejsie .. vlastna skusenost ale potreboval som to co najskor a kobru mam par metrov od domu .. skor by som skocil na ford forum a tam sa popytal, mozno sa najde niekto kto uz blow off montoval na ff a bdues mat skusenosti z prvej ruky.. co sa tyka legislativy, nie je to zakazane .. a co nie je zakazane je dovolene
-
p4ra
Redeemer
Point, diki za info. Mne sa zdaju tiez kapanek drahy. Uz som popozeral nejake tie weby + skusam zistit viac info cez chalana u nas v Novych Zamkoch. Ale keby kohokolvek napadlo viac k teme, potesil by.
Dakujem.
Dakujem.
-
RATZINGER666
Darca
...no ak si z novych zamkov, urcite skus STINGRAY R & T v suranoch...
potom pripadne este maxtuning.sk alebo shtuning.sk
a kde kupit diel? no ja neviem, ake znacky preferujes, aky blow off chces atd.
ale na taketo veci bude najlepsi ebay kvoli najnizsim cenam, urcite by som nebral nic zo slovenska... pripadne potom pozriet este polske shopy na sposob 4turbo apod...
potom pripadne este maxtuning.sk alebo shtuning.sk
a kde kupit diel? no ja neviem, ake znacky preferujes, aky blow off chces atd.
-
p4ra
Redeemer
SH Tuning chalanov poznam, kecal som s nimi, nevenuju sa tomu. Maxtuning.sk, na nich mam vlastny nazor. STINGRAY R&T nepoznam. Pozriem sa na to. Co sa tyka znacky, chcel by som HKS alebo Turbosmart.
-
RATZINGER666
Darca
hks sa tusim venuje najma japonskym autam, treba dat pozor, aby tam nebol problem s osadenim, pripade to konzultovat priamo cez ich podporu... turbosmart sa na bov dost specializuje, tam si urcite vyberies...
-
p4ra
Redeemer
Ano, cital som dnes trosku viac a vyzera to, ze sa specializuju skor na japonske koncerny. Turbosmart ma aj podstatne vacsi vyber. Dnes sa mam stretnut s chalaniskom dalsim v NZ, ktory mi povie viac o tom. Diki RATZINGER666 za odpovede.
-
RATZINGER666
Darca
za malo, aj nabuduce 
-
p4ra
Redeemer
Tak som objednal dnes nakoniec HKS Style Version III. Pozeral som komentare ludi, videa na YouTube - v pohode idu namontovat na moje auto. Cez vikend to dufam montujem, potom hodim nejake video, ze aky zvuk to ma. 
budes sycat ako had
mam rad tiche auta ale toto sa mi paci len skoda ze to ide len na dizelos
-
Point
Professional
len na dieslak? pokial viem tak je to vysada prave benzinovych motorov
// samozrejme, ze na benzinovy oturbeny motor co aj p4rov focus je ... kedze blow off je na odfukovanie tlaku ktory vznika ked sa zavrie skrtiaca klapka ale turbo sa stale toci .. vznikne tlak ktory ten blow off ventil jednoducho vypusti .. preto ten sycavy zvuk
// blow off na diesel ale nie je principialne taky isty ako na benzin .. diesel nema skrtiacu klapku ..tam sa nemusia "odpustenim tlaku" udrziavat otacky turba .. pri diesli je to len o tom zvuku co tam vydava nejaka pistalka alebo co nie?:D
// samozrejme, ze na benzinovy oturbeny motor co aj p4rov focus je ... kedze blow off je na odfukovanie tlaku ktory vznika ked sa zavrie skrtiaca klapka ale turbo sa stale toci .. vznikne tlak ktory ten blow off ventil jednoducho vypusti .. preto ten sycavy zvuk
// blow off na diesel ale nie je principialne taky isty ako na benzin .. diesel nema skrtiacu klapku ..tam sa nemusia "odpustenim tlaku" udrziavat otacky turba .. pri diesli je to len o tom zvuku co tam vydava nejaka pistalka alebo co nie?:D
Point- ale na benzin len s turbom ne?
-
p4ra
Redeemer
Ano, je to robene prevazne na benzinove motory s turbom. Inak sa to da montovat aj na diesel.
-
RATZINGER666
Darca
ano, podmienka je samozrejme preplnanie... da sa aj na diesel, ale nie obycany... vyrabaju sa teda aj specialne BOV na naftaky... zmysel alebo nejaky ucinok to vsak nema 
inak vo vseobecnosti odporucam skor wastegate, nie je to take otravne ako bov, ma to krajsi zvuk a pri normalnych otackach ho nepocut... funkcia je velmi podobna...
inak vo vseobecnosti odporucam skor wastegate, nie je to take otravne ako bov, ma to krajsi zvuk a pri normalnych otackach ho nepocut... funkcia je velmi podobna...
Wastegate funguje ako bypass turba pokial dobre viem takze je funkcia ina ako v pripade bov. Zvuk to ma tiez iny.